12 din 35
12
iPhone 5 la operatorii din Romania.
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Preturile astea sunt doar la precomenzi.
Dupa 2 nov. se va intra in normal si veti putea beneficia de oferte in baza abonamentulii vostru existent, vechime, bla bla bla.

La precomenzi forteaza mana…daca esti guster/nu iti pasa de bani, il iei.
Eu astept 2 nov.

Doar ca atunci se va astepta muuult cred pana cand o sa mai aibe stoc, asta daca se epuizeaza in precomenzi.

Deci chill, nu raman preturile astea.

Baftos!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.03.08

Sper sa ai dreptate

Semnătură 

retina macbook pro
ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Mai jos de 269 euro pe telefon la ab de 51 euro pe luna timp de 2 ani nu se poate cobora decat in anumite conditii:

la shop iti face ceva voucher daca aduci pana la 3 telefoane vechi, acesta se scade din pretul telefonului…..  sunt cateva chestii care le pot face doar cei de la magazine….

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

se pot face si la prelungire de contract. daca esti in cazul meu (contract expirat) poti sa tragi de ei.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
hamilton - 26 Octombrie 2012 12:35 AM

Am si eu o problema :
Imi zice ca plata se va face prin card, eu nu am selectat asa ceva…
Vreau sa il platesc cash, la curier.

intr-adevar, asa apare pe site la orange, numai ca atunci cand parcurgi pasii sa finalizezi comanda, scrie undeva (mic) ca se poate achita la curier.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

si desigur, cand reinnoiesti abonamentul se mai poate negocia, destul de sensibil chiar. nu pretul telefonului, dar conditiile abonamentului.
la mine a mers intotdeauna.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
cali_mc_ - 26 Octombrie 2012 10:13 AM

Mai jos de 269 euro pe telefon la ab de 51 euro pe luna timp de 2 ani nu se poate cobora decat in anumite conditii:

la shop iti face ceva voucher daca aduci pana la 3 telefoane vechi, acesta se scade din pretul telefonului…..  sunt cateva chestii care le pot face doar cei de la magazine….

3 telefoane vechi pe care ti se va oferi suma de 30 de roni (10 ron / telefon), la atat ti-l evalueaza, deci…frectie la picior de lemn..

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 14.03.12

Eu mi-am luat. Sper sa-mi vina intr-o saptamana.

Semnătură 

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.”

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09

Si Cosmote îl oferă sigur la un preț mai mare decat 4S. Voi realizati ca prețul este determinat de cerere si oferta. In momentul actual cererea este foarte mare, versus numărul mic de terminale primite. In UK sunt sigur ca nu au primit câteva sute pe operator, cum au primit ai noștri.
La liber începe de la mai mult de 900 EUR pentru 16GB, deci mai mult decat e fără contract la oricare dintre cei doi.
Ce este mai interesant de aflat este câți dintre cei care au precomandat pe site-urile celor doi vor primi efectiv telefoanele. Vodafone deja nu mai avea butonul pt 64G….
Deci stocurile zboară.....

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Pretul e facut in functie de cere si oferta? Oare de ce in America nu se aplica asta? An de an acelasi pret….  fara comentarii.

M-am uitat la emisiunea lui Moise Guran, a incercat sa explice diferentele astronomice de pret…..  Politica in Romania nu e pe cantitate, ci pe volum mai mic la pret mare…  cel putin in cazul iPhone-ului…. 
In Romania si daca ar avea pretul din State tot nu s-ar putea face, pastrand proportiile, acelasi volum ca America, UK sau Germania….  pentru ca e inca o tara bananiera, unde majoritatea populatiei castiga foarte putin, neputand sa platesca acest pret pe servicii si terminale…..  asa ca au restrans clientii tinta, doar cei cu potential, o multime destul de mica…. dar, se pare, profitabila…
Pretul va scadea odata cu ridicarea nivelului de trai, daca se va intimpla vreodata, si ridicarea nivelului de educatie tehnologic (IT).

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

De la lansarea iPhone 5 si pana acum actiunile Apple au un trend de “succes” smile

De la vreo 704$ la 594$ , aprox 110$  -  concluzia: masina de facut bani (investitori, asa isi zic ei) de pe Wall Street nu mai are asa incredere in Apple smile

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.11.08
cali_mc_ - 26 Octombrie 2012 05:11 PM

De la lansarea iPhone 5 si pana acum actiunile Apple au un trend de “succes” smile

De la vreo 704$ la 594$ , aprox 110$  -  concluzia: masina de facut bani (investitori, asa isi zic ei) de pe Wall Street nu mai are asa incredere in Apple smile

Nu este chiar asa cum spui tu, daca te uiti in ansamblu la toata piata vei vedea ca toate companiile au avut o evolutie similara iar apple nu a avut o scadere atat de mare ca si piata, deci sta in continuare bine smile ... mai mult sunt in continuare cea mai capitalizata companie ... deci sa nu le plangem de mila ci sa le arata respect smile

O seara buna

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09
mc_dani - 26 Octombrie 2012 06:21 PM

Nu este chiar asa cum spui tu, daca te uiti in ansamblu la toata piata vei vedea ca toate companiile au avut o evolutie similara iar apple nu a avut o scadere atat de mare ca si piata, deci sta in continuare bine smile ... mai mult sunt in continuare cea mai capitalizata companie ... deci sa nu le plangem de mila ci sa le arata respect smile

O seara buna

Ah.. Exact ce vroiam sa spun si eu…

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

Nu uitati ca intre timp dolarul a mai crescut fata de Euro. Si preturile aplicatiilor au fost ajustate in crestere, cum s-a discutat pe un alt topic.
Cand crestea pretul Euro, acum cativa ani, erau in America fotografi foarte ofticati ca platesc mai mult pe aparatura foto si asa foarte scumpa, facuta in Europa (Leica sau Phase One). C’est la vie.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
georgerc - 26 Octombrie 2012 06:25 PM
mc_dani - 26 Octombrie 2012 06:21 PM

O seara buna

Ah.. Exact ce vroiam sa spun si eu…

Stimati colegi, nu le plangeam de mila la Apple smile , asta e clar, si nici nu am aratat lipsa de respect cu marunata mea observatie despre trendul actiunilor…..  smile
Mie imi place compania, folosesc cu placere doua dintre produsele lor si apreciez calitatea….. dar mai ales stabilitatea si usurinta in utilizare; Mountain Lion si iOS se potrivesc excelent pe nevoile mele….  smile

O seara buna si voua smile

Semnătură 

iPhone 7 32GB

12 din 35
12