Instalare OS pe PC normal
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Buna ziua,

Intrebare: Se poate instala OS X 10.5 sau 10.7 pe un notebook cu procesor Intel?

Pun aceasta intrebare, legitima, deoarece daca se poate instala Windows pe Mac-uri cu Intel, cred eu, ar merge si OS pe un PC cu procesor Intel.

Am un Notebook Toshiba cu procesor Intel Core2Duo de 1.73 GHz, 2 GB RAM DDR2 si HDD de 250 GB. USB-uri, WI-FI, LAN si tot tacamul.

Cu respect,
Sebastian

[ Modificat: 10 Septembrie 2012 12:03 PM de Administrator ]
 Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

OS X ( /oʊ ˌɛs ˈtɛn/), formerly Mac OS X, is a series of Unix-based graphical interface operating systems developed, marketed, and sold by Apple Inc. OS X is designed to run exclusively on Macintosh computers, having been pre-loaded on all Macs since 2002.

OSx86 (from Mac OS X and x86) is a collaborative hacking project to run the Mac OS X computer operating system on non-Apple personal computers with x86 architecture and x86-64 compatible processors. A computer built to run this type of Mac OS X is also known as a Hackintosh.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

9. Pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

‹‹ adrese email      AirServer ››