Ca sa fiu mai detaliat :
M-a sunat cineva de la Orange si mi-a zis ca au un abonament nou special pentru iPhone, Pantera 31. E exact ce imi trebuie mie si am zis ca il vreau.
A zis ca mi-l prelungeste acum pe 24 de luni si ca o sa pot sa cumpar un device la pret promotional (adica la pret de prelungire de contract) pe parcursul celor 24 de luni ; am zis ca sint interesat de iPhone 5 iar fata mi-a zis ca in 2 saptamani o sa il pot sa il cumpar la pretul promotional. Deci, mna. iPhone 5 !
Data lansării oficiale a iPhone 5 în România: 19 octombrie
Cosmote România, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, va lansa smartphone-ul Apple iPhone 5 pe data de 19 octombrie, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa locală de comunicaţii. “Data lansării este fixată pentru 19 octombrie”, potrivit sursei menţionate. La fel ca şi în cazul celorlalte telefoane vândute de companie, Apple iPhone 5 va fi vândut de Cosmote fără a fi codat - blocat în reţeaua proprie, potrivit sursei citate.
Contactaţi de ZF, reprezentanţii Cosmote România nu au dorit să comenteze informaţiile.
Având în vedere că anul trecut toţi marii operatori de pe piaţa din România au lansat simultan iPhone 4s, este de aşteptat ca şi în acest an situaţia să se repete, iar data lansării să fie aceeaşi pentru toate companiile, respectiv 19 octombrie.
iPhone 5 a fost lansat în magazine pe data de 21 septembrie în SUA, Franţa, Germania, Marea Britanie şi alte 5 ţări.
Vodafone sunt cei mai praf vad, nici sa imi cumpar la liber nu pot pentru ca nano sim nu au, vai de capul lor!
Si eu tot de la voda vreau sa-mi iau si de la ei nu se aude nimic momentan. Ca de obicei sunt ce-i mai naspa de pe piata.
cei *
Am vazut mai devreme “ca cica” de maine vodafone incepe distribuirea acum cine naiba mai stie, si eu vreau unul la prelungire si unu la liber ca deh ...
Ca sa fiu mai detaliat :
M-a sunat cineva de la Orange si mi-a zis ca au un abonament nou special pentru iPhone, Pantera 31. E exact ce imi trebuie mie si am zis ca il vreau.
A zis ca mi-l prelungeste acum pe 24 de luni si ca o sa pot sa cumpar un device la pret promotional (adica la pret de prelungire de contract) pe parcursul celor 24 de luni ; am zis ca sint interesat de iPhone 5 iar fata mi-a zis ca in 2 saptamani o sa il pot sa il cumpar la pretul promotional. Deci, mna. iPhone 5 !
Ce include acest abonament? fata de cel de 29? (pantera iphone 29)
Ca sa fiu mai detaliat :
internet pe mobil nelimitat (1,5 GB dupa care iti reduc viteza la 128kbps)
opţiunea Modem pentru iPhone gratuit
250 minute naţionale şi internaţionale către fix
2000 minute sau SMS în reţea
250 SMS naţionale
TV pe mobil
Pantera 31 pt iPhone contine asa:
250 minute nationale
2000 minute sau SMS in retea
250 SMS
internet pe mobil nelimitat
Pantera 29 are:
2500 minute sau SMS in retea
250 minute nationale si internationate catre fix
0,50 euro/50 MB viteza internet
250 SMS
1500 MB inclus
acces nelimitat in portalul Orange pe mobil
acces nelimitat la m.orange.ro
optiunea de modem se poate si fara ca orange sa imi dea voie, tv pe mobil nu ma intereseaza (merge doar pe 3g, in schimb sunt destule aplicatii in appstore cu posturi romanesti si nu numai). Deci un pic de jecmaneala cum ar spune romanu, pe fata. Cred ca asa o sa ma supar si o sa trec la cosmote…cat de curand