20 din 34
20
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 286 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Arata bine poza! Si broasca smile

Review ArsTechnica.

[ Ignoră ]   [ # 287 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

N-am vrut sa ma grabesc cu o opinie despre Maps, dar am avut un weekend sa ma joc cu ea si pot sa zic ca:
- harta de acasa e corecta, la fel si magazinele/restaurantele din jur
- harta de la servici e precisa si modul 3D e perfect. Pozele sunt recente (exista o cladire in contructie unde o sa ne mutam in 2014 si poti sa vezi progresul si sa stabilesti exact cand a fost facuta poza) si modelarea 3D are doar minime artefacte (sub pod, sub copaci). Nivelul de detalii este impresionant. Vezi stalpii de sustinere a malului unui santier, cladirile sunt modelate cu terase si generatoare pe acoperis, nu doar cutii; barcile au carene.
- zoom-ul e mai bun la G maps si nu exista street view pe hartile Apple, dar ca sa te orientezi nu e o problema. Nu vad ce e in curtea vecinilor, dar ma gandesc ca e de bine. (privacy)
- pentru condus, oricum foloseam aplicatia de la TomTom. Munca - acasa si retur, totul arata bine.
- informatiile de trafic sunt consistente cu blocajele obisnuite si cu alte aplicatii care iti arata traficul din jur (probabil acelasi APi dela aceeasi sursa)
- se incarca informatia mult mai repede decat hartile de la google (cu bold randul asta). Nu e doar internetul mai rapid, pur si simplu e instant. nu vezi tile-uri care raman in urma
- pentru un zoom “inalt”, in modul satelit sau hybrid, informatia de pe harta e saraca. Nu prea agrega dupa cartiere sau orasele.
- am facut o corectie de 50 de metri pentru locatia unei gari, o sa urmaresc sa vad cand/daca o sa modifice…
- harta parca e gandita pentru un om obisnuit, pentru ce as avea eu nevoie: sa ajung de la A la B, sa ma orientez unde sunt si sa gasesc un restaurant in jur. Nu e facuta sa-ti spionezi vecinii si nici sa inveti geografie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 288 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.03.10

http://www.everythingicafe.com/lightning-connector-features-authentication-chip-dynamic-pins/2012/09/25/

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 289 ]
RankRankRankRank
Administrator

o zi de munca (24 ore), incluzand o ora muzica la dus si o ora film la intors: 23% ramas din baterie. Cred ca o sa las cablul acasa…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 290 ]
RankRankRankRank
Administrator

e doar pe i5 sau tine de iOS 6? indicatorul de volum e dinamic in functie de ce asculti si iti zice cand e prea tare…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 291 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu nu am asa ceva pe iPhone 4.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 292 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

O fi un VU metru, in caz ca vrei sa-l legi via headphones out la intrarea line-in a unui amp…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 293 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 20.01.08

Ieri am primit si eu Iphone-ul 5 si voi scrie pe scurt primele impresii - am fost placut impresionat de simplitatea dar in acelasi timp eficienta impachetarii cutiei intr-o alta cutie nu cu mult mai mare dar care cu siguranta ar fi protejat la socuri mari “bijuteria”. Intradevar prima impresie pe care ati citit-o poate si pe alte review-uri e - wow - cat e de usor sau cum zicea un amic - “parca e de jucarie” smile A doua impresie placuta e viteza cu care se misca totul- aplicatii, internet etc. . Sa nu mai vorbim de noul lightning care e atat de mic dar solid. Urmeaza sa testez azi restul upgrade-urilor dar sa nu uitam totusi de design - e diferit dar in acelasi timp parca e la fel smile Concluzia - imi place si nu regret achizitia.

Semnătură 

Macbook Pro i5 2.5
Mac Mini 3.1
Iphone 4s
Iphone 5
Ipod-uri…
+multe lazi de mere nemuscate smile

[ Ignoră ]   [ # 294 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

http://www.buhnici.ro/2012/09/25/video-apple-iphone5-unboxing-primele-impresii-mi-l-iau-nu/

si review-ul lui George Buhnici

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 295 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

No offence dar George Buhnici este degeaba pe partea de review-uri.
Inafara faptului ca nu-i vin cuvintele si nu-si face nici tema inainte de review, mai zice ca e si unboxing din moment ce nici macar nu l-a desigilat la camera.
Ma rog, sunt niste aspecte nu foarte importante, dar te astepti la calitate nu cantitate din partea unui jurnalist profesionist ca George.
Si nu, nu este prima oara..odata a prezentat Apple TV pe Protv la emisiunea lui de dimineata si nu ii mergea nici streaming-ul.
Inafara faptului ca nu ii mergea streaming-ul dintre iPad -> Apple TV, citez “Acum 5 minute mergea, o secunda” , ne prezenta Apple TV-ul gen “Acest feature nu este disponibil in romana, muzica nu e disponibila in romania, dar nici filmele, insa puteti sta pe YouTube cu el” common really ?
Anyway, am tinut-o o vreme in mine, sorry :D

Acum ontopic, telefonul este BRILIANT, insa cred ca-mi iau pe alb ca mie ca pe negru ajunge cu ramele alea argintii din negre. Mai stiti masinutele cu care ne jucam cand eram mici, de se lua vopseaua de pe ele ? Uhm..
Oricum, care si-a luat pe alb si-mi poate spune daca e mai marfa decat pe negru ?

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 296 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Alba e doar sticla de pe fata (bezel-ul).
Restul e din aluminiu eloxat “culoare naturala”.
Foarte tare ar fi aratat in varianta cu sticla neagra si spate aluminiu eloxat simplu (argintiu).
Un hibrid care sunt sigur ca va aparea la primele display-uri albe sparte smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 297 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Gata, m-am hotărât. Aștept iPhone6 - nu 5s, 6 - care va fi din fibră de carbon  LOL

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 298 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Sa vad atunci cum il mai sparg smile)

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 299 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

cat tine bateria?

Unii zic ca tine mult mai putin decat la 4s.

[ Ignoră ]   [ # 300 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Inteleg eu bine? iFoanele 5 luate de la Verizon SUA sunt unlocked pe GSM?
Bisnitarii au aflat?

20 din 34
20