24 din 34
24
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 346 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Arata aproape corect emailul ala dar e extrem de neprofesional…

Al meu arata asa:

Apple Support
Dear ***,
Thank you for contacting Apple.
Your support Advisor, Alexander, has a follow-up message for you:
Dear ***,
It might be worth checking the firmware versions on the Airport Express and the Time Capsule.

They should tell you about updates automatically but the article above shows you how to check.

Read down to: “How do I obtain and install a AirPort base station firmware update?” and let us know if you have any further trouble.
We have created case number *********** for your reference. If you need to contact us again about this issue, providing the case number will help our Advisor quickly locate your case.
Based on the details you provided, we think you might find the following information helpful:
About AirPort base station firmware updates
We want to help you get the best service and support for your Apple product. Please visit our award-winning Support website to find product information, tutorials, troubleshooting steps, and much more.
Sincerely,
Apple Support
apple.com/support
  Support Resources     Express Lane  
My Support Profile
Support Telephone Numbers Worldwide
Apple Support Communities

Need more help? Use Express Lane to contact us for personalized and convenient support.
Get Started

Ala din link pare a fi un email facut de cineva la misto… Sau deborah vrea sa iasa sambata cu matt si nu stie cum sa dea de el…  grrr

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 347 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Se stie clar ca nu poti indrepta aparatul foto spre soare sau alte surse puternice de lumina. Scrie in orice manual de utilizare al aparatului foto. Poti sa-ti strici aparatul, pierde vederea si intalni diverse efecte ciudate in poze.

Asta nu e o problema a camerei foto de pe telefon. Orice camera foto face la fel daca nu respecti o regula de baza.

[ Ignoră ]   [ # 348 ]
RankRankRankRank
Administrator

O poza noaptea si un filmuletz de concert (exportat direct din telefon 720p)
http://www.youtube.com/watch?v=HGNXpJFyGhQ
eu zic ca se tine bine senzorul la flashurile alea de lumina. sonorul e un pic spart pentru ca sincer asa erau si urechile noastre. Sunetul era dat un pic prea tare pentru marimea salii si eram si la <10m de scena si boxe…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 349 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Posămi trimiți poza originală?
Voi să văz niscai cestii în fotoșop.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 350 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.09
huk - 27 Septembrie 2012 09:42 AM

Ahm..credeam ca sunteti fumati ceva, dar acum imi dau seama ca nu aveti habar despre ce vorbiti. Aia care au probleme ii inteleg ca sunt confuzi, ca sunt traumatizati, dar voi n-aveti nici o scuza. Bine, natura umana, romanismul…

Sa punem lucrurile in ordine:
1. vopseaua de pe iPhone nu se poate curata din simplu motiv ca nu este PE iPhone. Daca reusisti sa scoateti capul din gaura adanca unde nu straluceste soarele unde l-ati bagat, uitati-va la filmul asta. Nu ma astept sa intelegeti ceva, dar poate prindeti mesajul principal: vopseaua din stratil anodizat nu poate cadea decat cu tot cu aluminiu.
https://www.youtube.com/watch?v=3ZhVOy-ytJY
2. Orice metal se zgarie daca il supui unor tratamente suficient de brutale. Or fi si unele ifoane care vin din fabrica ciobite, se mai intampla. Sa zici ca 2 useri si o groaza de jurnalisti e un fenomen la 5 milioane de ifoane livrate (nu vandute) in weekend, e din nou o prostie. Daca va uitati atent la filmul gagicii cu copil de 2 ani o sa vedeti ca pentru i5 ea apasa cu cheile iar pentru i4 doar copila le zangane mai mult pe langa.

3. Oameni buni (restul de pe forum): folositi bunul simt, nimeni nu aduna page views pe macuser.ro, nu e nevoie sa trollati nimic

4. am dat cu unghia pe al meu si totul e solid. Aluminiu solid. N-o sa dau cu ciocanul in el sau surubelnita.

In alte stiri: am observat ca sticla se mazgaleste mai greu decat cea de la i4 (n-am comparat cu 4S). Si se sterge mai usor cu maneca, nu mai ramas urme. Poate e din cauza ca e nou…

eu zic sa ai un pic de grija la limbaj si la expresii.
“romanismul” nu scuza nesimtirea…degeaba te uiti daca nu inveti. desi la unii repetitia e mama invataturii.
ca sa te clarifici iti dau un copy paste la ce am scris eu si poate daca reusesti tu sa scoti capul din locul ala descris cu detalii, atunci poate ai sa inveti si sa citesti. chiar si de mai multe ori daca e nevoie. 
“Spor la curatat vopseua de pe aluminiul ala eloxat… Cine a apucat placile video din epoca de tuning pc mai stie si de radiatoarele lor rosii, albastre…etc.
Am unul de ala si acum, cred ca are 10-12 ani de cand a fost demontat de pe o placa decedata si folosit la racirea unui TDA2005. Singurele locuri unde nu mai e albastru sunt cele unde s-a manevrat brutal surubelnita sau s-a dat gaura cu burghiul. In rest inca arata ca de pe o nava de alieni.”

in alta ordine de idei, invata sa folosesti si PM pentru atacuri nemotivate… poate nu te faci asa rau de…

imi cer scuze daca se considera lezat alt user in afara de cel vizat.

Semnătură 

mandru ex-posesor de Powermac G4 Quicksilver

[ Ignoră ]   [ # 351 ]
RankRankRankRank
Administrator

@ozenel, ti-am raspuns pe PM ca sa nu deturnam topicul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 352 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
Altom - 02 Octombrie 2012 05:21 PM

Se stie clar ca nu poti indrepta aparatul foto spre soare sau alte surse puternice de lumina. Scrie in orice manual de utilizare al aparatului foto. Poti sa-ti strici aparatul, pierde vederea si intalni diverse efecte ciudate in poze.

Asta nu e o problema a camerei foto de pe telefon. Orice camera foto face la fel daca nu respecti o regula de baza.

Nu e chiar asa: nu trebuie sa il indrepti inspre lumina, dar nici lumina nu trebuie sa apara mov. Uita-te pe net ca sunt teste comparative cu aceeasi poza pe toate iPhone-urile. Toate au lumina culoarea sursei (alb, galben), dar la 5 e mov. E un defect.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 353 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

Salut,

Mi-am achizitionat un I5 din Paris, exact la lansare .

Pot sa zic ca sunt f multumit de el, arata perfect , finisajele sunt extraordinare la fel ca materialele . E bine ca l-au facut mai mare , se muleaza perfect pe mana .

difuzoarele sunt inbunatatite ( se aude mai tare si cu ceva bass)

Punctul ce m-a inpresionat cel mai tare , este calitatea sunetului din casca . Se aude mai clar, mai tare si NATURAL . Au facut o treaba extraordinara cu casca.

Viteza vizibil mai mare , totul merge f lin .

Parti negative : aluminiul fiind vopsit , se cam zgaraie pe colturile laterale ,

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 354 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
george_fit - 05 Octombrie 2012 08:06 AM

Salut,

Pot sa zic ca sunt f multumit de el, arata perfect , finisajele sunt extraordinare la fel ca materialele . E bine ca l-au facut mai mare , se muleaza perfect pe mana .

Punctul ce m-a inpresionat cel mai tare , este calitatea sunetului din casca . Se aude mai clar, mai tare si NATURAL . Au facut o treaba extraordinara cu casca.

Parti negative : aluminiul fiind vopsit , se cam zgaraie pe colturile laterale ,

si am uitat sa zic , ca simti f mult dif dintre 4S si 5 la partea fizica , adica simti ca este mai usor ( ti-e frica sa nu-l scapi din mana smile , e mai subtire si mai lung , Display-ul e vizibil mai luminos si cu contrastul mai bun

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 355 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
trusk - 04 Octombrie 2012 06:10 PM

Nu e chiar asa: nu trebuie sa il indrepti inspre lumina, dar nici lumina nu trebuie sa apara mov. Uita-te pe net ca sunt teste comparative cu aceeasi poza pe toate iPhone-urile. Toate au lumina culoarea sursei (alb, galben), dar la 5 e mov. E un defect.

Purple fringe e normal doar la zona dintre lumina f puternica si intuneric, apare si la camere cu obiective scumpe. Poate e doar un defect la unele iphoneuri, eu refuz sa cred ca stiau de el.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 356 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12

discount si pretul de cand au inceput sa promoveze saracia a fost cel redus smile

Fișiere atașate
Screen Shot 2012-10-05 at 16.15.29.zip  (Dimensiune Fişier 201 - Downloads: 81)
 Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 357 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
.ral:cr - 05 Octombrie 2012 09:47 AM

Poate e doar un defect la unele iphoneuri, eu refuz sa cred ca stiau de el.

Conform cărții lui Isaacson, Jobs fusese avertizat de concepția defectuoasă a antenei la iPhone 4 și știa care vor fi efectele; cu toate astea, a mers înainte cu designul ăla.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 358 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

Salut,

se zgarie usor pe margini? [oftopic] daca ai astfel de probleme cu al tau te poti duce la un Apple Store.

[ Modificat: 06 Octombrie 2012 06:18 AM de Administrator ]
 Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 359 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
cosmin mierlea - 06 Octombrie 2012 05:28 AM

Salut,

offtopic

[ Modificat: 06 Octombrie 2012 06:19 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 360 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
.ral:cr - 05 Octombrie 2012 09:47 AM
trusk - 04 Octombrie 2012 06:10 PM

Purple fringe e normal doar la zona dintre lumina f puternica si intuneric, apare si la camere cu obiective scumpe. Poate e doar un defect la unele iphoneuri, eu refuz sa cred ca stiau de el.

Si I5-ul meu la fel face, idee este ca am un aparat foto sony ( nu mai stiu modelul, dar cand l-am cumparat era unu dintre cele mai scumpe din gama pt amatori ) si am observat ca face la fel cand il tin intr-o anumita intensitate de lumina

Semnătură 

24 din 34
24