Am eu GMul pe 4s si Panorama are, in FaceTime ai optiunea de “Use Cellular Data on/off”, siri recunoaste extrem de rapid engleza mea, deschide aplicatiile, poti posta direct pe facebook prin siri
Atunci…long live my 4S
In Keynote au lasat de inteles ca ar fi o functie a iPhone-ului 5, nu ca apartine de iOS 6.
Nu schimb 4S-ul pentru un 4S cu evran alungit si LTE care nu merge in Orange RO.
Camera nu e radical mai buna, deci vor scadea actiunile Apple pt ca nu cumpar eu iPhone 5…yeah right
Mi-ar fi plăcut sa apară cu ceva mai inovativ.
Ce as dori sa aibă pe viitor?
Incarcare wireless.Chiar dacă asta implica folosirea unui dock dedicat sau ceva gen cablu cu ventuza,pentru portabilitate.Ceva cam cum erau receptoarele de telecomanda la unele tunere TV pentru PC.
Un fel de port optic sau tot ceva wireless pentru conectivitate.
Fără mufa de casti,tot un dispozitiv optic sau wireless si pentru asta,chiar cel folosit pentru date,iar eventuala parte de incarcare sa poată si livra tensiune pentru un eventual convertor pentru a folosi casti normale,sau dedicate,după caz.
Spatele si,sau display-ul sau touch-ul sa aibă celule solare pentru un plus de energie.
Mi-ar fi plăcut sa apară cu ceva mai inovativ.
Ce as dori sa aibă pe viitor?
Incarcare wireless.Chiar dacă asta implica folosirea unui dock dedicat sau ceva gen cablu cu ventuza,pentru portabilitate.Ceva cam cum erau receptoarele de telecomanda la unele tunere TV pentru PC.
Un fel de port optic sau tot ceva wireless pentru conectivitate.
Fără mufa de casti,tot un dispozitiv optic sau wireless si pentru asta,chiar cel folosit pentru date,iar eventuala parte de incarcare sa poată si livra tensiune pentru un eventual convertor pentru a folosi casti normale,sau dedicate,după caz.
Spatele si,sau display-ul sau touch-ul sa aibă celule solare pentru un plus de energie.
Cu încărcarea wireless e așa:
- trebuie să ți tot timpul în priză o tăblie care consumă curent multișor pt un charger și face să bâzăie radiourile din jur. E destul de mare să nu o poți lua cu tine ca pe un charger actual de iPhone + cablu.
- nu știu dacă există standarde la încărcarea wireless și nu știu exact detaliile funcționării, dar dacă există o posibilitate să fie mai multe frecvențe de încărcare diferită, s-ar putea să nu se pupe cu chargere de la alte telefoane.
- pentru a “capta” destulă energie trebuie o antenă destul de mare - și asta la iphone - care se luptă cu zecimile de mm de la model la model, e problemă.
Conexiune wireless pt căști ? Are deja ... îi zice BlueTooth - este o tehnologie revoluționară.
Celule solare pot fi doar pe spate - dacă ar fi pe ecran nu ai mai vedea nimica.
Cele mai performant celule solare la ora actuală, cele folosite la lanourile sateliților, au o eficiență de aproape 30%. Adică 70% din lumina care care pe ele se transformă în căldură, 30% în electricitate, care încărcând bateria, degajă căldură. Eu unul nu mi-aș lăsa iphonele în soare plin cu fața în jos. Mai ales că o celulă solară cât suprafața unui iPhone produce mai puțin curent decât consumă un iPhone în standby
Aici te contrazic la unele.
-Nu trebuie sa tii tot timpul in priza o tablie,doar cand ai nevoie.Plus ca nu era vorba de incarcare la distante mari,ci foarte mici,dispozitive aflate in contact direct.Insa fara cabluri mufe etc.
-Frecventa la care va lucra va interfera cu AM, banda de unde medii sau unde scurte,pe FM nu cred ca ar fi interferente.
-La puterea necesara nu cred ca ar iesi asa mare,sa fie prea incomod.
-Standarde inca nu sunt,insa e posibil ca odata startul dat toti sa urmeze aceeasi cale si pentru compatibilitate le vor face sa fie cat de cat compatibile intre ele.
-Iti imaginezi ca stiu deja de mult timp de BlueTooth,nu?
Ideea era de a-l face cat mai etans de exemplu.Fara mufe,fara fire,complet wireless (nu WI-FI)
-Mai nou sunt si celule solare transparente.
De astea normale,chiar am vazut si masurat, (electric) ,la lungime era cat iPhone,latime 3/4 din din el si in gol avea 5,3V si 5V la un consum de 100mA,fiind o chinezarie probabil tine vreun an doi trei poate,dar nu ar fi suficient crezi?
Acum sa nu-mi spui ca iPhone consuma mai mult de atat in stand-by.Iphone se incarca si cu 100mA,dureaza mult mai mult incarcarea,dar se incarca.
(Cu prima ocazie cand o sa am unul la reparat o sa-i masor si consumul,in stand-by,normal si convorbire cu semnal normal)
De regula se intampla sa scada dupa anuntarea unui produs deoarece oamenii aveau alte asteptari de la gadgetul tocmai lansat.Inaintea prezentarii Iphone 5 pretul unei actiuni era de 669$ si acuma ajunge la 695$
Ca si telefon este peste??? Asta nu este buna nici ca gluma. La ce este peste??? Android este un sistem de operare inferior (FURAT de la cea mai extraordinara si deosebita companie care a existat vreodata , Apple) , care nu se va ridica niciodata la nivelul iOS dupa cum toata lumea stie , exact cum Windows nu a fost si nu va fi niciodata nici la ^%$% lui Mac OS. Ca si harware este mult inferior si daca le tii in mina (telefoanele) se poate vedea si simti diferenta de la o posta… Apple are mult mai multe apps-uri… este SINGURA companie care a facut si face softWare-ul si hardWare-ul… hai ca m-am saturat sa le insir… Doar ca Galaxy este mai mare , dar asta este un MINUS nu un plus , pentru ca
pina la urma vorbim de telefoane aici , nu de mini-tablete.
In ce sens sa apara? Romania este in maps. Doar unele functii nu vor fi disponibile pentru maps. Este standard , satellite, directions, turn by turn navigation dar nu este 3d, traffic, local search si business reviews and photos.
un rahat de produs, cum am fost obisnuiti in ultimii ani. mult bla bla, dar nimic nou defapt. ma doare pe mine in spuma ca e mai subtire si mai usor decat ala vechi. nu alea erau problemele iphone-ului…
mance-i falimentul sa-i mance, ca nu-s in stare sa faca ceva frumos sau inovativ .
cumpara-ti mah BlackBerry!
ember, lasa-ne lasa-ne… ca nu-i bine cum zici tu. nu poti lua in serios o firma falimentara care pune piele pe telefon, aia e dubas . da nici nu iphone 5 nu mi-e rusine…