Graveyard - 04 Septembrie 2012 05:29 AM
Salut. Felicitari pentru achizitie. Nu este G3 asta al tau, este aparut inainte de G3. Are procesor ppc 603e daca mai tin eu minte bine. Am avut si eu unul identic. Eu l-am luat cu 24MB ram la vremea aia si i-am schimbat hdd-ul cu unul de 40GB. Am pus pe el maximul suportat ca sistem adica MacOS 9.1. Nu era nici pe departe speedy gonzales dar a fost interesant sa imi fac de lucru cu el. S-a cunoscut diferenta de viteza destul de mare cand i-am pus hdd mai mare din cauza ca era mai rapid hdd-ul. Oricum era limitat de viteza aparatului dar a fost o schimbare in bine. Nu incerca sa formatezi hdd-ul in alt aparat ca nu are rost. Cauta un disc retail de MacOS 9 si faci formatarea cand te apuci de instalarea sistemului. Soft inca mai gasesti pe net pentru el daca te apuci sa cauti si te orientezi si dupa specificatiile masinii tale. E greu sa ii gasesti memorie astuia din pacate ca te-ar fi ajutat daca ai decat 16MB pe el.
Ha ha! ne bantuie treaba!
acshud - 04 Septembrie 2012 04:05 AM
am cumparat de la un targ de duminica(talcioc) un powerbook 1400c/166(G3 din cate am mai citit).avea un hdd de 2G care dupa vreo 3 saptamini a murit.incerc acum sa pun un hdd dar nu stiu cum sa-l formatez.nu mai am nici un mac prin casa,doar win xp.am mai citit pe ceva forumuri ca ar trebui formatat hfs.am macdrive pt al formata si partitiona dar nu-l vede mac-ul.cand pun sa instaleze os-ul imi apare o disketa pe ecran cu un semnul intrebarii in ea.am vreo 3 cd-uri cu mac os 8.9,9.0,9.2 in format iso.am citit ca ar putea buta de pe o alta partitie cu o combinatie de taste.faza e ca nu stiu cum trebuie formatat.multumesc
Daca ai nevoie de ajutor.. let me know. Am unul identic.. de la Graveyard :D