Offff, tot nu se satura de ramele alea de peste 1 cm? Am avut toate iPhone-urile pana la 4s dar sincer m-am plictisit de acelasi design, de acelasi buton mare de plastic incadrat de rame groase.
Am trecut pe Android acum 1 an. E ok, macar am variante multiple si un OS mai puternic.
Poate ca nu vreau sa vad iconite peste iconite cand deblochez telefonul? nu?
dacă exista concurență poate ar fi fost mai multe inovații
dar cifrele seci din vânzări le dau dreptate companiilor care lasă tehnologia cu târâita către consumatori, din păcate pentru buzunarele noastre
produsul in sine este minunat specific Apple . Ceea ce nu mi-a placut a fost prezentarea , aceleeasi clisee , parca facuta in fuga se simte ca lipseste carisma lui Jobs si cred ca la asta trebuie sa lucreze Apple. Daca nu vor sa-l aduca pe Steve Wozniak sau el nu vrea sa vina sa-l puna pe Jon Ive care este de departe cel mai carismatic de la Apple sa prezinte macar marile noutati .
Nu inteleg de ce tot se bat astia ca samsung este peste si alte prostii… Am vazut multe smartphone-uri de toate felurile, dar NICI UNUL nu intrece iPhone-ul.
De ce ni se pare asa… mm.. ca designul nu e cine stie ce?? Pentru ca ne-am ‘obisnuit’ cu el! Toate zvonurile astea, imagini cu vreun prototip ceva.. Adica NU a avut un IMPACT asa mare pentru ca lumea se astepta la ceva de genul acela. Daca nu il vedea nimeni pana atunci la keynote, va spun SIGUR ca toata lumea era cu gura căscată.
In plus… Este o EVOLUȚIE a iPhone-ului nu o REVOLUȚIE cum a fost cu primul iPhone.
Ce!? Lumea vroia sa fie subtire cat o coala de hartie?! Cat de subtire sa fie ma!!?? Si sa proiecteze holograme? Hai sa fim seriosi…
Nu inteleg de ce tot se bat astia ca samsung este peste si alte prostii… Am vazut multe smartphone-uri de toate felurile, dar NICI UNUL nu intrece iPhone-ul.
De ce ni se pare asa… mm.. ca designul nu e cine stie ce?? Pentru ca ne-am ‘obisnuit’ cu el! Toate zvonurile astea, imagini cu vreun prototip ceva.. Adica NU a avut un IMPACT asa mare pentru ca lumea se astepta la ceva de genul acela. Daca nu il vedea nimeni pana atunci la keynote, va spun SIGUR ca toata lumea era cu gura căscată.
In plus… Este o EVOLUȚIE a iPhone-ului nu o REVOLUȚIE cum a fost cu primul iPhone.
Ce!? Lumea vroia sa fie subtire cat o coala de hartie?! Cat de subtire sa fie ma!!?? Si sa proiecteze holograme? Hai sa fim seriosi…
apple ne-a obisnuit prin marketingul sau agresiv ca totul sa fie REVOLUTIONAR, NEMAIVAZUT, NEMAINTALNIT, EXTRAORDINAR, acum au scos un telefon care nu vine cu nimic extraordinar si lumea e dezamagita
Apple isi taie singur craca de sub picioare cu tehnica asta. Ei fac un show prea mare in comparatie cu ce scot. Lumea va fi din ce in ce mai dezamagita de produsele lor doar deaia ca se asteapta sa fie mult mai bune datorita reclamei dinaintea prezentarii. Auzim de asemenea show-uri de fiecare data cand apare un Motorola, un Nokia, un Samsung? nu la nivelul asta. Cei drept, Apple scoate bani cu acest marketing, dar nu e un marketing de durata.