Il cunosc personal pe domnul Patrascu, inclusiv pe familia lui.
Desi este un om ok, trebuie sa spun ca defapt ce spune el este “Nu avem pe stoc iPhone 5, asteptati data de 16 cand il vom aduce”.
Il cunosc personal pe domnul Patrascu, inclusiv pe familia lui.
Desi este un om ok, trebuie sa spun ca defapt ce spune el este “Nu avem pe stoc iPhone 5, asteptati data de 16 cand il vom aduce”.
@cei care il primesc prin curier: de fiecare data cand am comandat online de la Orange, scula a ajuns pana la 10 dimineata la mine la birou, deci voi aveti cel mai putin de asteptat.
Eu sunt in Oradea, in cealalta parte a tarii. Sper sa fie adevarat si la mine ce ai zis.
Ok! Ma bucur ca am facut saptamana trecuta rezervare la Orange de la Victoriei.
Tocmai m-a sunat un tip de acolo sa-mi zica ca maine pot sa-l iau. Ma bucur ca nu imi fac la Cosmote ! Si da, norocul lor ca m-au sunat azi.
@cei care il primesc prin curier: de fiecare data cand am comandat online de la Orange, scula a ajuns pana la 10 dimineata la mine la birou, deci voi aveti cel mai putin de asteptat.
Eu sunt in Oradea, in cealalta parte a tarii. Sper sa fie adevarat si la mine ce ai zis.
Eu cred ca astia de la Voda sunt prosti.
Pe site scrie ca livrarile se fac incepand cu 2Nov, in ordinea comenziilor.
In mailul primit de la tipa care s-a ocupat de mine, scrie lafel.
Eu de aici pricep ca pe 2 Nov sunt livrate primele comenzi.
Acum eu sun sa ma asigur ca se fac livrari.
Toti cu care am vb imi spun ca nu se fac livrari in zilele libere si ca o sa il primesc luni.
Pai….maine e Vineri…ce panonia mea tot zic aia acolo???!!!
Am fost sunat azi de la vodafone sa imi spuna ca pot veni dupa ora 24 sa imi ridic iphonu-ul ,iar la cateva ore m-au sunat din nou sa numai vin ca modelul de 32 gb inca nu a sosit ,cum vi se pare?