5 din 34
5
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Nu cred ca discutiile astea Apple vs Samsung sau oricine altcineva au vreo relevanta in cazul de fata… designul e o chestie persoanala, in schimb calitatea / finisajele sau maturitatea OS-ului sunt lucruri obiective iar Apple nu a fost batut momentan de nimeni la aceste capitole (mai putin la capitolul permisivitate al OS-ului - transfer de fisier prin bluetooth etc).

Nici eu nu ma asteptam la prea multe cu toate ca speram la un design nou, asa ma simt ca si cum as avea un deja-vu. De principiu nu-mi dau cu parerea pana nu-l vad in realitate, sa pun mana pe el, sa-l butonez etc… dar : eu nu ii inteleg pe cei care au asteptari ca un telefon sa faca “n” lucruri, pe de alta parte si daca vi le-ar da Apple, cat de mult le-ati folosi in viata de zi cu zi ?? Personal in afara de “alo alo”, mail si eventual ceva info pe net sau gasiri de adrese… nu prea fac. Si asta pentru ca un telefon este un telefon, nu este nici macar o tableta, ca sa nu mai zic de un laptop. Ma enerveaza teribil sa citesc stiri sau sa accesez net pe telefon… hai sa fim seriosi, nu asta e scopul unui telefon.

Ce mi-as fi dorit :

- un design cu totul nou, nu un facelift la 4 si 4s (nu ma plang dar nici nu am cazut pe spate)
- un IOS mai permisiv - transfer prin bluetooth, independenta fata de itunes pt sincronizari, posibilitate de “root mount” sa poti vedea si pozele si muzica si tot (uite o bila alba la Android wink ) si mai ales sa poti transfera fisierele pe telefon, nu doar descarca… vorba cuiva de mai sus : “evoluam”, in 2012 a decis si Apple sa puna optiunea “Reject with message”, asta da realizare smile))... + multe alte lucruri pe care le poti face doar daca ai Jailbreak
- ecran putin mai lat
- autonomie cat cuprinde smile

In rest sa fim sanatosi si putere de munca smile... pe UK Store zice ca pleaca de la 530 de lire.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Vezi ca este un adaptor pt jbl-ul tau si poti sa-l tii pe fir tot timpul cand pleci undeva.
10 ani de mufa cu 30 pini au fost suficienti si nu se compara cu sony la adaptoare

interesantul - 13 Septembrie 2012 06:01 AM

Deci: părerile mele, personale, proprii, etc.. smile

Ca design e drăguț, îmi place linia aceea de constrast de pe verso, la fel și pe iPod-uri.
Faptul că e mai mare, nu-mi dau seama dacă deranjează utilșizatorul frecvent de telefon. Pe cocalar sunt sigur că nu-l deranjează.
Ce nu-mi place, că au adoptat politica Sony, privind conectarile. Am aparat fot Sony cu usb mic din 2003, următorul H1, același USB, dar W150 alt conector, care nu e compatibil cu cel de la camera video tot Sony. Deci la 4 scule Sony, am permanent e conectori și 3 încarcătoare. Când pelc undeva, juma de geantă e plină de sârme.
Asta nu-mi place la iUrile proaspăt lansate. Pe urmă cum îmi pun noul iPhone 5 în JBL-ul meu, cu Doc vechi? Asta chiar că-i NAȘPA.
De amu încolo trebuie să fiu concentrat să am la mine 1001 conectori și sârme, că altfel la o călătorie mai lungă o să am un obiect de artă de îngrijit, nu nu iDevice.
Parcă văd că la următoarele iUri o să apără extraordinerul revoluționar conector ceva ca la AppleTalk cu 2 sârme împletite, de la stânga spre dreapta,  băgate-n priză.

În rest, nu cred că are discuția purtată de unii dintre colegi că Apple e mai ceva ca si Samsung, că de când lumea și pământul, merele au fost altceva decât perele.

Sistemul de operare iOSx e un sistem foarte intuitiv, dar nu comentez ceva despre Android, Simbian, W8, deoarece m-a ferit Cineva să pun mâna pe ele să mă spurc smile

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 14.12.11

Pana la urma si la urma, alegerea intre iPhone si Samsung Galaxy Sx este personala.
Nu putem impune cuiva gusturile personale ale fiecaruia, este exact ca si cum ne-am adresa “Mercedes e mai bun decat BMW, ba a mea e mai buna”...
Ambele au calitatile lor, defectele lor si,cel mai important, fanii/clientii lor.

Personal, mi se pare elegant, features-urile sunt intradevar slabute, insa pretul este cel vechi al lui 4S (care sper ca ati observat ca a scazut cu 200$ intr-o noapte).

ASTEPT sa ajunga pe mana userilor, si sa apara problemele smile) Atunci ma voi hotara daca dau 3GS-ul meu pt un 4S sau 5. smile

Semnătură 

MacBook Early 2009 - Core 2 Duo 2.0 Ghz - 2 GB Ram - 120 GB Hdd 5400 rpm - NVIDIA GeForce 9400M 256 MB
iPhone 3GS 8 GB
iPhone 4S 16 GB
iPad 1 64 GB
more to come!

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Este o bijuterie si nu exagerez deloc . Materialele , calitatea finisajelor totul duce catre o bijuterie si de asta nu ne putem da seama cu adevarat decat atunci cand o sa il tinem in mana ca de altfel la toate produsele Apple. cat despre procesor rami ce conteaza ca alti au mai multi dar au lag smile...ideea este ca totul sa mearga fluid si sa fie optimizat la maxim.

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
work11 - 13 Septembrie 2012 05:06 AM

Nu mă pot abține să comentez:
Sincer nu întețeg de ce atâtea comentarii negative pentru un nou produs? În fond ce așteptam acum de la Apple? Să ne dea un telefon pe care să-l controlăm telepatic???
Trebuie să constat pe site-urile românești - cu ocazia lansării fiecărui produs Apple- că nu face asta, că nu are asta, că e urât etc etc.. Cu toate comentariile negative produsele Apple se vând într-o nebunie, Nokia a devenit istorie iar Samsung și ceilalți sunt undeva în urmă. iPhone 5 este un produs nou SUPERB. Trebuie să recunoaștem că iPhone a schimbat radical fața telefoanelor actuale. Vă mai aduceți aminte de cum arătau telefoanele ante-iPhone? Aceste comentarii negative re recunoaște doar “strugurii sunt acri”. Putem spune că este mult să dai cca 800 $ anual pe un nou telefon, că este scump, că nu ne putem permite. Dar nu putem nega apariția unui produs nou, de o calitate superioară.

sper ca nu te-ai referit la mine cand ai spus ca strugurii sunt acri.
daca sunt dezamagit de ‘noul’ design nu inseamna ca nu imi permit unul.
stai linistit ca nu este nimeni in urma lor…

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Ma intreb cum va fi cu ideea UE (foarte buna de altfel) ca toate mobilelel sa aiba acelasi tip de incarcator/mufa, ca sa se faca economie de incarcatoare (corect!- schimbi telefonul, sau se strica, arunci si incarcatorul, chiar daca e inca bun)

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
VladIphone - 12 Septembrie 2012 07:43 PM

Se simte lipsa lui Steve Jobs, ca niciodata I5 arata exact ca pozele ce umbla pe net de luni bune smile am tot sperat sa fie altceva decat ce vedeam in poze postate acum ceva timp, in concluzie elemetul surpriza a lipsit smile

scopul pozelor de pe net era sa te tina in priza si sa te faca sa astepti si sa nu cumperi produsele concurentei din moment ce appple iti pregatea ceva nou.:
N-am iphone( dar sunt utilizator de IOS) si ca un om normal caut inlocuitor mai ieftin,
am butonat S3 :ecranu e varza, sacadeaza, trebu sa mai termini o facultate sa stii sa umbli prin el.

Fratilor nu inteleg de ce va plangeti, intotdeauna iphone avea concurenti care ofereau ceva mai mult.
da, iphonu 3g stia sa faca mai putine chestii decat samsung i900 omnia cu WM 6.1
DAR…le facea mult mai bine asa pitine cum erau…si sunt in continuare putine dar facute mult mai bine

Hyundai ofera mai mult ca mercedes si?  mercedesul tot mercedes ramane.

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

În UE să vină în cutie cu un mic adaptor micro-usb - Lightning util doar pentru încărcare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

Desigur…..discutiile sunt inpartite ....ce vreau sa mentionez este ca poate nu au facut prea multe pentru noul iphone din cauza markettingului, parerea mea, daca ar face mari asteptati ce ar mai scoate dupa…..este un hit…opinia mea

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
injector - 13 Septembrie 2012 06:47 AM

Se simte lipsa lui Steve Jobs, ca niciodata I5 arata exact ca pozele ce umbla pe net de luni bune smile am tot sperat sa fie altceva decat ce vedeam in poze postate acum ceva timp, in concluzie elemetul surpriza a lipsit smile

scopul pozelor de pe net era sa te tina in priza si sa te faca sa astepti si sa nu cumperi produsele concurentei din moment ce appple iti pregatea ceva nou.:
N-am iphone( dar sunt utilizator de IOS) si ca un om normal caut inlocuitor mai ieftin,
am butonat S3 :ecranu e varza, sacadeaza, trebu sa mai termini o facultate sa stii sa umbli prin el.

Fratilor nu inteleg de ce va plangeti, intotdeauna iphone avea concurenti care ofereau ceva mai mult.
da, iphonu 3g stia sa faca mai putine chestii decat samsung i900 omnia cu WM 6.1
DAR…le facea mult mai bine asa pitine cum erau…si sunt in continuare putine dar facute mult mai bine

de ce este ecranul varza???detalii te rog..
da,mai sacadeaza cateodata…gen o data pe luna ai impresia ca se agata putin cand navighezi…in rest este super fluid.
daca ai nevoie de inca o facultate ptr a umbla intr-un meniu..e grav smile

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09
pămătufu’ - 12 Septembrie 2012 07:30 PM

un rahat de produs, cum am fost obisnuiti in ultimii ani. mult bla bla, dar nimic nou defapt. ma doare pe mine in spuma ca e mai subtire si mai usor decat ala vechi. nu alea erau problemele iphone-ului…

mance-i falimentul sa-i mance, ca nu-s in stare sa faca ceva frumos sau inovativ cheese.

cumpara-ti mah BlackBerry!

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09
cosmin mierlea - 13 Septembrie 2012 07:02 AM
injector - 13 Septembrie 2012 06:47 AM

de ce este ecranul varza???detalii te rog..
da,mai sacadeaza cateodata…gen o data pe luna ai impresia ca se agata putin cand navighezi…in rest este super fluid.
daca ai nevoie de inca o facultate ptr a umbla intr-un meniu..e grav smile

ecranu e varza pentru ca se vede pixelul albastru. intre un ecran HD si retina e ca intre terra si luna pe jos
eu citesc carti pe ipodu touch al meu si ma intereseaza acest moment, deviceurile de la samsuns S3 , Note nu ma satisfac la capitolu ergonomia ecranului

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Abia astept maine dimineata sa-l comand…

nu stiu ce o sa fac cu accesoriile: boxe si incarcator langa pat, dock la servici… e 25£ un adaptor de la 30 de pini la asta nou si nici nu cred ca o sa stea bine infipt in accesorii cu adaptor…

o sa ma cam usture si sa cumpar cabluri USB… din astea vechi am vreo 15 cabluri peste tot prin casa pentru cele 4 iDeviceuri… nu ma vad alargand peste tot facand naveta cu el la munca si in vacante…

nu mai vorbesc de nano-SIMurile astea care probabil vor ajunge in vreo 2-3 luni la Vodafone UK… oare o sa se poata taia microSIMurile sa le facem nano??

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

keep on topic (iPhone 5) sau luati ban

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08
huk - 13 Septembrie 2012 07:23 AM

oare o sa se poata taia microSIMurile sa le facem nano??

Asta va fi pentru ultima dată.

La lansarea viitoare ne vor da o sticlă, o să o bem, și o dată cu lichidul o să înghițim și mininanomicro sim-ul, care prin teleportare cuantică va comunica cu iDeviceul. Așa va dispărea grija noastră de a ne tăia SIM-urile până devin mininamomicro SIM.  smile
Așetp cu nerăbdare vremea cân SIM-ul va fi de dimensiunea unui quark.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

5 din 34
5