Salut!Va rog frumos spuneti mi si mie daca intr adevar se proba treaba cu cel de culoarea neagra cum ca se cojeste sau ca este foarte sensibil,ca se zgarie rpd si ca la imbinarile acelea laterale se cojeste…vreau sa mi cumpar si nu stiu ce culoare?va multumesc frumos
Al meu e de 30-40 de minute pe 1% si nu vrea sa se descarce dupa 6 ore si 40 de minute de usage intens (internet, muzica, video, ibooks, camera, siri) si cam 12 ore in stand by. Poate nu sunt calibrate bine bateriile?
Si chiar acum mi-a murit bateria, asta pe 6.0.1. Eu il am pe negru si nu am observat vreo zgarietura pe rama sau spate, iar frecat cu unghia nu se cojeste. Daca stai sa il freci bine de tot cu cheile sau dai cu el de pamant vor ramane niste urme (nu sunt dispus sa testez ) dar ingrijit (husa + folie) nu cred ca o sa ai probleme. Mergi pe negru daca vrei, eu unul nu am probleme cu el dupa o zi in care l-am folosit fara husa/folie pe fata.
acuma mi-a murit bateria.
La 9 avea 100% la 22:15 0%.
Standby mi-a luat doar 12h50. La Usage aproape 5h. Nu l-am folosit intens si totusi s-a descarcat.
Posibil sa fie o problema de calibrare a bateriilor
acuma mi-a murit bateria.
La 9 avea 100% la 22:15 0%.
Standby mi-a luat doar 12h50. La Usage aproape 5h. Nu l-am folosit intens si totusi s-a descarcat.
Posibil sa fie o problema de calibrare a bateriilor
Deci 12h si 50 te-a tinut bateria, daca ai avut wi-fi, ceva browser si alea tine binisor.
Parca calibrarea se face consumand telefonul pana se inchide si dupaia il bagi sa suga fara sa il butonezi si dupa ce este 100% il mai lasi 3,4 ore mufat si fara sa il folosesti, eu asa citisem pe net.
Eu de exemplu acum pe iOS 6 si am stat pe facebook, jocuri, web cam 3 ore, am 9 ore de functionare si bateria la 59% pare ok.
Si chiar acum mi-a murit bateria, asta pe 6.0.1. Eu il am pe negru si nu am observat vreo zgarietura pe rama sau spate, iar frecat cu unghia nu se cojeste. Daca stai sa il freci bine de tot cu cheile sau dai cu el de pamant vor ramane niste urme (nu sunt dispus sa testez ) dar ingrijit (husa + folie) nu cred ca o sa ai probleme. Mergi pe negru daca vrei, eu unul nu am probleme cu el dupa o zi in care l-am folosit fara husa/folie pe fata.
Super!Chiar m ai incurajat sa mi iau negru si sper sa nu am probleme cu el,iar de ingrijit sigur o sa l ingrijesc cu folie fata spate.Mersi mult pr rasp si sa l folosesti cu placere!
Am luat modelul negru de 16 giga.
I-am pus o carcasa de silicon (nu se mai vede marul de pe spate cu carcasa respectiva) si o folie fata.
Sper ca e bine protejat si nu o sa se zgarie/cojeasca la imbinarile de care se tot vorbeste.