N-am auzit de asa ceva si nu vad in ce circumstante ciudate ar fi posibil ) lasand glumele, nu cred ca se poate asa ceva la un mod de folosire normal, ca tot omu! nu e motiv sa renunti, trebuie doar sa-ti spuna cineva dezavantajele Gevey si sa te hotarasti daca-ti convin, eu unul nu am si nu am folosit Gevey
Sigilat + gevey. In fine.. E adevărat ca se indoaie? Am auzit cazuri in care 5-u se indoaie in buzunar.. cred ca renunț
Hai sa fim seriosi…Eu am iPhone 5, si il port mereu in buzunar, alerg, munca, plimbari orice si nu s-a indoit nimic. Probabil ca daca il bagi la menghina o sa reusesti sa il indoi. Ar trebui sa fii putin relist si sa iti dai seama ca este aproape imposibil asa ceva. Ai vazur poze? Era si ecranul indoit? Arata ca o luna? Nu vreau sa fiu rau… Dar este absurd sa gasesti un asemenea motiv sa zici ca renunti. Poate din alte motive.
Nu cred ca niste poze ar fi o dovada @mileamadalin, dar ai spus bnie ce ai spus ultima data. Nu am iPhone 5, am iPhone 4, dar nu trebuie sa crezi tot timpu ce citesti pe net. Hai ca-i dau si eu 4-5 ciocane sanatoase la al meu iPhone 4, il crap tot, fac o poza si o postez pe net cu descrierea - iPhone 4 un telefon de rahat, s-a crapat in buzunar…
Bun. Am făcut-o si pe asta. Am luat iPhone 5. Toate bine ai frumoase. Subtire, ușor, rapid, iCloud, Siri . Glam, fancy & faishon. Nimic de zis. Dar hai sa lamirim odata pentru totdeauna ca sunt mulți utilizatori vechi de iPhone 5. Este adevărat ca se zgârie, ca marginile sunt sensibile, ca se ia vopseaua. Am văzut poze chiar si aici pe forum cu punctulete decolorate pe muchii dar si pe margine, zgarieturi pe spate. Cum naiba apar? Chiar așa proasta calitatea materialelor si a vopselei? Dau o caruta de bani pe un produs care mi se decoloreaza în cat e săptămâni? Mai bine rămâneam cu 4. Problema e ca dunga neagră din dreapta sus de pe margine a început deja sa se decoloreze. Nu știu ce sa fac. Plus ca îmi place telefonul așa cum e. I-am pus Folie pe fata dar pe spate încă nu am găsit așa ca am lăsat-o pe cea a lui din cutie pt moment. Oricum nu fac poze.
Unde îl “indes”? Pai în buzunarul de la blugi sau geaca, iar în rest îl pun pe masa, in pat sau pe birou. Astia ar fi factorii care mi-ar avaria telefonul. Deci acum întrebările! Îl las dezbracat pe spate? Ii pun folie? Husă? Bumper pentru margini? Voi cum faceti? Mă simt foarte nasol citind pe forum si baza d ce se imagini. Mai adaug si decoloratul liniutei negre de pe margine si deja simt ca am făcut o alegere aiurea.. oricât de Apple fan as fi. Astept păreri, sugestii, experiente si orice m-ar putea ajuta.. măcar psihic. Am cheltuit un salariu întreg astăzi.
Nu am i5 dar nu cred ca-i atat de sensibil si de prost facut. Atata timp cat il bagi intr-un buzunar fara chei,monezi si alte prostii, il pui pe birou normal si nu cu o nepasare dinaia nesimtita incat sa-l arunci pe birou, nu cred ca se deterioreaza asa usor. La urma urmei, unii spun ca-i ok, altii spun ca-i extrem de sensibil si ca se zgarie usor desi au grija de el, DAAAAR, un dar mare, sa nu uitam ca pentru fiecare persoana in parte, am grija de telefon = fiecare are grija in felul lui si fiecare vede termenul de am grija in felul lui. Sa folosesti sanatos noua jucarie!:)
mersi frumos dar nu sunt atât de încântat. Momentan sunt sceptic. Am foarte mare grija cu lucrurile mele. FOARTE! Cu toate astea după câteva ore deja e o dunga un pic șuntită. Nu știu ce sa-i pun pe el, ce sa nu-i pun. Eventual sa îl pun într-un glob de cristal. Deci hardware ai software nu am ce reprosa. Este un super avans fata de 4. Daaar chestia cu materialele lui… e nasoala treaba!
Omule eu zic sa lasi un pic netul cand e vorba de gagdets si sa iti savurezi achizitia de un salariu intreg. Netul nu mai e de mult locul entuziastilor de electronice, e ca la politics acum, hate, hype, anti-marketing etc. Mai mult te obosesti psihic
Eu am un 5 alb care e de 2 luni total naked. Cum arata ? Impecabil as spune. Are poate 2-3 pico (nici macar nano) pete poate pe la champhered edges alea cum s-or numi si inca una la o liniuta de antena si atat.
Atat te intreb ? Pe vremea Nokia N series iti puneai telefonul in husa sau cu folie sau te uitai daca se zgarie ? Nu cred..
Imi place cand simt telefonul in mana in modul cum a fost conceput, indiferent de ce zice “lumea de pe net” ca trebuie sa fac.
E un produs consumabil, pe mine personal nu ma intereseaza daca ia 2-3 zgarieturi, orice lucru care il car are cateva chichițe..ipod..hard portabil..de ceas nu mai zic etc.
Se pare ca iOS 6 are o problema cu auto-brightness. Incearca urmatoarea chestie: seteaza auto-brightness pe Off (in timp ce esti undeva pe intuneric), muta sliderul pe minim, seteaza auto-brightness pe On si mergi cu telefonul la lumina. Vei vedea cum sliderul se ajusteaza spre dreapta.
La mine procedura asta a rezolvat problema.