Da….:D….mi-am dat seama ca acum platesc cu 30-40 ron mai putin ca ab de 39€, si nu am atatea cate imi ofera variabta asta.
Si in secunda doi am sunat am renuntat la actualul plan, si m-am bagat pe iPhone 39, iar pe iPhone 5 dau 1600.
Soooooooo…..hihi.
Domnisoare care m-a ajutat mi-a spus ca precomenzile vor fi onorate incepand cu data de 5.
Da….:D….mi-am dat seama ca acum platesc cu 30-40 ron mai putin ca ab de 39€, si nu am atatea cate imi ofera variabta asta.
Si in secunda doi am sunat am renuntat la actualul plan, si m-am bagat pe iPhone 39, iar pe iPhone 5 dau 1600.
Soooooooo…..hihi.
Domnisoare care m-a ajutat mi-a spus ca precomenzile vor fi onorate incepand cu data de 5.
Baftos!
Ei na, ca pana la urma ai rezolvat. Te-ai mai linistit acum? ai sa ai iphone 5 pe data de 5!...zise gusterul…care va sa zica, da???...las ca vezi tu!!
:D…..erau doua variante…..sau “cu bani” …..dar eu oricum sunt o maimutza cand vine vorba de Apple…..da-ti cu biciu in mine….da da….
Durata de livrare este de doua zile lucratoare, deci in functie de comenzi si ordinea lor dupa 5 acestea vor fi onorate, dar nu o sa il avem toti pe 5
Hai mai repede cu saptamana asta.
Daaaaa, io saptamana asta sunt in delegatie, le-am zis la oamenii de la Store ca vineri cand ajung inapoi in Iasi nici nu ma duc acasa, prima oprire e la ei!
O sa treaca greu saptamana…
Eu nu as mai lua iPhone sub 32GB. Urmatorul sigur va fi de 64GB pt ca vreau sa am cu mine toata colectia de muzica lossless, plus mare parte din poze, si sa mai am si spatiu liber sa filmez 1080p si sa fac poze.
iPhone-ul este pt multi principala camera foto pe care o folosesc (in afara de excursii unde se foloseste DSLR), deci trebuie spatiu liber mereu, nu pot sta cu el full.
Am 9GB pe Dropbox, pe care tin video-urile, si tot am doar 1.1GB liberi pe 4S-ul de 32GB. Am 7.5GB muzica, si nu e nici jumate din toata colectia, 6.6GB poze…deja 13GB ocupati. Cel de 16 ar fi imposibil pt mine. Cel de 32, greoi si cel de 64 perfect.
Daca umpli telefonul cu muzica, da, si 32GB poate fi putin. Eu personal nu ascult muzica pe iPhone, asa ca n-am reusit niciodata sa umplu cei 16 gb de pe iPhone 4. Asa ca am mers pe 16 gb si la 4S, si la 5.
Pai ai iPod separat sau cum? Mi se pare destul de importanta muzica pe iPhone. Pana la urma initial iPhone-ul aparuse ca un iPod care stie sa dea si telefon.
varianta de 32G black nu mai este disponibila la orange
Se poate achizitiona la liber de la Orange?
La vodafone am vazut ca se poate achizitiona.
nu exista pe site la orange optiunea asta. din cate imi amintesc, nu s-a putut niciodata lua de la orange factory unlocked online. probabil ca trebuie mers in magazin…