Da, eu l-am luat pe alb. La ora 11 a ajuns, este frumos si usor! Tre sa merg la orange shop sa imi transfer agenda de pe micro pe nano sim, ca nu am gasit in colet nano sim-ul, voi l-ati primit in colet?
Eu habar n-am sa-mi tin nr de telefon pe microsim ) Evident, folosec iCloud, in fond pentru ce ni l-au dat acest serviciu
Mai e un aspect, cand ati primit telefonul cu tot cu cartela, daca acestea erau pentru acelasi nr de telefon, atunci una dintre cartele trebuia sa se deazactiveze, presupun ca cea veche, nu prea inteleg….
Eu habar n-am sa-mi tin nr de telefon pe microsim ) Evident, folosec iCloud, in fond pentru ce ni l-au dat acest serviciu
Mai e un aspect, cand ati primit telefonul cu tot cu cartela, daca acestea erau pentru acelasi nr de telefon, atunci una dintre cartele trebuia sa se deazactiveze, presupun ca cea veche, nu prea inteleg….
Exact asta am vrut sa spun si eu, nu pot fii active 2 cartele SIM pe acelasi numar de telefon.
P.S. Magazinele Cosmote din Cluj inca nu au primit iphone5 :|
Cand bagi nou nano sim in telefon si isi ia retea celalalt automat devine nul si o poti taia sau rupe si arunca cel putin eu asa fac mereu
Pai cu iCloud este totul bine si frumos, eu nu am pierdut nimic ever.
MULTUMITA LUMEA DE iPhone 5???
Chiar zici ca este asa fragil, diseara ma duc prin mall sa imi caut folie si carcasa, bumper pentru el de la Apple va exista?