7 din 34
7
iPhone 5
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

dual core, ce crezi?quad, sa fim seriosi:))

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 12.01.08
seb21y - 13 Septembrie 2012 08:25 AM

produsul in sine este minunat specific Apple . Ceea ce nu mi-a placut a fost prezentarea , aceleeasi clisee , parca facuta in fuga se simte ca lipseste carisma lui Jobs si cred ca la asta trebuie sa lucreze Apple. Daca nu vor sa-l aduca pe Steve Wozniak sau el nu vrea sa vina sa-l puna pe Jon Ive care este de departe cel mai carismatic de la Apple sa prezinte macar marile noutati .

Ce nu inteleg eu? DE CE nu aduc un profesionist in prezentari? Un tip/orice tip .... nu trebuie sa fie CEO sau mai stiu eu ce super capacitate in corporatie .... pur si simplu un tip ce are priza la public. Sunt sigur ca in toata lumea asta se gaseste un apple freak/geek “dispus” sa faca prezentarile. Inteleg sa SJ nu mai este ..... dar parca isi dorea sa mearga treaba mai departe, nu?

Cat despre tel ... calitate, design elegant, tehnologie pe masura ... APPLE

In ce priveste ideea de “sa rupem gura targului” .... nu era cazul. Aplici astfel de metode cand vrei sa intri pe o piata sau cand esti in dezavantaj si pierzi clar/ingrijorator din cota de piata, dar cand esti pe 1 ... sorry, dar nu ai nici un motiv sa faci asa ceva. La fel procedam oricare dintre noi, la nivel personal/profesional - nu scoti iepurele din joben decat atunci cand ai nevoie sa faci impresie wink

Concluzie personala .... SUNT convins ca tehnologie disponibila, mai este la “saltea”, dar se va scoate pe piata doar la momentul oportun - concurenta pe masura sau obiect uzat moral - altfel mai avem de asteptat :(

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12

Deja precomanda si un concurs smile

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
pitagora - 13 Septembrie 2012 11:19 AM

E absolut suficient, la nivelul de utilizare al unui smartphone. Faci proiectare sau randare video pe telefon sa ai nevoie de putere de procesare asa mare? Lucrezi cu 10 aplicatii deodata?

Sa fim seriosi…

Fiecare producator are propria metoda de “lucru”. Sa nu uitam ca scopul principal este pana la urma, chiar daca nu ne place sa recunoastem totdeauna, maximizarea profitului. Marketingul impreuna cu unii oameni pasionati si daruiti muncii lor (vezi Johnny Ive, un tip care chiar inoveaza si stie sa vorbeasca extraordinar de bine cand promoveaza produsele companiei) aduc profit maxim si cresc increderea investitorilor in companie (vezi cotatia actiunilor apple, de la moartea lui SJ, pana azi).

iPhone 5 este un smartphone frumos, elegant, cu stil. Poate un pic cam “lung”, dar sa asteptam sa ajunga la operatori sa-l putem lua in mana si sa ne putem exprima o parere pertinenta, bazata pe ceva palpabil, nu pe vorbe.

PS: scuze pentru offtopic..

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

se poate cumpara la liber in romania si cam la ce pret va fii…cred ca unul astronom…si lipitorile astea de orange si vodafone au ei grija sa nu puna mana nimeni pe ele sa le vanda ei saraciile

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.12.07
Temuchin - 13 Septembrie 2012 11:36 AM
seb21y - 13 Septembrie 2012 08:25 AM

produsul in sine este minunat specific Apple . Ceea ce nu mi-a placut a fost prezentarea , aceleeasi clisee , parca facuta in fuga se simte ca lipseste carisma lui Jobs si cred ca la asta trebuie sa lucreze Apple. Daca nu vor sa-l aduca pe Steve Wozniak sau el nu vrea sa vina sa-l puna pe Jon Ive care este de departe cel mai carismatic de la Apple sa prezinte macar marile noutati .

Ce nu inteleg eu? DE CE nu aduc un profesionist in prezentari? Un tip/orice tip .... nu trebuie sa fie CEO sau mai stiu eu ce super capacitate in corporatie .... pur si simplu un tip ce are priza la public. Sunt sigur ca in toata lumea asta se gaseste un apple freak/geek “dispus” sa faca prezentarile. Inteleg sa SJ nu mai este ..... dar parca isi dorea sa mearga treaba mai departe, nu?

cook a prezentat prima oara un iphone la lansarea 4s, exact inainte sa moara jobs, nu? ce semnal ar fi dat pe piata, daca dupa atata timp cat ceo-ul a prezentat produsul, dintr-o data vine un tip oarecare dar carismatic, sa prezinta noile produse? nu cred ca ar fi dat bine. lucrurile trebuiau sa ramana la fel, si fara jobs la carma.

Semnătură 

mai bine un mactard, decat un retard.

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10
Adrian895 - 13 Septembrie 2012 10:03 AM
Teodor - 13 Septembrie 2012 09:38 AM

Nu inteleg de ce tot se bat astia ca samsung este peste si alte prostii… Am vazut multe smartphone-uri de toate felurile, dar NICI UNUL nu intrece iPhone-ul.

De ce ni se pare asa… mm.. ca designul nu e cine stie ce??  Pentru ca ne-am ‘obisnuit’ cu el! Toate zvonurile astea, imagini cu vreun prototip ceva.. Adica NU a avut un IMPACT asa mare pentru ca lumea se astepta la ceva de genul acela. Daca nu il vedea nimeni pana atunci la keynote, va spun SIGUR ca toata lumea era cu gura căscată.

In plus… Este o EVOLUȚIE a iPhone-ului nu o REVOLUȚIE cum a fost cu primul iPhone.

Ce!? Lumea vroia sa fie subtire cat o coala de hartie?! Cat de subtire sa fie ma!!?? Si sa proiecteze holograme? Hai sa fim seriosi…

apple ne-a obisnuit prin marketingul sau agresiv ca totul sa fie REVOLUTIONAR, NEMAIVAZUT, NEMAINTALNIT, EXTRAORDINAR, acum au scos un telefon care nu vine cu nimic extraordinar si lumea e dezamagita raspberry

Zi tu! Ce ai fi vrut sa fie extraordinar la noul iPhone ? smile

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
h3llboy - 13 Septembrie 2012 01:17 PM

E absolut suficient, la nivelul de utilizare al unui smartphone. Faci proiectare sau randare video pe telefon sa ai nevoie de putere de procesare asa mare? Lucrezi cu 10 aplicatii deodata?

Sa fim seriosi…

Fiecare producator are propria metoda de “lucru”. Sa nu uitam ca scopul principal este pana la urma, chiar daca nu ne place sa recunoastem totdeauna, maximizarea profitului. Marketingul impreuna cu unii oameni pasionati si daruiti muncii lor (vezi Johnny Ive, un tip care chiar inoveaza si stie sa vorbeasca extraordinar de bine cand promoveaza produsele companiei) aduc profit maxim si cresc increderea investitorilor in companie (vezi cotatia actiunilor apple, de la moartea lui SJ, pana azi).

iPhone 5 este un smartphone frumos, elegant, cu stil. Poate un pic cam “lung”, dar sa asteptam sa ajunga la operatori sa-l putem lua in mana si sa ne putem exprima o parere pertinenta, bazata pe ceva palpabil, nu pe vorbe.

da, daca tot dau 1000 euro vreau sa aiba quad-core, daca la altii se poate, la apple de ce nu se poate?

fac paru ca S3 cu procesor quad-core tot o sa aiba o autonomie mai buna decat iphone 5, te bagi?

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Teodor - 13 Septembrie 2012 01:34 PM
Adrian895 - 13 Septembrie 2012 10:03 AM
Teodor - 13 Septembrie 2012 09:38 AM

Nu inteleg de ce tot se bat astia ca samsung este peste si alte prostii… Am vazut multe smartphone-uri de toate felurile, dar NICI UNUL nu intrece iPhone-ul.

De ce ni se pare asa… mm.. ca designul nu e cine stie ce??  Pentru ca ne-am ‘obisnuit’ cu el! Toate zvonurile astea, imagini cu vreun prototip ceva.. Adica NU a avut un IMPACT asa mare pentru ca lumea se astepta la ceva de genul acela. Daca nu il vedea nimeni pana atunci la keynote, va spun SIGUR ca toata lumea era cu gura căscată.

In plus… Este o EVOLUȚIE a iPhone-ului nu o REVOLUȚIE cum a fost cu primul iPhone.

Ce!? Lumea vroia sa fie subtire cat o coala de hartie?! Cat de subtire sa fie ma!!?? Si sa proiecteze holograme? Hai sa fim seriosi…

apple ne-a obisnuit prin marketingul sau agresiv ca totul sa fie REVOLUTIONAR, NEMAIVAZUT, NEMAINTALNIT, EXTRAORDINAR, acum au scos un telefon care nu vine cu nimic extraordinar si lumea e dezamagita raspberry

Zi tu! Ce ai fi vrut sa fie extraordinar la noul iPhone ? smile

comentam doar dezamagirea oamenilor, si de unde ar putea proveni. eu il voi comanda pe 14, pe 21 seara il voi avea acasa in bucuresti :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
pitagora - 13 Septembrie 2012 01:34 PM
h3llboy - 13 Septembrie 2012 01:17 PM

Sa fim seriosi…

da, daca tot dau 1000 euro vreau sa aiba quad-core, daca la altii se poate, la apple de ce nu se poate?

fac paru ca S3 cu procesor quad-core tot o sa aiba o autonomie mai buna decat iphone 5, te bagi?

de ce ar avea quad core daca n-are nevoie? hahaha, uita-te la filmuletzele de prezentare, sa vezi cum se misca. pana si 4s-ul meu se misca foarte bine, n-am avut niciodata nicio problema cu el, cu noul ram chiar n-am nevoie de mai mult. uita-te la jocuri cum se misca, de ce ai avea nevoie de quad core daca nu te ajuta cu nimic? hahah, exact asta e diferenta intre iphone si restul telefoanelor, softul n-are nevoie de mai mult. ai avut tu vreo aplicatie care sa se miste greu, sau vreun lag in raspuns vreodata la actualul tau iphone? ma indoiesc sincer. in schimb am testat s3-ul, e adevarat ca e tentant, dar chiar are lag la scroll pe pagini lungi, facebook, sau deschidere aplicatii, si telefonul era nou, nici nu era plin cu aplicatii sau documente.

daca la inceput eram un pic dezamagit de prezentare, sunt sigur ca si noul telefon se va vinde in draci, pentru ca e chiar un alt design. e adevarat ca e asemanator, dar mai subtire, mai lung, aluminiu pe spate, garantez ca experienta e alta, si toti cei care vor mana pe el, si-l vor dori. wanna bet?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 12.01.08

cook a prezentat prima oara un iphone la lansarea 4s, exact inainte sa moara jobs, nu? ce semnal ar fi dat pe piata, daca dupa atata timp cat ceo-ul a prezentat produsul, dintr-o data vine un tip oarecare dar carismatic, sa prezinta noile produse? nu cred ca ar fi dat bine. lucrurile trebuiau sa ramana la fel, si fara jobs la carma.

dpdv financiar (actiuni bursa, incredere investitori, etc.) sunt de acord, dar pe de alta parte cred ca Steve Jobs ar fi dorit totusi perfectiune, nu crezi? La prezentarile facute de Jobs priveam ca la cinematograf smile, e adevarat, prezenta un produs exceptional, dar intrun mod atragator .... acum imi pare doar o prezentare de genul “Acesta este produsul ... este bun/cel mai bun/suntem no1 .... cumparati-l ... si atat. Acum mergeti acasa!” Pana acum parca iti doreai sa fii acolo, sa stai la coada smile .... nu stiu, poate sunt eu reticent la nou si ma obisnuiesc mai greu cu noua prezentare smile

p.s. scuze de off topic

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Temuchin - 13 Septembrie 2012 01:55 PM

dpdv financiar (actiuni bursa, incredere investitori, etc.) sunt de acord, dar pe de alta parte cred ca Steve Jobs ar fi dorit totusi perfectiune, nu crezi? La prezentarile facute de Jobs priveam ca la cinematograf smile, e adevarat, prezenta un produs exceptional, dar intrun mod atragator .... acum imi pare doar o prezentare de genul “Acesta este produsul ... este bun/cel mai bun/suntem no1 .... cumparati-l ... si atat. Acum mergeti acasa!” Pana acum parca iti doreai sa fii acolo, sa stai la coada smile .... nu stiu, poate sunt eu reticent la nou si ma obisnuiesc mai greu cu noua prezentare smile

p.s. scuze de off topic

jobs si-asa era acuzat ca fiind foarte arogant, sa aleaga la lansarea 4s pe cineva din afara companiei nu ar fi confirmat decat ca se considera un zeu, cum, nimeni din companie nu poate continua prezentarile? n-ar fi dat bine. just my 2 cents.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.03.12
avanzato67 - 13 Septembrie 2012 11:09 AM

A6 chip ce stie? ca nici pe gsmarena nu zice ce stie procesorul.

1,2 GHz dual-core A6*

Semnătură 

My toys:

* iMac 27” i5 2.7GHz Mid 2012 *
* iPod Touch 4th generation *
* the renewed iPad *
* iPhone 5 *

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08
Go2Mars - 12 Septembrie 2012 07:29 PM

Pe 23 Sept ajung la Paris si ma gandeam sa-l iau de acolo la liber, dar ce fac in Romania la Orange, imi vor da oare un Nano SIM? Sau stau cu el in sertar pana in octombrie?

si eu calatoresc la paris pe 21 sep si ma gandeam sa-mi iau unu de acolo, dar la fel ma cam oreste treaba cu nano-simul.

am citit prin site-uri ca , ai putea sa-l tai dar problema ar fi in grosime, cica e mai subtire cu 15% decat cel normal .

daca are cineva vre-o solutie cum se poate modifica un sim normal intr-unul nano , sfatul lui este binevenit

multumesc

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
george_fit - 13 Septembrie 2012 02:49 PM
Go2Mars - 12 Septembrie 2012 07:29 PM

Pe 23 Sept ajung la Paris si ma gandeam sa-l iau de acolo la liber, dar ce fac in Romania la Orange, imi vor da oare un Nano SIM? Sau stau cu el in sertar pana in octombrie?

si eu calatoresc la paris pe 21 sep si ma gandeam sa-mi iau unu de acolo, dar la fel ma cam oreste treaba cu nano-simul.

am citit prin site-uri ca , ai putea sa-l tai dar problema ar fi in grosime, cica e mai subtire cu 15% decat cel normal .

daca are cineva vre-o solutie cum se poate modifica un sim normal intr-unul nano , sfatul lui este binevenit

multumesc

am lucrat in vodafone si am inca fosti colegi care lucreaza acolo. am vorbit cu unul din ei astazi si imi spunea ca vor primi nano-simuri zilele urmatoare smile

pe 21 sigur vor avea. :D

Semnătură 

7 din 34
7