In al doi-lea rand iPhone 5 e mai bine zis un 4S “extended” edition.
Dorinta mea si a multor utilizatori era un nou telefon. 2.5 ani sunt prea multi…ne plictisim.
Ecranul de 4” e perfect…dar:
- camera e apa de ploaie…ala nu e un upgrade asa cum e front camera de la VGA la 720p. Sa pui un rahat de sticluta si sa spui ca are “optica” imbunatatita, e absurd.
- bateria e mai mare pt ca e ecranul mai mare, dar autonomia in ore e aceeasi ca la 4S.
- LTE e binevenit, dar nu la noi. Platesc acum ceva ce nu pot folosi nici peste 2 ani.
- NFC era logic sa fie implementat
Deci singurele 3 lucruri ce conteaza cu adevarat la un iPhone, au ramas la fel: design-ul, camera si bateria.
Considerati asta un telefon NOU? E un iPhone 4S L :D
kevo nu am nimic cu tine decat ca e reprezentativ mesajul tau.
Priviti atent imaginea…facand paralela cu apple ..era de asteptat ca iphone 5 va fi un 4s imbunatatit
altfel nici nu putea fi !!!
asa procedeaza toate companiile mature
mai stiti cu ce difera noul porsche 911 de vechiul?
da rolexul ce noutati a adus in design sau mecanism in ultimii 20 de ani?
companiile care se respecta nu aduc schimbari radicale de la un model la altul, ci asigura continuitatea….( mi-e lene sa scriu lucruri care mi se par evidente)
Parerwa mea e ca si dc nu aparea 5-ul, iPhone killer tot nu ar fi existat pt ca e cel mai bun telefon de departe datorita iOS-ului si calitatii materialelor folosite…nicidecum design-ului.
Faptul ca pe mine ma nemultumeste ca Apple da cu lingurita dar ia cu sacul (de bani), asta nu inseamna ca nu voi mai folosi iPhone…doar ca nu il cumpar pe asta, ci 5S.
Cum de la 3GS la 4 a fost o schimbare totala de design, asa puteau face si acum…le-a fost mai comod si ieftin sa nu o ia de la zero, si ne-am pricopsit cu acelasi tel pt inca 2 ani.
Voi puteti folosi ce vreti…eu tot imi voi spune parerea, si tot voi lua iPhone daca nu apare altceva mult mai bun.
Pt ca nu idolatrizez fiecare iPhone asta nu ma face carcotas. Nu pot multumi pe toti…se intampla sa fac eu parte din nemultumiyi, asta e.
Are cineva idee cand apare neverlocked-ul in SUA? Initial aparusera pe site preturile pentru aceste telefoane, insa acum au ramas doar pentru cele prinse in retea.
In al doi-lea rand iPhone 5 e mai bine zis un 4S “extended” edition.
Dorinta mea si a multor utilizatori era un nou telefon. 2.5 ani sunt prea multi…ne plictisim.
Ecranul de 4” e perfect…dar:
- camera e apa de ploaie…ala nu e un upgrade asa cum e front camera de la VGA la 720p. Sa pui un rahat de sticluta si sa spui ca are “optica” imbunatatita, e absurd.
- bateria e mai mare pt ca e ecranul mai mare, dar autonomia in ore e aceeasi ca la 4S.
- LTE e binevenit, dar nu la noi. Platesc acum ceva ce nu pot folosi nici peste 2 ani.
- NFC era logic sa fie implementat
Deci singurele 3 lucruri ce conteaza cu adevarat la un iPhone, au ramas la fel: design-ul, camera si bateria.
Considerati asta un telefon NOU? E un iPhone 4S L :D
kevo nu am nimic cu tine decat ca e reprezentativ mesajul tau.
Priviti atent imaginea…facand paralela cu apple ..era de asteptat ca iphone 5 va fi un 4s imbunatatit
altfel nici nu putea fi !!!
asa procedeaza toate companiile mature
mai stiti cu ce difera noul porsche 911 de vechiul?
da rolexul ce noutati a adus in design sau mecanism in ultimii 20 de ani?
companiile care se respecta nu aduc schimbari radicale de la un model la altul, ci asigura continuitatea….( mi-e lene sa scriu lucruri care mi se par evidente)
Subscriu, BMW când a schimbat in 2002 imaginea cu bangle, a clocotit toată piața auto. Deși toți carcotasi de constructori care au criticat iDrive au acum o imitatie. Dacă ar fi făcut doar un update optic si nu o revolutie, ar fi avut un succes si mai mare.
P.S. Exista vreo legătura între BMW si Apple ? Sunt prea multe coincidente, BMW a fost printre primii iPod ready, iPhone ready, etc