@cosmin Dezamagit sunt eu, dar asta este viata, pana la urma a iesit un produs care unul pe mine ma atrage noi vrem si vrem dar nu vor face ei ce dorim noi, de aceea avem n posibilitati, nu ne place iPhone 5 cumparam Nokia .
Ce asteptari aveti de la smartphone-uri ? sa devina computere? sa devina dslr-uri? Cu mult timp in urma erau telefoane cu ecrane mari (Ex Motorola) si lumea a preferat sa se duca spre unele cu ecrane mai mici. Acuma ce facem? Ne intoarcem la ecrane mari dupa ecrane mici? Din punctul meu de vedere Samsung exagereaza cu ecranele de peste 4 inch.
Cel mai bine ar fi ca Apple si Samsung si alte firme ce produc smartphone-uri sa se concentreze pe dezvoltare de baterii mult mai bune.
Autonomia telefonului conteaza cel mai mult.
pitagora - 12 Septembrie 2012 07:04 PM
iti zic eu cu ce e peste, cu procesorul, cu memoria ram, cu bateria, continuam?
nu sacadeaza si OS-ul merge super fluid.
este un telefon mult mai complet…il bate la toate capitolele..
@cosmin Dezamagit sunt eu, dar asta este viata, pana la urma a iesit un produs care unul pe mine ma atrage noi vrem si vrem dar nu vor face ei ce dorim noi, de aceea avem n posibilitati, nu ne place iPhone 5 cumparam Nokia .
iti zic eu cu ce e peste, cu procesorul, cu memoria ram, cu bateria, continuam?
Irelevant. Samsungul meu este peste iphone-ul nevestii la caracteristici si cu toate astea are un lag maricel cateodata. Android si iOS au targeturi diferite. Personal imi place la Android customizarea si libertatea chiar daca astea vin cu lag si un numar mai mare de aplicatii malware. Alti utilizatori prefera simplitatea iOS-ului. Chestie de preferinte.
Referitor la iphone 5, camera de 8 Mp nu e noutate iar designul mi se pare in continuare nereusit. Planificam un cadou pentru consoarta dar…ma mai gandesc. Cu toate astea s-ar putea sa faca vanzari frumusele.
Nokia rulez.
Si eu dau dreptate celor care nu ridica in slavi androidul si samsung. Dar 8 îmi place, sper sa apară niște device-uri pe măsura. HTC trezestete !!!!!
In rest, 5-ul, bine cu nu i-au numele the new iPhone, sa-l vedem in piața si ne dam cu părerea. Iar faza bine ca e de metal, cred ca sticla se zgârie mai greu decât aluminiu
Pe 23 Sept ajung la Paris si ma gandeam sa-l iau de acolo la liber, dar ce fac in Romania la Orange, imi vor da oare un Nano SIM? Sau stau cu el in sertar pana in octombrie?
un rahat de produs, cum am fost obisnuiti in ultimii ani. mult bla bla, dar nimic nou defapt. ma doare pe mine in spuma ca e mai subtire si mai usor decat ala vechi. nu alea erau problemele iphone-ului…
mance-i falimentul sa-i mance, ca nu-s in stare sa faca ceva frumos sau inovativ .
Se simte lipsa lui Steve Jobs, ca niciodata I5 arata exact ca pozele ce umbla pe net de luni bune am tot sperat sa fie altceva decat ce vedeam in poze postate acum ceva timp, in concluzie elemetul surpriza a lipsit