1 din 34
1
iPhone 5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Designul imi place, dar parca as fi vrut mai multe, in interior.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

pe net toata lumea se plange de iphone 5.
Altii raman la S3 galaxy care e imens si trebuie sa-l tii cu 2 maini.

Pe partea de software totusi asteptam mai mult. Se pare ca ipod touch-ul il aduc cumva spre iphone.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
Altom - 12 Septembrie 2012 06:36 PM

Pe partea de software totusi asteptam mai mult. Se pare ca ipod touch-ul il aduc cumva spre iphone.

am eu SGS3…si nu-l tin cu doua maini…si este muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste iPhone in acest moment.
ma doare sa spun asta…dar este cu 3 clase peste…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

eu unul sunt dezamagit.. asteptam altceva
ei bine.. ne luam gandul .. acu ca a ramas si fara servici smile)

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 06:40 PM

am eu SGS3…si nu-l tin cu doua maini…si este muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste iPhone in acest moment.

Nu ca e locul sa discutam asta, dar dupa trei ani de Android si unul de iOS, pot spune ca Androidul e un sistem de operare ce nu l-as instala nici pe un sul de hartie igienica, si SGS 3 e facut din pistoale cu bile din bazar topite. Si cred ca e destul spus pe tema asta.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Promo http://www.apple.com/iphone/#video

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

andorid este peste iOS in acest moment…
da,materialele de constructie sunt slabe…dar ca si telefon este peste…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.

Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Ca are mai mult bling si e mai personalizabil? Cand tu instalezi 10 aplicatii si telefonul incepe sa sacadeze. Si nu-mi spune ca nu-i asa, ca am vazut la cunostinte. Si am vazut SGS3 nou, in showroom, ca sacada.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Apple poate sa ofere mai mult dar prefera “tehnica cu bucatica “.

Din asta scot bani. Ar putea sa ofere multe functii in Ios dar prefera sa dea pe rand.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Fara sa fiu impertinent, de ce e SG3 mult peste iPhone 5? Intreb ca nu am folosit niciodata Android (am vazut ceva prezentare pe YT la Jelly Bean) iar SG3 n-am avut in mana, si oricum nu cred sa imi spuna foarte multe pana nu m-as acomoda cu SO-ul.
So, poate detaliezi un pic cu ce este peste.

Thx

cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 06:40 PM

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

ce ma enerveaza e faptul ca nu se mai obosesc sa scoata ceva fain ca design…subtiem acolo, rotunjim dincolo si gata ! avem alt model ! e tipic marilor corporatii ( vezi Volkswagen cu suita Golf, Jetta, Passat, etc )...finisam putin , o tzira de procesor, ceva grafica mai buna si ne umplem de bani…o zic eu , care ani de zile am umblat in limba dupa iphoane…am avut de la 2G pana la 4s…ce pana mea, frate, iar sarim din 20-30 mil pentru un 4s mai lung ?

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

iti zic eu cu ce e peste, cu procesorul, cu memoria ram, cu bateria, continuam?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

si cu toate astea sacadeaza.

Sistemul de operare merge greu.

Ce asteptari aveti de la smartphone-uri ? sa devina computere? sa devina dslr-uri?  Cu mult timp in urma erau telefoane cu ecrane mari (Ex Motorola) si lumea a preferat sa se duca spre unele cu ecrane mai mici. Acuma ce facem? Ne intoarcem la ecrane mari dupa ecrane mici? Din punctul meu de vedere Samsung exagereaza cu ecranele de peste 4 inch.

Cel mai bine ar fi ca Apple si Samsung si alte firme ce produc smartphone-uri sa se concentreze pe dezvoltare de baterii mult mai bune.
Autonomia telefonului conteaza cel mai mult.

pitagora - 12 Septembrie 2012 07:04 PM

iti zic eu cu ce e peste, cu procesorul, cu memoria ram, cu bateria, continuam?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
byby_tmg - 12 Septembrie 2012 06:56 PM

Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.

Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.

voiam alt design…un ecran edge to edge…fara acele margini monstruoase…m-am saturat de acelasi design al fetei telefonului….5 ani sunt de ajuns…2 ani jumate cu acelasi design per total…sunt de ajuns…
hardware incearca sa prinda competitia…nu reusesc…
totusi vorbim despre Apple…sunt depasitit la toate capitolele in ultimul timp…si imi pare f rau sa privesc asta.
poate exagerez luat de valul momentului….dar sunt ff dezamagit…din decembrie 2007 pana in vara 2012 am avut toate versiunile de iPhone…dar parca iti doresti altceva…an de an iti ofera acelasi lucru…tehnologie cu lingurita…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Eu zic ca e frumos, si m-ar fi deranjat daca i-ar fi schimbat total designul.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

1 din 34
1