Stimate domnule Nica Sergiu,
Referitor solicitarii dumneavoastra, va comunicam ca tranzactia online a fost inregistrata si confirmata, iar livrarea se va face in cursul zilei de vineri, 02.12.2012.
Pentru detalii ramanem la dispozitia dumneavoastra la adresa .
A aparut si pe emag, la liber. Preturile sunt, cel putin la cel de 16G cu 33 de eur mai mari ca in Germania. Site’ul spune disponibil incepand cu 2 nov la 16G si incepand cu 9 nov la cel de 32.
Io m-am chinuit 3 zile sa fac o precomanda telefonica la Vodafone, am nimerit numa’ boi si vaci. Unul a intrat in medical si ne-a lasat balta, altele doua au zis ca trimit proforma pe mail si au trimis o ****.
Mi s-a luat, imi bag picioarele in vodafone si iphonu lor…o sa il iau cand nu o sa trebuiasca sa ma milogesc, client fiind…
Altfel, e totusi un telefon, parca sunt prea multi oameni plictisiti de viata
m-au sunat acum oamenii mei de la shop. telefonul il iau maine. 32G negru, 1900 si ceva ron, cu prelungire abonamet iphone 31. tinand cont ca actualul i4 de 16 il vand maine cu 900 lei, eu zic ca sa ma coste un i5 de 32 1000 lei e o afacere buna ah, am net nelimitat pe abonament, nu ca as fi consumat vreodata mai mult de 500M pe luna…
nici eu nu mai am rabdare, din pacate ajung la Iasi pe la 4-5 maine dupa amiaza.
@cei care il primesc prin curier: de fiecare data cand am comandat online de la Orange, scula a ajuns pana la 10 dimineata la mine la birou, deci voi aveti cel mai putin de asteptat.
“Mihai Patrascu, director Evomag: “Noi, romanii, ne-am dorit intotdeauna ce e mai nou. Cu siguranta cei care vor un iPhone 5 si-l vor cumpara indiferent de pret, dar eu le recomand totusi celor care isi doresc un iPhone 5 la un pret pus de Apple si gandit de Apple sa astepte o saptamana sau doua si il vor lua la un pret accesibil”.”
““Mihai Patrascu, director Evomag: “Noi, romanii, ne-am dorit intotdeauna ce e mai nou. Cu siguranta cei care vor un iPhone 5 si-l vor cumpara indiferent de pret, dar eu le recomand totusi celor care isi doresc un iPhone 5 la un pret pus de Apple si gandit de Apple sa astepte o saptamana sau doua si il vor lua la un pret accesibil”.” “