17 din 34
17
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Desi am avut doar negre, asta va fi alb. Mi se rupe sufletul daca il vad ca se zgarie.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12
Adrian895 - 22 Septembrie 2012 01:16 AM

zicea cineva mai sus ca se zgarie repede si altcineva venea cu solutia: sa-i pui direct folie imediat ce il iei. si acum intrebarea mea: de unde? nu gasesti inca nanosimuri, si ai sa gasesti folii sau accesorii? haha.

Avand aceeasi latime daca chiar vrei sa protejezi doar aluminiul din spate, pe black version pana apare o folie full eu zic ca poti gasi o modalitate doar pentru a proteja aluminiul care este mult mai pretentios decat sticla, nu tre sa fii ironic!!

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Nasol ca se zgarie pe margini.

dai o groaza de bani si se zgarie. Cel negru se zgarie mai repede decat cel alb?

off-topic: Am un magic mouse care tot asa s-a zgariat pe margini din senin. Calculatorul e in garantie. Poate fi schimbat oare? ca la telefoane Apple mai schimba modelele care vin zgariate. Stie cineva? ps: am zis sa intreb aici desi e cumva off-topic

trusk - 22 Septembrie 2012 10:37 AM

Desi am avut doar negre, asta va fi alb. Mi se rupe sufletul daca il vad ca se zgarie.

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Se pare ca modelul negru va avea probleme cu marginile care cica se zgarie si vor deveni argintii. Cel alb deja le are argintii si nu va avea problema asta.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
Kevo - 22 Septembrie 2012 01:54 PM

Se pare ca modelul negru va avea probleme cu marginile care cica se zgarie si vor deveni argintii. Cel alb deja le are argintii si nu va avea problema asta.

asta chiar este o veste fff proasta…dar era oarecum de asteptat.
calitatea materialelor nu este chiar asa de buna precum se spune…o bijuterie…etc samd

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
RankRankRank
Member

Asta nu are legatura cu calitatea materialelor, asta e comportamentul aluminiului anodizat.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRank
Member
trusk - 22 Septembrie 2012 03:46 PM

Asta nu are legatura cu calitatea materialelor, asta e comportamentul aluminiului anodizat.

pai atunci sa nu se mai faca comparatii gen bijuterie…ceas de lux…ceasurile mele nu se decojesc…
este doar un aluminiu ieftin care se decojeste…punct

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 22 Septembrie 2012 03:49 PM
trusk - 22 Septembrie 2012 03:46 PM

pai atunci sa nu se mai faca comparatii gen bijuterie…ceas de lux…ceasurile mele nu se decojesc…
este doar un aluminiu ieftin care se decojeste…punct

Ai ceas de aluminiu anodizat? Daca ai avea, s-ar de decoji smile. Si ceasului i se zgarie cristalul, la un moment dat.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRank
Member

nu am ceas de aluminiu anodizat,ceasurile scumpe se fabrica dintr-un material de calitate smile
ma refeream doar la anumite articole unde se fac comparatii gen : iPhone 5 = bijuterie,ceas de lux…chiar au aparut si videoclipuri cu astfel de comparatii.
nu cred ca isi au locul.daca stiau ca asa se comporta aluminuiul anodizat nu trebuiau sa-l puna pe noul iPhone…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

... si totusi, iphone 4 avea marginile (conturul) din aluminiu si nu s-a zgariat chiar asa de vizibil… Depinde si cum te porti cu el. Daca ai grija sa nu il pui in buzunarul cu chei sau cu maruntis, e bine. Chiar o rama din alama acoperita cu nichel dur de zgarie. Sa fim seriosi, daca faci ca in videoclip, lasand copilul sa il zgarie cu legatura de chei, rezultatul e ceea ce meriti.
Cred ca ideea de “bijuterie e de fapt o metafora - se refera la perfectiunea finisajelor, a imbinarilor etc.
Iar un geam de cristal (daca ar pune) este foarte casant, mai ales daca e subtire si are asa o suprfata mare. Si nu stiu cum s-ar manipula un ecran capacitiv mangaind cu degetul un geam de cristal.
Nu am iphone decat de 10 luni, dar nu as putea spune ca m-a dezamagit. Si nici ca a ajuns “terfelit”. Are husa lui (destul de buna) si gata.
Pana la urma, daca vrei un produs “militar”, platesti cel putin dublu, nu?
Daca stii ca e sensibil la zgarieturi, ai grija de el, ca doar ai dat destui bani, nu?
Toate bune!
P.S. Daca lumea va vedea ca negrul se zgarie usor, isi va lua modelul alb si gata.

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Am un iPhone din prima generație pe care l-am folosit din noiembrie 2007 pînă cînd a apărut iPhone 4 pe care-l am deja de doi ani. Ambele arată foarte bine fără să fi avut grijă mare de ele. Eu chiar nu știu ce vreți voi.
Chiar dacă l-ar face de diamant și tot s-ar zgîria sau, cel puțin, mătui după niște timp de folosire. Dacă s-ar plînge femeile care-și aruncă telefoanele în poșete pline de zdrăngănele și nici atunci n-aș înțelege.
Vă văd bărbați cu buzunare, care știu să nu-și îndese telefonul peste monede, șuruburi și chei.
Eu unul nu-mi cumpăr produse pe care să le vînd după un timp. Am grijă de ele dar, dacă se zgîrie, asta e, nu-mi pasă.
PS Sînt curios cum arată, comparativ cu al meu iPhone 2G și de aceeași vîrstă, un Vertu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Sunt de acord…nici eu nu prea am grija de iPhone, nu folosesc carcasa sau bumper pt ca arata urat dar se intampla sa am zgarieturi pe spate si cateva pe plasticul ce inconjoara sticla.

Am asigurare la Orange, sa il schimb sau cdeti ca voi primi unul refurbished? Trebuie sa platesc 50€ plus lunile ce au mai ramas din asigurare, in total cam 65€

Adevarul e ca si refurbished dc ar fi, tot e mai bun decat al meu cu zgarieturi.

Voi ce stiti? Primesc unul nou cu folie dar fara cutie si accesorii, sau unul refurbished?

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
toma - 22 Septembrie 2012 05:48 PM

Am un iPhone din prima generație pe care l-am folosit din noiembrie 2007 pînă cînd a apărut iPhone 4 pe care-l am deja de doi ani. Ambele arată foarte bine fără să fi avut grijă mare de ele. Eu chiar nu știu ce vreți voi.
Chiar dacă l-ar face de diamant și tot s-ar zgîria sau, cel puțin, mătui după niște timp de folosire. Dacă s-ar plînge femeile care-și aruncă telefoanele în poșete pline de zdrăngănele și nici atunci n-aș înțelege.
Vă văd bărbați cu buzunare, care știu să nu-și îndese telefonul peste monede, șuruburi și chei.
Eu unul nu-mi cumpăr produse pe care să le vînd după un timp. Am grijă de ele dar, dacă se zgîrie, asta e, nu-mi pasă.
PS Sînt curios cum arată, comparativ cu al meu iPhone 2G și de aceeași vîrstă, un Vertu.

am si eu un iPhone din 2007 si n-a sarit nimic din el… E inca folosit zilnic ca iPod.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
huk - 22 Septembrie 2012 06:17 PM

am si eu un iPhone din 2007 si n-a sarit nimic din el… E inca folosit zilnic ca iPod.

Și eu îl folosesc ca iPod. La ce-mi folosește un produs perfect din punct de vedere estetic dar depășit? Poate doar să-l vînd vreunui colecționar peste vreo sută de ani.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am gasit scris pe net, dar merita repetat: e fff misto ca inainte sa-l deblochezi, i5 are luminozitatea potrivita mediului sau cum i-ai zis tu sa fie. Daca te trezesti noaptea si vrei sa vezi cat e ceasul, nu te mai orbeste.

Do not disturb e un pic cam idiot ca nu taie si vibratiile, doar sunetul. Sper sa il schimbe la urmatorul update.

e posibil sa mi se para mie, dar difuzorul ringtone-ului pare un pic mai slab. Vibratiile sunt sigur mai zgarietore pe creier (motor circular in loc de linear)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

17 din 34
17