In al doi-lea rand iPhone 5 e mai bine zis un 4S “extended” edition.
Dorinta mea si a multor utilizatori era un nou telefon. 2.5 ani sunt prea multi…ne plictisim.
Ecranul de 4” e perfect…dar:
- camera e apa de ploaie…ala nu e un upgrade asa cum e front camera de la VGA la 720p. Sa pui un rahat de sticluta si sa spui ca are “optica” imbunatatita, e absurd.
- bateria e mai mare pt ca e ecranul mai mare, dar autonomia in ore e aceeasi ca la 4S.
- LTE e binevenit, dar nu la noi. Platesc acum ceva ce nu pot folosi nici peste 2 ani.
- NFC era logic sa fie implementat
Deci singurele 3 lucruri ce conteaza cu adevarat la un iPhone, au ramas la fel: design-ul, camera si bateria.
Considerati asta un telefon NOU? E un iPhone 4S L :D
Singurele upgradeuri adevarate sunt: castile, ecranul, procesorul si FaceTime camera. Prea putin pt un telefon nou.
Cred ca alta impresie ar fi lasat daca avea exact aceleasi upgrade-uri dar un design nou: 4” spatele de aluminiu (shiny or brushed) ca la iPod Touch-ul anterior, sigla luminata pe spate, ca la MacBook, si butoane de volum ca la iPad, si fara gaurile alea oribile pt speaker.
Iar la iPhone 5S ar fi adaugat o camera 12mp 1.8, NFC, A6X si baterie si mai buna, si era telefonul perfect.
Nu ma intereseaza in mod direct de iPhone 5 pt ca eu oricum cumpar mereu S-urile, nu prima generatie…dar peste un an ma va dezamagi si mai mult cand o sa vad ca iPhone 4S si 5S vor arata la fel, si va trebui sa upgradez doar pt procesor, ecran si poate camera foto.
Apple devine plictisitor si previzibil. We miss you Steve.
1. Cu ce te ajuta ca sigla din spate sa fie luminata?
2. De ce vrei o camera de 12 mp 1.8 pe telefon? (e telefon nu aparat foto dslr)
3. de ce sa faci un upgrade masiv la un design placut ochiului?
si as putea continua…
Kevo - 17 Septembrie 2012 06:11 AM
Singurele upgradeuri adevarate sunt: castile, ecranul, procesorul si FaceTime camera. Prea putin pt un telefon nou.
Cred ca alta impresie ar fi lasat daca avea exact aceleasi upgrade-uri dar un design nou: 4” spatele de aluminiu (shiny or brushed) ca la iPod Touch-ul anterior, sigla luminata pe spate, ca la MacBook, si butoane de volum ca la iPad, si fara gaurile alea oribile pt speaker.
Iar la iPhone 5S ar fi adaugat o camera 12mp 1.8, NFC, A6X si baterie si mai buna, si era telefonul perfect.
Nu ma intereseaza in mod direct de iPhone 5 pt ca eu oricum cumpar mereu S-urile, nu prima generatie…dar peste un an ma va dezamagi si mai mult cand o sa vad ca iPhone 4S si 5S vor arata la fel, si va trebui sa upgradez doar pt procesor, ecran si poate camera foto.
Apple devine plictisitor si previzibil. We miss you Steve.
Multa va mai vaitati, nu iti place nu il cumperi, nu te mai atrage/satisface Apple te orientezi catre celelalte firme, chiar nu inteleg de ce atata stres pentru un telefon, ai $ il iei, iti place il iei, il vrei il iei si daca nu, nu.
Pe mine la capitolul telefon Apple este singurul care ma multumeste, nu zice nimeni ca SG3 nu este nice dar o caramida plina de plastic si nu ai siguranta “ca” dupa 1 an vei mai avea soft update la el pentru mine este un minus, am facut prostia sa cumpar prima tableta samsung cand aparusera update nu au facut o data pentru RO deci ce drq pretenti sa am de la coreeni Samsung.
Crezi ca daca ii pun senzor de 14 Mp poti compara pozele care le face un D3100 cu acelasi senzor?
Cum a zis si un user mai sus, eu cred ca voi doriti nave spatiale si eventual iPhonul sa te teleporteze, basme fara suparare.
Off topic:
iPhone-ul ca iPhone-ul dar cand apare si la noi noul iPod Touch 5th Generation ca nu am gasit nimic pe netul nostru.