22 din 34
22
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 316 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

cosmin, iti tin minte posturile dinaintea lansarii: erai foarte pregatit sa nu-ti placa noul iPhone! De aici si senzatia aspra de troluială.

[ Ignoră ]   [ # 317 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
altero - 27 Septembrie 2012 01:40 PM

cosmin, iti tin minte posturile dinaintea lansarii: erai foarte pregatit sa nu-ti placa noul iPhone! De aici si senzatia aspra de troluială.

eram pregatit sa nu-mi placa design-ul care a fost aruncat pe net prin mai…daca printr-o “coincidenta” nefericita s-a dovedit a fi the real thing nu este vina mea.
daca suntem useri Apple trebuie sa ne placa absolut orice scot ei?
daca nu ne place trebuie sa tinem ptr noi?
se promoveaza pumnul in gura pe forumul asta?
chiar nu inteleg de unde atata ranchiuna…chiar nu inteleg reactiile de prost gust pe care le au unii.
uite eu nu sunt incantat de noul design imbatranit…vroiam altceva.
m-am saturat de acelasi design…cand te uiti din fata la telefon pur si simplu nu vezi nicio schimbare din 2007 pana azi…
forma este aceeasi din 2010…nu stiu,poate ma plictisesc eu prea repede.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 318 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

People killing, people dying
Children hurtin’, hear them crying
Can you practice what you preach
Or would you turn the other cheek

Father father father father
Send some guidance from above
‘Cause people got me, got me questioning
Where is the love?

raspberry

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 319 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Poate ar fi mai bine dacă s-ar face 2 threaduri separate,unul cu lucruri bune despre iPhone 5 și unul în care să se scrie nemulțumirile. Apoi fiecare user citește sau nu threadul respectiv.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 320 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Un review despre “niceness”. Parcă asta ne adună pe aici smile

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 321 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
cosmin mierlea - 27 Septembrie 2012 08:00 AM

,asta era singurul lucru pe care il mai aveau peste concurenta.

Tu pe ce lume traiesti? Zi-mi un smartphone care este pe i5 momentan. Te rog!

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 322 ]
RankRankRank
Member
trusk - 27 Septembrie 2012 06:08 PM

hardware :
Samsung Galaxy S3,note 2…HTC ONE X…si lista este lunga.
se poate sa pui o intrebare fara sa arunci si o ironie ieftina?sunt convins ca poti,tu ce zici?
daca nu te descurci da un pm si compunem impreuna comentul,ok?

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 323 ]
RankRankRank
Member
cosmin mierlea - 27 Septembrie 2012 06:54 PM
trusk - 27 Septembrie 2012 06:08 PM

hardware :
Samsung Galaxy S3,note 2…HTC ONE X…si lista este lunga.
se poate sa pui o intrebare fara sa arunci si o ironie ieftina?sunt convins ca poti,tu ce zici?
daca nu te descurci da un pm si compunem impreuna comentul,ok?

Hai sa revenim pe pamant cu afirmatiile de genul. Ok? Daca nu stim ce vorbim, mai bine sa tinem gura inchisa.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 324 ]
RankRankRank
Member

ma bucur ca ti-ai dat seama ca nu stii ce vb…dar nu vreau sa te cenzurezi,poti spune orice gandesti,atata timp cat o faci civilizat,traim intr-o tara relativ libera.
sistemul de operare optimizat si ingradit la maximum il ajuta in acest benchmark.
a6 nu poate fi niciodata peste procesoarele celorlalte tel.aici optimizarea face toti banii.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 325 ]
RankRankRank
Member

Daca tu crezi ca puterea unui procesor sa masoara in Mhz, fie, cum zici tu.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 326 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și cu asta, basta. Oricine mai încearcă să jignească sau se abate de la subiect, e propus pentru o pauză de limpezire a gîndurilor. Chiar nu se poate discuta civilizat? Unora nu le place acest utilaj, iPhone 5. Altora le place. Cine are dreptate? Toată lumea

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 327 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Displayul iPhone 5, analizat de Anand: “The new panel in the iPhone 5 is simply remarkable in quality and if it were a PC monitor, I’d give it a Gold Award on the basis of its performance.”

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 328 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

E interesant sa vezi bazat pe cat de putina informatie cineva poate sa traga concluzii radicale. Cum de fiecare data, exista un Gate, aluminiul se zgarie la G1, plasticul se crapa la 3GS, sticla se sparge si se murdareste la 4, 4S si din nou aluminiului ii sare vopseaua…

Si de fiecare data sunt doua curente la fel de puternice si la fel de departe de miezul problemei:
- se intampla cuiva deci inseamna ca toate ifoanele au aceeasi problema (ecrane galbene, plastice crapate, zgariate, chestii care suna). Si concluzia e ca nu mai e ce a fost vreodata (ceea ce e aberant cand te uiti la poza atasata)
- nu mi se intampla mie deci inseamna ca problema nu exista. Sunt destule dude pentru care Apple mai intai a incercat sa le intarzie sau sa le managerizeze ca PR, dar in final a venit cu programele de replacement care au tinut ani buni dupa terminarea garantiei: placa de baza iBook, incarcatoare si baterii, topcase macbook alb, buton de home ifon, etc… Daca ai o problema, mergi cu iDevice-ul la garantie. Daca nu ti-l schimba da-l inapoi si ia-ti banii. Daca nu-ti place cum se ia vopseaua, da-l inapoi in primele 30 de zile si ia-ti altceva sau asteapta generatia .1 sau S. As simple as that.

Fiecare decide ce e mai bine pentru el. Atat timp cat nu vorbesti aiurea in plop si nu faci generalizari aberante despre directia pe care merge Apple (pe care nici angajatii nu o stiu), eu zic ca e loc de conversatie. Cand incepi sa compari mere cu pere si zici ca stugurii sunt acrii, mai bine fa-ti blog si striga singur la internet si la cine vrea sa te asculte.

Atasate:
iPhoane pe care le pot compara direct: 1G, 3GS, 4, 4S, 5. Este evident si la mintea oricarui cocos care le vede si le atinge, 5 e cel mai bun ifon de pana acum, si la exterior si la interior. As zice ca diferenta intre 5 si 4S e cam la fel de mare ca intre 4 si 3GS, dar mai mica decat intre 3G si G1.si cu siguranta mai mica decat intre 4S si 4.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 329 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

si o poza de la miezul noptii. inca mai e loc de imbunatatire in contitii de low light, dar isinco nu e exact un full frame…
observti si noise-ul urias de la poza cu pahare (HDR)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 330 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Oricat de dezamagit as fi de iPhone 5, tot l-as alege inaintea oricarui alt telefon.

Dezamagirea nu este legata de iPhone 5, ci de faptul ca singurul motiv pt care as schimba 4S-ul, este ecranul (insuficient).
Aluminiul anodizat mi se pare superb, si vroiam ca urmatorul iPhone (5S) sa fie alb, dar se pare ca tot negru va fi.

DAR, iPhone-ul NU mai este cel mai inovativ telefon ci Samsung Galaxy S3 este… AppleByte

Nu as alege S3 peste iPhone 5, dar in cateva luni apare S4 si Apple va avea mai mult de 6 luni pana sa lanseze iPhone 5S, care daca nu va avea imbunatatiri majore (camera, baterie, NFC) vor fi mari sanse sa nu iau 5S ci sa raman cu 4S pana apare iPhone 6 si sa iau si un S4 de 5” daca va fi atat de bun pe cat se preconizeaza (no plastic).

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

22 din 34
22