4 din 34
4
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Va mai aduceti cumva aminte cum a fost in Romania cu trecerea de la SIM-ul normal la microSIM, odata cu iesirea iPhone 4? A durat mult? Se gaseau greu? Ce ziceau la Orange daca veneai cu noul telefon si cereai noul SIM? Vreau sa-l iau pe 23 Sept, dar ma gandesc ca ma intorc cu el in Romania si nu voi avea SIM pt el.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Key note mumu, probabil mâine.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Mi-a cam trecut mac-mania. De maine scot sculele la bursa smile

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

mie imi place si il voi cumpara.

si desi telefonul e un iphone 4/4s mai mare, in acelasi timp e cu totul alt telefon prin simplul fapt ca e mai mare. experienta pe noul 5 chiar cred ca e alta din cauza asta.

imi amintesc cand la lansarea iphone 4, dupa ce angajatul ala l-a uitat in bar, au aparut pozele pe net, si marea majoritatea a comentariilor si reactiilor erau: pfaaaa, ce-i porcaria asta, pfaaaaa, asta-i doar un prototip nefinisat, pfaaaaaa, ce design plictisitor, si totusi iata ce succes au avut cu designul la 4 si 4s. cred ca asa va fi si acum. dupa ce vor aparea primele telefoane pe strada, si lumea va incepe sa tina in mana noul 5, vor vedea diferenta si usor usor se vor imbulzi in magazine. dupa mine, spatele ala de aluminiu face toti banii, imi amintesc ce mult imi placea sa tin in mana ipodul meu nano din aluminiu, si cum ma minunam ca nu se poate zgaria.

e adevarat ca si eu ma asteptam la elementul wow in lansare, insa cred ca si asa se va vinde in draci. dar in acelasi timp stau si ma intreb cu ce ar putea veni nou. sa-mi ghiceasca numerele castigatoare la loto? sa prajeasca cartofi pai? sa ia legatura cu extraterestrii? ganditi-va voi la elementul wow, vindeti-l catre apple si va aparea cu siguranta pe urmatorul model.

am convins MULTI prieteni sa isi ia iphone, si chiar i-am intrebat pe fiecare zilele trecute daca ar trece la un alt telefon, si toti au spus raspicat NU, si chiar m-am amuzat cand unii au spus ca viata lor s-a schimbat de cand si-au luat iphone, desi inainte au mai avut htc sau samsung cu touchscreen.

just a happy customer hahahah

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 12.12.09

cu ingaduire iti spun ca tu nu intelegi designul si modul evolutiv in care se construieste un produs
ecran edge to edge? unde-ti rest your finger? pe o interfata? margini monstruase? dar plasticuri de 2 bani?
Hardware incearca sa prinda competitia? ce competitie? tu nu-ti dai seama ca vorbim de sisteme care functioneaza diferit, probabil ca nu ai experienta IT, o optimizare a unui sistem tine loc de kilograme de memorie!
Spune-mi in concluzie la ce e depasit apple? la plastic pe m2 ? la retina, la design, la simplificare, la UX de calitate si uniform pe tot ecositemul? eu zic sa te documentezi.
Daca te referi doar la Ferari, Lamborghini cand vorbesti de design, probabil ca nu ai maturitatea necesara.

cosmin mierlea - 12 Septembrie 2012 07:10 PM
byby_tmg - 12 Septembrie 2012 06:56 PM

Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.

Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.

voiam alt design…un ecran edge to edge…fara acele margini monstruoase…m-am saturat de acelasi design al fetei telefonului….5 ani sunt de ajuns…2 ani jumate cu acelasi design per total…sunt de ajuns…
hardware incearca sa prinda competitia…nu reusesc…
totusi vorbim despre Apple…sunt depasitit la toate capitolele in ultimul timp…si imi pare f rau sa privesc asta.
poate exagerez luat de valul momentului….dar sunt ff dezamagit…din decembrie 2007 pana in vara 2012 am avut toate versiunile de iPhone…dar parca iti doresti altceva…an de an iti ofera acelasi lucru…tehnologie cu lingurita…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07

am urmarit acum keynote-ul si parca sunt putin dezamagit.

nu sunt dezamagit de telefon, telefonul chiar mi-l doresc, sunt dezamagit de prezentarea in sine, mi se pare fortata.

si parca simt ca e prima oara cand hype-ul care se creaza in jurul unui produs inainte de lansare, in cazul de fata nu a fost de ajutor deloc. dimpotriva, oamenii asteptau un nou iphone care sa te teleporteze sau sa faca floricele, si a venit numai cu o functie de panoramare?!

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
radu schiau - 12 Septembrie 2012 11:43 PM

cu ingaduire iti spun ca tu nu intelegi designul si modul evolutiv in care se construieste un produs
ecran edge to edge? unde-ti rest your finger? pe o interfata? margini monstruase? dar plasticuri de 2 bani?
Hardware incearca sa prinda competitia? ce competitie? tu nu-ti dai seama ca vorbim de sisteme care functioneaza diferit, probabil ca nu ai experienta IT, o optimizare a unui sistem tine loc de kilograme de memorie!
Spune-mi in concluzie la ce e depasit apple? la plastic pe m2 ? la retina, la design, la simplificare, la UX de calitate si uniform pe tot ecositemul? eu zic sa te documentezi.
Daca te referi doar la Ferari, Lamborghini cand vorbesti de design, probabil ca nu ai maturitatea necesara.

Am avut si eu o tableta cu Android, dar nu poti zice la ora actuala ca Androidul este peste iOS, cu bune cu rele tot iOS ESTE MAI BUN.
Legat de iPhone 5, era de asteptat, nu inteleg ce doriti mai mult, o camera mult mai buna, o baterie mai buna, aproape 20% mai subtire si un ecran de 4, mai mult ce chiar nu va inteleg.

Eu unul dabea astept sa il cumpar, asa ca pentru restu spor la criticat cum au fost cu toate modelele de pana acum.

voiam alt design…un ecran edge to edge…fara acele margini monstruoase…m-am saturat de acelasi design al fetei telefonului….5 ani sunt de ajuns…2 ani jumate cu acelasi design per total…sunt de ajuns…
totusi vorbim despre Apple…sunt depasitit la toate capitolele in ultimul timp…si imi pare f rau sa privesc asta.

poate exagerez luat de valul momentului….dar sunt ff dezamagit…din decembrie 2007 pana in vara 2012 am avut toate versiunile de iPhone…dar parca iti doresti altceva…an de an iti ofera acelasi lucru…tehnologie cu lingurita…

ok,nu am maturitatea necesara…
chiar nu are rost sa ma contrazic cu tine.daca iti place,sa fii sanatos…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
radu schiau - 12 Septembrie 2012 11:43 PM

nu vreau sa te jignesc…dar ai lacune in gandire.
chifteaua cu optimizarea tine doar la copii fara minte in ziua de azi.
as fi vrut sa-mi servesti chifteaua asta atunci cand 3G-ul,3GS-ul si iPad-ul au inceput sa se miste infect sau deloc dupa un update de soft…
asa ca lasa-ma cu optimizarea…
nu stii cum arata un ecran edge to edge?arunca un ochi la concurenta…
mie unul mi se par dizgratioase marginile ecranului…au fost ok in 2007-2010…dar gata…
in fine…piata este mare,avem de unde alege

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă exista concurență poate ar fi fost mai multe inovații
dar cifrele seci din vânzări le dau dreptate companiilor care lasă tehnologia cu târâita către consumatori, din păcate pentru buzunarele noastre
smile

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanța
Macuser din: 17.01.10

Nu mă pot abține să comentez:
Sincer nu întețeg de ce atâtea comentarii negative pentru un nou produs? În fond ce așteptam acum de la Apple? Să ne dea un telefon pe care să-l controlăm telepatic???
Trebuie să constat pe site-urile românești - cu ocazia lansării fiecărui produs Apple- că nu face asta, că nu are asta, că e urât etc etc.. Cu toate comentariile negative produsele Apple se vând într-o nebunie, Nokia a devenit istorie iar Samsung și ceilalți sunt undeva în urmă. iPhone 5 este un produs nou SUPERB. Trebuie să recunoaștem că iPhone a schimbat radical fața telefoanelor actuale. Vă mai aduceți aminte de cum arătau telefoanele ante-iPhone? Aceste comentarii negative re recunoaște doar “strugurii sunt acri”. Putem spune că este mult să dai cca 800 $ anual pe un nou telefon, că este scump, că nu ne putem permite. Dar nu putem nega apariția unui produs nou, de o calitate superioară.

Semnătură 

iMac Retina 5K, 27-inch, Late 2015 3,2 GHz Intel Core i5 macOS 10.13
Retina Macbook Pro 13.3” Early 2015 Intel i5 la 2,7GHz , 8 GB RAM, SSD 256 GB, Intel Iris Graphics 6100 macOS 10.13
iPhone 6s Plus 16 GB
iPad Air 2 4G
MacBook Air 11,6” 2010 64 GB
Macbook Pro 2009 13,3”, 2,26 GHZ, 500 GB, 8 GB RAM
iMac Intel Core 2 Duo 2,4 GHz, RAM 3 GB , HDD 320 GB
iPad 2 3G

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Concluzia mea dupa prezentare:
Lucruri rele:
1. Designul cu 2 tonuri pe state si 2 materiale diferite nu imi place deloc.
2. Faptul ca cel negru este in totalitate negru si nu mai exista banda cromata/argintie nu imi place deloc.
3. 16:9 nu mi se pare ok pentru un telefon.
4. 30 de dolari/euro pentru un adaptor??? Adaptorul ar trebui sa fie inclus in cutia telefonului si daca mai am nevoie, sa cumpar cu 5-10 euro maxim. Pentru mine asta e nesimtitire totala. Nu e vorba de bani, ca na, dau 700 de euro pe telefon nou, ce imi e inca 30, dar e vorba de principiu si un pic de customer care/delight.

Lucruri bune:
1. Avansurile tehnologice in ceea ce priveste metoda de fabricare. Imi place enorm grija cu care se construieste un iPhone. Atentia la detalii este apreciata in acest caz.
2. Tehnologia din spatele ecranului.
3. LTE pentru unii, la noi abia se vand frecventele, pana avem noi LTE mai ies 2-3 iPhoenuri pe piata.

Pe scurt, nu-mi iau. In cel mai bun caz imi iau 4S cu spatiu de stocare mai mare si voi fi mai multumit.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

noi comentăm, alții lansează în serie iphone-killeri, iar apple face profit smile
asta e viața, plină de cârcoteli
și să vezi câți or să cumpere imperfectul telefon care nici măcar nu e dslr smile

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
Go2Mars - 12 Septembrie 2012 08:55 PM

Va mai aduceti cumva aminte cum a fost in Romania cu trecerea de la SIM-ul normal la microSIM, odata cu iesirea iPhone 4? A durat mult? Se gaseau greu? Ce ziceau la Orange daca veneai cu noul telefon si cereai noul SIM? Vreau sa-l iau pe 23 Sept, dar ma gandesc ca ma intorc cu el in Romania si nu voi avea SIM pt el.

Nu te grabi, ca s-ar putea sa il iei degeaba, si sa ramai fara LTE

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Mie imi place designul. Ce asteptari aveati? Sa il faca triunghiular? Sau o sfera? Cat se poate umbla la un design de telefon?
Pana la urma, piata vorbeste; Si la IPhone 4 nu ne placeau multe, dar au vandut destule, nu?
Unica chestie de revolutionat la mobile ar fi o baterie cu viata mai lunga. Sau, de ce nu, celule solare intr-o zona de pe spate sau undeva pe fata - zonele negre, neacoperite de display, sa-i mai dea cativa electroni bateriei.
Cu spatele din aluminiu s-ar putea sa aiba surprize, pentru ca se va zgaria foarte usor eloxarea.
Din punct de vedere ergonomic-tinut in mana si accesare “tast” pare OK.
Poate ca ar fi putut sa il faca de difeite culori, pentru juniori - dar si asta e discutabil.
Cu nanosimurile fiti linistiti, vor avea operatorii de la noi daca vor sa vanda 5-uri.
Pana la urma, chiar si comparatia “care e mai bun” dintre producatori sau modele nu poate fi foarte relevanta, deoarece, cel putin in ce priveste designul, totul e subiectiv - cumparatorul e cel ce decide - iar privind utilizarea - tot el.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Deci: părerile mele, personale, proprii, etc.. smile

Ca design e drăguț, îmi place linia aceea de constrast de pe verso, la fel și pe iPod-uri.
Faptul că e mai mare, nu-mi dau seama dacă deranjează utilșizatorul frecvent de telefon. Pe cocalar sunt sigur că nu-l deranjează.
Ce nu-mi place, că au adoptat politica Sony, privind conectarile. Am aparat fot Sony cu usb mic din 2003, următorul H1, același USB, dar W150 alt conector, care nu e compatibil cu cel de la camera video tot Sony. Deci la 4 scule Sony, am permanent e conectori și 3 încarcătoare. Când pelc undeva, juma de geantă e plină de sârme.
Asta nu-mi place la iUrile proaspăt lansate. Pe urmă cum îmi pun noul iPhone 5 în JBL-ul meu, cu Doc vechi? Asta chiar că-i NAȘPA.
De amu încolo trebuie să fiu concentrat să am la mine 1001 conectori și sârme, că altfel la o călătorie mai lungă o să am un obiect de artă de îngrijit, nu nu iDevice.
Parcă văd că la următoarele iUri o să apără extraordinerul revoluționar conector ceva ca la AppleTalk cu 2 sârme împletite, de la stânga spre dreapta,  băgate-n priză.

În rest, nu cred că are discuția purtată de unii dintre colegi că Apple e mai ceva ca si Samsung, că de când lumea și pământul, merele au fost altceva decât perele.

Sistemul de operare iOSx e un sistem foarte intuitiv, dar nu comentez ceva despre Android, Simbian, W8, deoarece m-a ferit Cineva să pun mâna pe ele să mă spurc smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

4 din 34
4