Explicați-mi si mie, ca nu înțeleg.
De ce va așteptați ca tanti de la Relatii cu Clientii sau domnul de la magazin sa va spună data lansării?
Apple semnează contracte de confidențialitate foarte serioase si data lansării exactă este stiuta doar de top management. Domnii / doamnele de la vanzari vor afla cu câteva zile înainte ca sa se iasă in piața cu comunicatul oficial privind data lansării.
george are dreptate, sa stii. nu au voie astia sa spuna nimic, plus ca nu stiu (ma refer la cei din magazine/relatii cu clientii,etc).
O sa aflam vineri ce si cum. Eu unul m-am saturat pana peste cap!
Destul de urat daca vine abia la sfarsitul lunii noiembrie. Inteleg, nu apare la noi in prima zi, apare dupa o luna… Dar deja la 2 luni distanta? Jenant.
Va veni mai devreme iPad mini decat iPhone 5 in RO. Oare sa fie asta cauza intarzierilor iphone5 ? Apple nu mai produce iphone5 si trage tare pe ipad mini? Orange deja a postat pe facebook despre lansarea iPad mini “in curand”, despre iphone 5 nicio reactie nimic.
Eu pot face pariu ca iphone5 va ajunge dupa iPad mini la noi.
Mai da’l in colo de iPhone 5 deja mi’a scazut interesul si nici Vodafone, Orange, Cosmote nu isi dau interesul pentru asa ceva dar lasa ca oricum traiesc bine dupa urma prostilor.
Sa vina cu el in decembrie ca sa faca multe noi abonamente.
uita-te la REAL . ca se face precomanda la 3199 lei . dar pe cand . nici ei nu stiu .
vodafone se lauda ca la sfarsitul saptamanii se lanseaza . eu cred ca e o mare vrajeala
Orange spune ca de Craciun .
am un prieten in state care mi-a trimis 3 bucati . si l-am sunat sa-mi mai trimita 2-3 . NU SE GASESC NICI LA EI . a gasit doar unu negru de 64G si s-a plimbat prin tot Los Angelesu
eu nu cred ca se lanseaza mai repede de 1 ianuarie 2013 !