Inteleg eu bine? iFoanele 5 luate de la Verizon SUA sunt unlocked pe GSM?
Bisnitarii au aflat?
da, dar nu mai e ca la inceput cand le puteai lua de la Apple ca sa le activezi acasa in ATT. Acum iei doar cu contract. Nu e asa usor sa iei si sa nu-ti platesti ratele…
Spor la curatat vopseua de pe aluminiul ala eloxat… Cine a apucat placile video din epoca de tuning pc mai stie si de radiatoarele lor rosii, albastre…etc.
Am unul de ala si acum, cred ca are 10-12 ani de cand a fost demontat de pe o placa decedata si folosit la racirea unui TDA2005. Singurele locuri unde nu mai e albastru sunt cele unde s-a manevrat brutal surubelnita sau s-a dat gaura cu burghiul. In rest inca arata ca de pe o nava de alieni.
se pare ca problemele pe care le are iPhone 5(mai ales cel negru) cu vopseaua sarita de pe carcasa sunt majore.
la asta chiar nu ma asteptam…se pare ca nu mai putem vb de calitatea materialelor…pacat,asta era singurul lucru pe care il mai aveau peste concurenta.
Ahm..credeam ca sunteti fumati ceva, dar acum imi dau seama ca nu aveti habar despre ce vorbiti. Aia care au probleme ii inteleg ca sunt confuzi, ca sunt traumatizati, dar voi n-aveti nici o scuza. Bine, natura umana, romanismul…
Sa punem lucrurile in ordine:
1. vopseaua de pe iPhone nu se poate curata din simplu motiv ca nu este PE iPhone. Daca reusisti sa scoateti capul din gaura adanca unde nu straluceste soarele unde l-ati bagat, uitati-va la filmul asta. Nu ma astept sa intelegeti ceva, dar poate prindeti mesajul principal: vopseaua din stratil anodizat nu poate cadea decat cu tot cu aluminiu. https://www.youtube.com/watch?v=3ZhVOy-ytJY
2. Orice metal se zgarie daca il supui unor tratamente suficient de brutale. Or fi si unele ifoane care vin din fabrica ciobite, se mai intampla. Sa zici ca 2 useri si o groaza de jurnalisti e un fenomen la 5 milioane de ifoane livrate (nu vandute) in weekend, e din nou o prostie. Daca va uitati atent la filmul gagicii cu copil de 2 ani o sa vedeti ca pentru i5 ea apasa cu cheile iar pentru i4 doar copila le zangane mai mult pe langa.
3. Oameni buni (restul de pe forum): folositi bunul simt, nimeni nu aduna page views pe macuser.ro, nu e nevoie sa trollati nimic
4. am dat cu unghia pe al meu si totul e solid. Aluminiu solid. N-o sa dau cu ciocanul in el sau surubelnita.
In alte stiri: am observat ca sticla se mazgaleste mai greu decat cea de la i4 (n-am comparat cu 4S). Si se sterge mai usor cu maneca, nu mai ramas urme. Poate e din cauza ca e nou…
Ahm..credeam ca sunteti fumati ceva, dar acum imi dau seama ca nu aveti habar despre ce vorbiti. Aia care au probleme ii inteleg ca sunt confuzi, ca sunt traumatizati, dar voi n-aveti nici o scuza. Bine, natura umana, romanismul…
Sa punem lucrurile in ordine:
1. vopseaua de pe iPhone nu se poate curata din simplu motiv ca nu este PE iPhone. Daca reusisti sa scoateti capul din gaura adanca unde nu straluceste soarele unde l-ati bagat, uitati-va la filmul asta. Nu ma astept sa intelegeti ceva, dar poate prindeti mesajul principal: vopseaua din stratil anodizat nu poate cadea decat cu tot cu aluminiu. https://www.youtube.com/watch?v=3ZhVOy-ytJY
2. Orice metal se zgarie daca il supui unor tratamente suficient de brutale. Or fi si unele ifoane care vin din fabrica ciobite, se mai intampla. Sa zici ca 2 useri si o groaza de jurnalisti e un fenomen la 5 milioane de ifoane livrate (nu vandute) in weekend, e din nou o prostie. Daca va uitati atent la filmul gagicii cu copil de 2 ani o sa vedeti ca pentru i5 ea apasa cu cheile iar pentru i4 doar copila le zangane mai mult pe langa.
3. Oameni buni (restul de pe forum): folositi bunul simt, nimeni nu aduna page views pe macuser.ro, nu e nevoie sa trollati nimic
4. am dat cu unghia pe al meu si totul e solid. Aluminiu solid. N-o sa dau cu ciocanul in el sau surubelnita.
In alte stiri: am observat ca sticla se mazgaleste mai greu decat cea de la i4 (n-am comparat cu 4S). Si se sterge mai usor cu maneca, nu mai ramas urme. Poate e din cauza ca e nou…
mai ciobanasule,tu stii sa vb civilizat?
iti poti spune punctul de vedere fara sa jignesti?
de asta este forum,sa ne spunem toti punctul de vedere si discutam constructiv.daca tu considerai ca am luat-o pe aratura imi spunea-i civilizat ca nu asa sta problema.
nu ma iei cu ironii de doi lei ca nu ne cunoastem personal sa ne permitem astfel de intepaturi.
din punctul meu de vedere modelul negru este de evitat.care este problema??
imi place Apple…imi place si iPhone…am avut toate generatiile din 2007 pana azi…doar ca sunt putin dezamagit de noul iPhone.
poate am avut asteptari prea mari.imi doream o schimbare mai radicala.
in fine,una peste alta,cel alb imi place cel mai mult dar cred ca voi astepta pana la la anul cand sper ca bom primi altceva.daca nu…piata este mare.