16 din 34
16
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 226 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

noile casti - BASS!! - wow

sunt comfortabile, stau bine in ureche desi am avut (si inca mai am) senzatia ca o sa cada in primele 10 secunde
se aud beton. au bleed mai mic, exista o sansa (mica) sa le puteti folosi si in birou la munca.

daca aveti intrebari… pot incerca. Ce nu am gasit nicaieri pe net, dar am aflat cu i5 in mana:
- Nu exista buton de On/OFF LTE. Poti inchide 3gul pentru date (din ce presupun) dar nu stiu daca inchide cu ala si LTE-ul. Sau pentru ca Vodafone nu are inca LTE, o fi disabled…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 227 ]
RankRankRankRank
Administrator

Controlul de volum e mai smooth.
Aluminiul ala negru de pe margininface toti banii. True black all over. Spate e destul de sensibil la pete de grasime si nu se sterge asa de usor ca sticla.

Postat de pe i5

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 228 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Băloșim cu spor smile

[ Ignoră ]   [ # 229 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
huk - 21 Septembrie 2012 07:56 PM

Controlul de volum e mai smooth.
Aluminiul ala negru de pe margininface toti banii. True black all over. Spate e destul de sensibil la pete de grasime si nu se sterge asa de usor ca sticla.

Postat de pe i5

sper sa nu se zgarie atat de usor cum au inceput sa spuna unii.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 230 ]
RankRankRankRank
Administrator

altii au dat cu el de pamant repetat si zi ca e cel mai rezistent iphone de pana acum…

eu mai am un iPhone original si oricum ar arata spatele ala de aluminiu (zgariat si folosit), tot arata mai bine decat plasticul de la 3GS sau sticla de i4S.

- e atat de… diferit. mai mare si mai usor, parca e o bucata de lemn, ar trebui calculata densitatea medie, dar foarte bine balansat in mana. i4 pare deja caramida… smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 231 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

am reusit sa tai microsimul in nanosim fara sa-l mai slefuiesc. si merge. acum astept sa isi faca restore din icloud si astept si astept…

zicea cineva mai sus ca se zgarie repede si altcineva venea cu solutia: sa-i pui direct folie imediat ce il iei. si acum intrebarea mea: de unde? nu gasesti inca nanosimuri, si ai sa gasesti folii sau accesorii? haha

si eu am aceeasi impresie acum despre i4/i4s: pare caramida. toti zic despre 5 ca e aceeasi marie cu alta palarie, nu are nimic major schimbat la el, dar cand il tii in mana chiar e un alt telefon. e foarte usor si slim. e o senzatie foarte ciudata, pentru ca pana acum aveam impresia despre i4/i4s ca e cel mai tare design, dar cu 5-ul in mana pare mult, dar mult mai stylish. si castile se aud fooooooooarte bine, dar nu izoleaza zgomotul din jur, si ai impresia cand asculti muzica la maximum ca nu se aude foarte tare. dar calitatea e foarte ok in comparatie cu celelalte casti.

si sunt convins ca multi dintre cei care se plangeau ca nu are mari schimbari, in momentul in care il vor tine in mana, si-l vor dori.

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 232 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Cea mai handicapata reclama http://www.youtube.com/watch?v=Xtm4ySJQPOc&feature=g-all-u
WTF Apple ?!
PS : iPhone 5 se zgarie la fel de usor ca iPhone 2G. http://www.youtube.com/watch?v=OSFKVq36Hgc

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 233 ]
RankRankRank
Member
hamilton - 22 Septembrie 2012 05:09 AM

Cea mai handicapata reclama http://www.youtube.com/watch?v=Xtm4ySJQPOc&feature=g-all-u
WTF Apple ?!
PS : iPhone 5 se zgarie la fel de usor ca iPhone 2G. http://www.youtube.com/watch?v=OSFKVq36Hgc

nu am tinut in viata mea tel langa chei…dar,cred ca in 2-3 luni marginile telefonului se vor decoji e la buzunar…chiar nu ma asteptam la asta…
daca imi voi lua i5…va fi white..

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 234 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

...de ce se face economie la o husă de citeva sute de lei?
smile

[ Ignoră ]   [ # 235 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Nici eu dar il pun pe masa…unele terasa au masa de fier..altele de lemn..se zgarie…
Si eu tot alb imi iau…hmmm, hetero.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 236 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
dacuBurebista - 22 Septembrie 2012 07:24 AM

...de ce se face economie la o husă de citeva sute de lei? raspberry

Ce husa este de cateva sute de lei? Scump domnule! Te gandesti la husele genul cand dai la o parte capacul ramai cu el pe genuchi de ce lung este? Superb. Sau mai bine pas!

In plus, este un telefon care tine 1-2-4 ani sau pentru nostalgici pana crapa si apoi treci la altceva. Pentru ce husa, pentru ce atatea griji de zgariat?
Luati poseta domnilor, acolo sunt buzunare cate vreti: pentru chei, portofel, carduri, farduri si ce mai este nevoie (patent, surubelnita, picatura samd)

Sa se zgarieeee! (in limite) ca doar nu il tii pana la batranete.

[ Ignoră ]   [ # 237 ]
RankRankRank
Member

eu sunt maniac cu zgarieturile..sunt in stare sa-l vand daca se zgarie smile
chiar daca ii voi pune folie, marginile se vor decoji de la buzunar.
de husa nici nu poate fi vb…nu am pus in viata mea telefonul in husa.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 238 ]
RankRankRankRank
Administrator

Haha, asta e noul dialer… (Android anyone?)

si asa arata folderele (16) cu badgeurile de New pentru aplicatiile proaspat instalate (desi am setari la ele restorate din backup deja)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 239 ]
RankRankRankRank
Administrator

si asa arata o poza facuta la lumina becului (fara HDR)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 240 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Foarte frumos, felicitari ! Te invidiez, al meu ajunge tocmai intre 22-26 Octombrie.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

16 din 34
16