Eu m-am linistit in privinta culorii violet . Am vorbit cu un tip pasionat de fotografie , si mi-a zis ca e normal sa faca asa datorita safirului care acopera camera.
La Iphone 4S ( si la celelalte ) nu face asa pt ca camera este acoperita cu un plastic .
Problema asta se poate rezolva f usor dintr-un update de soft .
Spunea ca si el a avut niste lentile care faceau fff tare violet, dar , dintr-un update de soft , s-a rezolvat totul.
Ezit de vreo saptamana sa scriu asta, si inca nu sunt convins ca e adevarat sau daca mi se pare… dar mi se pare ca se aude mai bine decat i4. Sunetul pare mai clar, mai separat stanga/dreapta, mai plin, mai putin zgomot, mai clar si la voce si la bass. Am aceleasi casti (Etymotic research), mp3-urile sunt aceleasi (iTunes Store si iTunes Match), ar trebui sa se auda la fel. Am dat i4-ul si nu mai am cum sa testez in paralel, dar am fost surprins de melodii pe care le stiu foarte foarte bine… se aud altfel, mai bine. Poate o fi un profil nou default, poate o fi un chip nou, poate mi se pare. E totul subiectiv, n-am citit nimic pe net obiectiv.
Foarte misto articol. Dar acum inteleg de ce. De ce mi se pare mie ca se aude mai bine. Probabil castile mele care sunt in ear si cu izolare foarte buna n-aunevoie de volum mare. Si la volumul mai mic pe care il da i5, se aud, in mod firec, cu mai putine distorsiuni, mai clar. De asta ezitam, ca nu pot pune nimic in plus fata de senzatia pur subiectiva. Si subiectiv, se aude mai bine.
Dar chiar si pe punctajul din articol. Daca ignori deprecierea de volum (care am zis mai sus cred ca face mai bine la castile mele) diferenta e de 5 puncte din 250, i.e. 2% e mai prost i5 fata de i4/s. Dar e mai prost, clar. Obiectiv.
Azi mi-a ajuns si mie un iphone 5 black 64 GB versiunea UK.
Ce sa zic…superb aparatul, cum ma si asteptam. Nu are zgarieturi sau mai stiu eu ce defecte cum tot urla unii
huk, cel putin la mine nu se autoregleaza brightness-ul nici sa-l f…i.
Legat de auto - brightness, si la mine, dupa ce am montat iOS 6 pe iPhone 4s a functionat excelent, era foarte vizibil, se observa cand diminua intensitatea luminoasa, acum insa nu am mai observat nimic… probabil s-o fi dus cu vreun update, s-a facut vreun update la iOS 6?
Woland - 10 Octombrie 2012 07:40 PM
Azi mi-a ajuns si mie un iphone 5 black 64 GB versiunea UK.
Ce sa zic…superb aparatul, cum ma si asteptam. Nu are zgarieturi sau mai stiu eu ce defecte cum tot urla unii
huk, cel putin la mine nu se autoregleaza brightness-ul nici sa-l f…i.
@Woland: Settings/auto? Altceva nu stiu ce se poate face. Tine ecranul deschis la pagina aia din settings si pune mana pe partea de sus unde e senzorul. Se duce sliderul singur spre stanga? iOS e inca 6.0
@baby_tmg: Daca era o intrebare… Nu s-a auzit cu ecou niciodata la mine pe i4, i4s sau i5. Poate o fi de la semnalul GSM? Slab?
N-are nici un ecou la mine.
@huk: nu, daca acopar senzorul de lumina nu se duce in stanga. In schimb de functionat functioneaza, acum am observat.
Doar ca e ceva diferit de ce ma asteptam. Se vede clar cum se misca sliderul singur insa la mine il tin la 50% cu auto bifat si se pare ca e prea mult ca sa se miste semnificativ.
Daca scad cam la 25% cu atuo bifat, se vede clar cum se misca. E inca iOS 6.0, da.
Imi puteti spune daca modelul telefonului A1428 , A1429 CDMA , A1429 GSM este trecut pe cutie ( in caz de achizitionare a telefonului sigilat) sau daca nu unde apare? Multumesc!
Dacă cumperi cutia sigilată, este trecut pe spatele cutiei, perfect vizibil prin țiplă, dacă nu cumva este lipit altceva pe țiplă chiar în locul respectiv.
Uite aici de exemplu, dă scroll până jos, la ultima imagine.
Dacă ai acces la telefonul activat, în Settings -> General -> About -> Model - acolo însă vezi part number-ul MDxxx/A, va trebui să faci corespondența.
Dacă cumperi cutia sigilată, este trecut pe spatele cutiei, perfect vizibil prin țiplă, dacă nu cumva este lipit altceva pe țiplă chiar în locul respectiv.
Uite aici de exemplu, dă scroll până jos, la ultima imagine.
Dacă ai acces la telefonul activat, în Settings -> General -> About -> Model - acolo însă vezi part number-ul MDxxx/A, va trebui să faci corespondența.