pe net toata lumea se plange de iphone 5.
Altii raman la S3 galaxy care e imens si trebuie sa-l tii cu 2 maini.
Pe partea de software totusi asteptam mai mult. Se pare ca ipod touch-ul il aduc cumva spre iphone.
am eu SGS3…si nu-l tin cu doua maini…si este muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste iPhone in acest moment.
ma doare sa spun asta…dar este cu 3 clase peste…
Pe partea de software totusi asteptam mai mult. Se pare ca ipod touch-ul il aduc cumva spre iphone.
am eu SGS3…si nu-l tin cu doua maini…si este muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste iPhone in acest moment.
Nu ca e locul sa discutam asta, dar dupa trei ani de Android si unul de iOS, pot spune ca Androidul e un sistem de operare ce nu l-as instala nici pe un sul de hartie igienica, si SGS 3 e facut din pistoale cu bile din bazar topite. Si cred ca e destul spus pe tema asta.
Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.
Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.
Ca are mai mult bling si e mai personalizabil? Cand tu instalezi 10 aplicatii si telefonul incepe sa sacadeze. Si nu-mi spune ca nu-i asa, ca am vazut la cunostinte. Si am vazut SGS3 nou, in showroom, ca sacada.
Fara sa fiu impertinent, de ce e SG3 mult peste iPhone 5? Intreb ca nu am folosit niciodata Android (am vazut ceva prezentare pe YT la Jelly Bean) iar SG3 n-am avut in mana, si oricum nu cred sa imi spuna foarte multe pana nu m-as acomoda cu SO-ul.
So, poate detaliezi un pic cu ce este peste.
Thx
cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 06:40 PM
Altom - 12 Septembrie 2012 06:36 PM
ce ma enerveaza e faptul ca nu se mai obosesc sa scoata ceva fain ca design…subtiem acolo, rotunjim dincolo si gata ! avem alt model ! e tipic marilor corporatii ( vezi Volkswagen cu suita Golf, Jetta, Passat, etc )...finisam putin , o tzira de procesor, ceva grafica mai buna si ne umplem de bani…o zic eu , care ani de zile am umblat in limba dupa iphoane…am avut de la 2G pana la 4s…ce pana mea, frate, iar sarim din 20-30 mil pentru un 4s mai lung ?
Ce asteptari aveti de la smartphone-uri ? sa devina computere? sa devina dslr-uri? Cu mult timp in urma erau telefoane cu ecrane mari (Ex Motorola) si lumea a preferat sa se duca spre unele cu ecrane mai mici. Acuma ce facem? Ne intoarcem la ecrane mari dupa ecrane mici? Din punctul meu de vedere Samsung exagereaza cu ecranele de peste 4 inch.
Cel mai bine ar fi ca Apple si Samsung si alte firme ce produc smartphone-uri sa se concentreze pe dezvoltare de baterii mult mai bune.
Autonomia telefonului conteaza cel mai mult.
pitagora - 12 Septembrie 2012 07:04 PM
iti zic eu cu ce e peste, cu procesorul, cu memoria ram, cu bateria, continuam?
Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.
Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.
voiam alt design…un ecran edge to edge…fara acele margini monstruoase…m-am saturat de acelasi design al fetei telefonului….5 ani sunt de ajuns…2 ani jumate cu acelasi design per total…sunt de ajuns…
hardware incearca sa prinda competitia…nu reusesc…
totusi vorbim despre Apple…sunt depasitit la toate capitolele in ultimul timp…si imi pare f rau sa privesc asta.
poate exagerez luat de valul momentului….dar sunt ff dezamagit…din decembrie 2007 pana in vara 2012 am avut toate versiunile de iPhone…dar parca iti doresti altceva…an de an iti ofera acelasi lucru…tehnologie cu lingurita…