27 din 34
27
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 391 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Am impresia ca sunt probleme. Eu l-am instalat aseară si azi vad ca se descarca cam repede desi nu l-am utilizat intens.

[ Ignoră ]   [ # 392 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.11.12

Salut!Va rog frumos spuneti mi si mie daca intr adevar se proba treaba cu cel de culoarea neagra cum ca se cojeste sau ca este foarte sensibil,ca se zgarie rpd si ca la imbinarile acelea laterale se cojeste…vreau sa mi cumpar si nu stiu ce culoare?va multumesc frumos

[ Ignoră ]   [ # 393 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.08

Al meu e de 30-40 de minute pe 1% si nu vrea sa se descarce dupa 6 ore si 40 de minute de usage intens (internet, muzica, video, ibooks, camera, siri) si cam 12 ore in stand by. Poate nu sunt calibrate bine bateriile?

[ Ignoră ]   [ # 394 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.08

Si chiar acum mi-a murit bateria, asta pe 6.0.1. Eu il am pe negru si nu am observat vreo zgarietura pe rama sau spate, iar frecat cu unghia nu se cojeste. Daca stai sa il freci bine de tot cu cheile sau dai cu el de pamant vor ramane niste urme (nu sunt dispus sa testez smile) dar ingrijit (husa + folie) nu cred ca o sa ai probleme.  Mergi pe negru daca vrei, eu unul nu am probleme cu el dupa o zi in care l-am folosit fara husa/folie pe fata.

[ Ignoră ]   [ # 395 ]
RankRankRank
Member

acuma mi-a murit bateria.
La 9 avea 100% la 22:15 0%.
Standby mi-a luat doar 12h50. La Usage aproape 5h. Nu l-am folosit intens si totusi s-a descarcat.
Posibil sa fie o problema de calibrare a bateriilor

[ Ignoră ]   [ # 396 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12
Altom - 03 Noiembrie 2012 09:17 PM

acuma mi-a murit bateria.
La 9 avea 100% la 22:15 0%.
Standby mi-a luat doar 12h50. La Usage aproape 5h. Nu l-am folosit intens si totusi s-a descarcat.
Posibil sa fie o problema de calibrare a bateriilor

Deci 12h si 50 te-a tinut bateria, daca ai avut wi-fi, ceva browser si alea tine binisor.

Parca calibrarea se face consumand telefonul pana se inchide si dupaia il bagi sa suga fara sa il butonezi si dupa ce este 100% il mai lasi 3,4 ore mufat si fara sa il folosesti, eu asa citisem pe net.

Eu de exemplu acum pe iOS 6 si am stat pe facebook, jocuri, web cam 3 ore, am 9 ore de functionare si bateria la 59% pare ok.

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 397 ]
RankRankRank
Member

doar jocuri si web?
Nu folosesti telefonul si pt vorbit? :D

[ Ignoră ]   [ # 398 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.03.12
Altom - 03 Noiembrie 2012 10:13 PM

doar jocuri si web?
Nu folosesti telefonul si pt vorbit? :D

Azi a fost o zi linistita, doar 10 minute de convorbire smile

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 399 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 02.11.12
andrei_2405 - 03 Noiembrie 2012 08:13 PM

Si chiar acum mi-a murit bateria, asta pe 6.0.1. Eu il am pe negru si nu am observat vreo zgarietura pe rama sau spate, iar frecat cu unghia nu se cojeste. Daca stai sa il freci bine de tot cu cheile sau dai cu el de pamant vor ramane niste urme (nu sunt dispus sa testez smile) dar ingrijit (husa + folie) nu cred ca o sa ai probleme.  Mergi pe negru daca vrei, eu unul nu am probleme cu el dupa o zi in care l-am folosit fara husa/folie pe fata.

Super!Chiar m ai incurajat sa mi iau negru si sper sa nu am probleme cu el,iar de ingrijit sigur o sa l ingrijesc cu folie fata spate.Mersi mult pr rasp si sa l folosesti cu placere!

[ Ignoră ]   [ # 400 ]
RankRankRank
Member

Am luat modelul negru de 16 giga.
I-am pus o carcasa de silicon (nu se mai vede marul de pe spate cu carcasa respectiva) si o folie fata.
Sper ca e bine protejat si nu o sa se zgarie/cojeasca la imbinarile de care se tot vorbeste.

[ Ignoră ]   [ # 401 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu nu bag huse sau folii…..
Este prea sexy gol….:D…..
Asa il las…

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 402 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 02.05.10

Cand pun tel pe canapea sau pe ceva tare mi se pare k se aude ceva, gen un buton care se zgaltaie, de la ce oare sa fie?

[ Ignoră ]   [ # 403 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Si la 4s am senzatia asta…  ca vibreaza ceva in interior cand il pun pe ceva tare, nu e chiar tot fix in el, cu siguranta nu e nicio problema smile

Cristi 84 - 04 Noiembrie 2012 09:16 PM

Cand pun tel pe canapea sau pe ceva tare mi se pare k se aude ceva, gen un buton care se zgaltaie, de la ce oare sa fie?

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 404 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 02.05.10
cali_mc_ - 04 Noiembrie 2012 09:25 PM

Si la 4s am senzatia asta…  ca vibreaza ceva in interior cand il pun pe ceva tare, nu e chiar tot fix in el, cu siguranta nu e nicio problema smile

Cristi 84 - 04 Noiembrie 2012 09:16 PM

Cred k sunt butoanele de la sunet, intrebarea mea e daca la toate modelele face asa sau doar la cateva?

[ Ignoră ]   [ # 405 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

eu zic ca e piesa aia de la vibrator, care se invarte pe un ax, parca asa stiu de mult, tot de pe forumuri. sa ne confirme cineva care stie sigur!

27 din 34
27