9 din 34
9
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Se pare ca Vodafone a lansat (nu in RO) primele nanosimuri.

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

androidul e un kkt iar galaxy un pishat :D ca sa fie clar smile) iar cine compara doar bucatele de soft sau de hard e clar ca e un androidiot, si poate il folosi in continuare - nici nu merita sa puna isi jegu pe o frumusetze de ifon wink apple bate toata concurenta per ansamblu, nu pe bucatele, care nu conteaza; folosesti un produs, nu tii procesorul in mana sau iti bagi ramul in kur raspberry intregul e mai mult decat suma partilor, capete seci care nu pricep atata lucru; ecosistemul apple ofera o experienta completa, nu procesor tare cu sistem de rahat sau invers; wtf, cat de greu e sa pricepi atata lucru smile)

cont suspendat pentru off topic

[ Modificat: 14 Septembrie 2012 08:24 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08
Artistul - 13 Septembrie 2012 04:50 PM

Voi priviți critic noul iPhone 5 in comparatie cu vechile modele pe care le aveti. Dar fiecare noua aparitie nu e facuta pentru cei care au modelul precedent, sa renunte la cel vechi ca sa-l ia pe cel nou. Fiecare nou model e facut sa-l seduca pentru cel care n-are si n-a avut un iPhone niciodata - pentru unu ca mine de exemplu. Eu mi-as lua 5-ul pentru ca n-am iPhone, ca daca as avea 4 sau 3-ul nu mi l-as lua.

Artistul are perfecta dreptate. Cine va vrea sa-si ia un smarthpone va privi iPhone 5 ca o alegere foarte buna.

In 8 pagini de discutii va plangeti de performante…ce vreti sa faceti mai mult pe un telefon? Sunt sigur ca nu sacadeaza indiferent de aplicatia deschisa, pentru ce trebuie mai mult in materie de procesor, ram?! Parca fugarim cifre cu care sa ne laudam in discutiile cu prietenii. Aveti bani si alte optiuni disponibile. Insa experienta Apple ramane experienta Apple. Totul e la locul lui, simplu, ca la carte. Vor scoate ceva ce sa rupa iarasi gura targului cum au facut-o de atatea ori la momentul potrivit. Cu spec bumpul asta e destul sa-si mentina vanzarile.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Zicea cineva mai sus ca totul tine de “sofer”. Mare dreptate.
Per total pe mine nu cred ca m-ar satisface alt telefon la fel de bine cum o face iphone-ul. Are tot ce am eu nevoie si acolo unde nu are m-am adaptat. Singurele chestii care mi-au lipsit (si imi lipsesc in continuare) ar fi bluetooth sharing across, cu orice device nu doar ios si USB (care sa zicem ca acum s-a rezolvat la noul i5 dar totusi nu o sa ma car mereu cu cablu dupa mine, ca poate-poate o sa am nevoie).
In rest, mi se pare un telefon foarte bun, care, asemenea 4s, face un refresh la 4. Nu mi se pare i5, poate un 4ss smile
Practic, in afara de ecranul usor marit si sporul de performanta nu stiu ce sa zic ca se merita la upgrade. Poate maps dar pt. Romanica…

Va rog incetati discutiile despre quad-core/dual-core, sunt de prisos! Va dau eu unul cu 10000 quore-uri, ce faceti cu el? Nu e important ce scrie ca ai sub capota, conteaza de poate sa faca el.
Daca eu am un rambler cu motor de 0,4cc si tu un ferrari de 8 litri, dar amandoi putem merge cu maxim 50 la ora, mai e relevant motorul? Chiar nu conteaza pe device-uri mobile numarul de procesoare, o data ce sare de 2. Ca doar nu faci si video-call si HD recording si te joci CoD si downlodezi de pe torente (sper ca nu e nimeni care chiar foloseste telefonul pt torente…).

Ma bucura in schimb accesoriile, poate or sa fie mai comode castile si reusesc sa le tin in ureche cu casca de moto pe cap. Poate nu o sa mai intre asa multe scame de la blugi in noul port. Poate o sa am pe unde ma duc, la nevoie, un micro-usb sa il incarc (da, o sa imi pun in portofel adaptorul ala la micro-usb).

Ce-i concret, e ca s-ar putea sa fie cel mai frumos iphone yet! Mie chiar mi-a placut prima generatie si a 4-a, deci imbinarea dintre cele 2 mie imi e foarte atragatoare.
Astept sa il vad, hands-on si sper sa il si cumpar :D

Cheers!

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRankRank
Member
Din: 

conteaza si specificatiile, dar conteaza si ansamblul; doar pe o platforma stabila si previzibila ca iosul poti veni cu jocuri gen real racing, care cu versiunea 3 prezentata la keynote va arunca toate consolele la gunoi snake

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
zalmoxis - 13 Septembrie 2012 08:09 PM

androidul e un kkt iar galaxy un pishat :D ca sa fie clar smile) iar cine compara doar bucatele de soft sau de hard e clar ca e un androidiot, si poate il folosi in continuare - nici nu merita sa puna isi jegu pe o frumusetze de ifon wink apple bate toata concurenta per ansamblu, nu pe bucatele, care nu conteaza; folosesti un produs, nu tii procesorul in mana sau iti bagi ramul in kur raspberry intregul e mai mult decat suma partilor, capete seci care nu pricep atata lucru; ecosistemul apple ofera o experienta completa, nu procesor tare cu sistem de rahat sau invers; wtf, cat de greu e sa pricepi atata lucru smile)

cati ani ai?
GOD!

cont suspendat pentru off topic

[ Modificat: 14 Septembrie 2012 08:24 AM de Administrator ]
 Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRank
Member
Din: 

God? smile) call me dad wink

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

@zalmoxis : mda…in fine.
in legatura cu noul iPhone…sa asteptam sa-l vedem live…sa-l tinem in mana.
chiar sunt ff curios ce vanzari va avea.tind sa cred ca nu va depasi 4s-ul.
inclin sa astept urmatoarea versiune care sper sa nu fie i5s smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

gata, e comandat. oare mai am rabdare o saptamana?!

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Gata, s-au vandut toate http://www.businessinsider.com/iphone-5-pre-orders-sold-out-2012-9?utm_source=twbutton&utm_medium=social&utm_campaign=tools

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Normal ca s-au dus, carcotasii sunt doar cativa si-i gasim pe toti pe macuser.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Got mine. 32 black. livrarea pe 21.

Initial inclusesem si un adaptor, dar ca sa economiseasca bani de shipping, s-au oferit sa mi le trimit impreuna in Octombrie. AAAaaarrrggghhhhh. Nu merci. Am dat cancel la adaptor si ifonul a revenit in septembrie.

cool cheese jumping up and down de nerabdare

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

UK inca mai are din toate modelele… smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07
byby_tmg - 12 Septembrie 2012 07:30 PM

Comparatie iPhone5/4S/4

Daca prin update la iOS6, iPhone 4S va beneficia de Panorama, FaceTime over 3G si Siri mai avansat decat are iOS5, atunci trebuie sa fii obsedat de Apple ca sa il schimbi cu iPhone 5.

Nu are NIMIC in plus: FaceTime merge oribil cu camera VGA, deci cu cea 720p va merge execrabil prin 3G.

Camera foto e aceeasi… f 2.4 si 8mp. Singurul lucru tare e panorama care sper sa tina de software, nu de hardware, si sa apara in iOS6.

Ecranul nu ma intereseaza sa fie mai mare.

Bateria ar putea fi singurul plus, desi nu am inteles daca e mai mare pt ca e ecranul mai mare si are acceasi autonomie ca si 4S, sau chiar are autonomia cu macar 20% mai buna.

Designul, nu are rost sa mai comentez…ma plictisisem de el inca de la aparitia 4S-ului. Inca 2 ani cu designul asta, e cel putin penibil.

Astept 5S, care macar hardware poate va fi mai bun. Daca nu, iPhone 6 raspberry

Piss on you, Manzana raspberry

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12
Kevo - 14 Septembrie 2012 09:53 AM
byby_tmg - 12 Septembrie 2012 07:30 PM

Comparatie iPhone5/4S/4

Daca prin update la iOS6, iPhone 4S va beneficia de Panorama, FaceTime over 3G si Siri mai avansat decat are iOS5, atunci trebuie sa fii obsedat de Apple ca sa il schimbi cu iPhone 5.

Nu are NIMIC in plus: FaceTime merge oribil cu camera VGA, deci cu cea 720p va merge execrabil prin 3G.

Camera foto e aceeasi… f 2.4 si 8mp. Singurul lucru tare e panorama care sper sa tina de software, nu de hardware, si sa apara in iOS6.

Ecranul nu ma intereseaza sa fie mai mare.

Bateria ar putea fi singurul plus, desi nu am inteles daca e mai mare pt ca e ecranul mai mare si are acceasi autonomie ca si 4S, sau chiar are autonomia cu macar 20% mai buna.

Designul, nu are rost sa mai comentez…ma plictisisem de el inca de la aparitia 4S-ului. Inca 2 ani cu designul asta, e cel putin penibil.

Astept 5S, care macar hardware poate va fi mai bun. Daca nu, iPhone 6 raspberry

Piss on you, Manzana raspberry

Am eu GMul pe 4s si Panorama are, in FaceTime ai optiunea de “Use Cellular Data on/off”, siri recunoaste extrem de rapid engleza mea, deschide aplicatiile, poti posta direct pe facebook prin siri si pentru mine ecranul de 4 merita incercat.
Din cate tin eu minte camera de FaceTime are 1,2 sau 1,3

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

9 din 34
9