Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva. Se poate comanda iPhone de pe site de la Apple fara contract pe AT&T sau alte retele? Trimit la noi in tara? Cat costa transportu si care sunt preturile telefoanelor la liber. 4,4S,5? Thank you astept un raspuns
Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva. Se poate comanda iPhone de pe site de la Apple fara contract pe AT&T sau alte retele? Trimit la noi in tara? Cat costa transportu si care sunt preturile telefoanelor la liber. 4,4S,5? Thank you astept un raspuns
Poti si fara contract la AT&T dar iti trebuie sa ai pe cineva in America, pentru ca ei livreaza doar acolo
Fiecare magazin Apple livreaza doar in tara in care este
Pai momentan sunt in Pre-Order si daca nu ma insel la pre-order poti sa il iei decat cu ab. de la at&t, verizon si sprint si “dup-aceea” si la free parca incepe la acelasi pret ca si iPhone 4s adica 550$ fara taxa aceea de zona la care mai iti pui transportul lui pana aici si de preferat cu asigurarea coletului.
Totusi, 4S la 550$ + inca 100$ sa zicem transportul ( poate fi mai scump? ) sunt aprox 2300 RON. La noi in magazine, la liber, sare de 2500 RON. Pe eMag e 3300 RON, pe telefonultau.eu e 2700RON. Tocmai am vazut pe telefonultau.eu iPhone 5 Negru de 16GB….. 4300RON!!!!!! WTF?
de ce purtam discutia asta pentru fiecare produs Apple? remus, daca nu platesti TVA (20%) atunci faci evaiune fiscala. Da, iesi mai ieftin din America. Merita efortul? Daca vrei sa inseli statul si sa stai cu grija transportului… da, ia-ti.
Ramaneti ontopic. Transportul si pretul din SUA s-au mai discutat de 100 de ori.
Chestie de marcheting sa iasa si ei in evidenta cu ceva pentru ca toata atentia este indrepatata catre Apple si iPhone 5 .
Patetic dar probabil in afara tarii se simte .