Buna ziua,
Am inteles ca OSX Mountain Lion are probleme cu conexiunea wi-fi. Update-ul a rezolvat oare aceasta problema ?
Cu multumiri,
Liviu
salve,
am ML de ceva timp acum, nu am avut nici o problema cu wi-fi, si am calatorit cu macul prin tara si in afara. Conexiuni stabile, nu am pierdut semnalul nici macar o clipa.
De acord…nici o problema cu wi-fi-ul. Singura problema e la baterie dar se va rezolva cu viitorul update 10.8.2, ba char va vi putin peste nivelul acesteia din lion 10.7.4
De acord…nici o problema cu wi-fi-ul. Singura problema e la baterie dar se va rezolva cu viitorul update 10.8.2, ba char va vi putin peste nivelul acesteia din lion 10.7.4
nu stiu ce sa zic de acest fapt, dupa ce facusem upgrade am simtit o scadere a bateriei. urmand un sfat, pram reset si instalat o aplicatie gfxcardstatus (imi da functia de a controla schimbarea placilor grafice) este ok, 6-7 ore. Depinde foarte mult ce fac cu el la encoding & stuff 4 ore sau mai putin.
Fata de 10.7.4 crede-ma ca a fost o scadere drastica(1-2 ore). iti atasez niste grafice cu teste efectuate de cei de la mac observer. Chiar daca poate varia in functie de model durata de viata a bateriei diferentele se vad in ceea ce priveste modul de administrare a resurselor de catre cele doua sisteme lion si ML.
salut! Am si eu o problema cu wi-fi. Macul vede reteaua, totul e ok, doar ca nu se conecteaza la net. Toate calculatoarele din casa se conecteaza, al meu nu. Acum i-am bagat firul sa pot scrie. Am restartat, am dat si cu Onyx si nimic. O fi obosit ca e un Macbook alb din 2007.
Vezi în “System Preferences”, “Network” dacă sunt diferențe între setările de conectare Ethernet și AirPort.
Dacă sunt modifică setările pentru AirPort ca cele pentru Ethernet.
Ca să nu mai apară probleme în viitor este bine să se folosească un cont “Standard” nu contul “Admin”...
Parola de la “Admin” nu trebuie să o vadă copilul.
Eu a trebuit să schimb parola de la WiFi pentru că la 6,5 ani, una din fetele mele, se conecta singura la net de pe iPad.
Cred că m-a văzut cum fac când actualizez jocurile…
Foloseste un text expander. Este foarte util si impotriva keylogger-elor. Tu setezi prin text expander parola care va fi de exemplu: pwQSYS32nare iar prin text expander, care este pronit si scrii “parolaadmin”. De fiecare data cand bati “parolaadmin” o va schimba automat in “pwQSYS32nare” si copii nu mai descifreaza ce scrii tu pe tastatura :D. Scuze de offtopic.