Eu nu cred ca e o problema de aprovizionare de la Apple, eu cred ca operatorii locali nu sunt in stare sa aduca mai mult de cateva sute de bucati, probabil sunt si fricosi sa se incarce cu produse mai scumpe…. Asa ca au abordat politica: ducem 200, le vindem, luam banii mai ducem 200, si tot asa…. ca niste tonete de obor…
hamilton - 30 Octombrie 2012 05:15 PM
Gata, ceau calu’ ! Nu mai este iPhone 5 la Orange.
Avem oferta de la Cosmote. Insa sunt de parere ca tot Orange ruleaza ca calitate. Inafara de Voce HD, aveti internet nelimitat, bun si o arie mai mare de acoperire. Partea proasta e ca nu vi-l vinde neverlocked ca Cosmote.
Eu nu cred ca e o problema de aprovizionare de la Apple, eu cred ca operatorii locali nu sunt in stare sa aduca mai mult de cateva sute de bucati, probabil sunt si fricosi sa se incarce cu produse mai scumpe…. Asa ca au abordat politica: ducem 200, le vindem, luam banii mai ducem 200, si tot asa…. ca niste tonete de obor…
hamilton - 30 Octombrie 2012 05:15 PM
Gata, ceau calu’ ! Nu mai este iPhone 5 la Orange.
Nu este cazul. Sunt clienti mari corporate care ar fi vrut sa cumpere sute la lansare, dar nu au avut de unde.
Au avut si 64GB.
Acum s-a epuizat stocul si la cel de 16GB.
Am sunat la magazinul online (202), mi-au confirmat ca comanda mea a fost aprobata si ca telefonul va ajunge 100% vineri.
Deci, cine stie ceva filme bune care sa imi ocupe timpul pana vineri ?
Ești sigur ca au avut de 64 la Orange? Vodafone si Cosmote nu au primit.
Am comandat si eu unul de 32gb negru la un store vodafone si numai pot , incep sa numar orele pana vineri ;numai ca inca nu se stie ora la care ajunge in magazin :|, nu cred ca o sa mai pot dormi pana vineri
Am fost eu asta seara in AFI la Vodafone Experience Store, si poti sa te duci de la 22:30 acolo.
Telefonul va fi prezentat oficial la ora 00:00, moment in care se vor putea ridica si comenziile facut in magazinul respectiv.
ATENTIE: nu cele online sau telefonic (cum este cazul meu :((((( )
Comenzile online sau telefonice vor fi onorate INCEPAND cu data de 2 Noiembrie - am primit mail oficial cu confirmarea, numai ca se ia in calcul ordinea comenzilor.
Daca ai facut in primele zile (ca mine), poate ai noroc. Daca ai facut zilele astea cred ca iti ajunge Luni-Marti.
Eu am fost sunat azi de orange, sa le confirm adresa de livrare! Ce eram agitat…acum mi-au luat si picul de liniste pe care il mai aveam! AMR: 1 BUCATA ZI!!!