@cali_mc_: astea sunt povești. Un procesor ARM (de tipul celor foloste in smartphone) costă în jur de 17$, și Samsung le-a scumpit cu 20% pentru Apple, adică un plus de ~4$, să fim serioși pe lângă proftul pe care îl opține la fiecăre unitate vândută, e nimic. Evident că o Apple o să schimbe frunizorul pe viitor, dar nu e chiar așa simplu (am vazut undeva că probabil pe la finalul lui 2013).
Acum e la mintea calului că următorul iPhone (oricum ar fi numit el) e in dezvoltate pe undeva prin pivnițele Apple… dar până la producție mai e cale lungă.
Back to topic, domnilor: “...la operatorii din Romania”.
Vad ca nu mai exista in stoc nici la Orange nici la Vodafone.
Stie cineva cand apare urmatorul batch?
Back to topic, domnilor: “...la operatorii din Romania”.
Vad ca nu mai exista in stoc nici la Orange nici la Vodafone.
Stie cineva cand apare urmatorul batch?
gibex: cine de la Orange? Eu am întrebat iei la un Orange Store și mi-au zis că știu nimic, dar că mai durează...
Referitor solicitarii dumneavoastra, va comunicam ca modelul iphone 5 va fi din nou disponibil incepand cu data de 15 noiembrie 2012 in magazinele Orange si in magazinul online Orange.
Pentru acest model nu se mai pot face precomenzi.
Pentru detalii ramanem la dispozitia dumneavoastra la adresa .
“Iti multumim pentru vizita in magazinul online Orange.
Stim ca vrei sa afli vesti despre disponibilitatea iPhone 5. Produsul nu este acum in stoc, dar iti recomandam altele asemanatoare dintre care sa alegi.”
sa va zic cum l-am luat eu ( azi a ajuns fiind comandat pe 12 luna asta in magazinul online )...am stat calare pe online si lucru ciudat, a aparut la un anumit moment al zilei ca figurand pe stoc…clar ca am lansat iute comanda si 2 zile mai tarziu…voila ! e modelul alb de 16 Gb luat la prelungire de contract pe doi ani ( 16 bulioane si ceva maruntis…)...daca maine nu apare, sfatul meu e sa stati geana !!
Daca prelungiti abonamente, sau va portati la concurenta, sunt inca disponibile. Eu am intrebat intr-o doara ieri la un shop Vodafone, in seara asta l-am luat. 32GB negru.
Asta in Bucuresti. Dar primisem promisiuni asemanatoare si de la Orange, dar am decis sa plec de la ei.
Constat cu stupoare ca ambii operatori sunt mai interesati sa porteze de la concurenta decat sa-si pastreze clientii actuali.
Cred ca o sa ajung si eu la portare.Asta fiindca orange,s-a purtat urat cu mine.Am vrut sa fidelizez acum ,cand era i5 pe stoc,dar termenul meu de fidelizare este peste o saptamana.Am sunat shopul,m-au pasat la relatii cu clienti,cica ei pot face midifcari in contul meu,acestia din urma mi-au spus ca nu se poate.Am apelat la flexibiliatea lor,dar degeaba.In conditiile ca le platesc 100 de euro lunar pe abonamente,ca si persoana fizica,ma gandeam ca ma pot ajuta fara probleme.Acum sunt fara telefon.
Voi incerca sa ma portez.Poate alt operator ma poate ajuta.Era vorba de o saptamana mai repede sa fidelizez,nu am cerut sa imi aduca stelele de pe cer.
Eu zic sa nu te-nervezi asa usor…sunt suficienti si au si o latenta in decizii, ceva de speriat, astia de la Orange…insa dracul nu e atat de negru ! Din experienta mea de acum 3 zile iti povestesc urmatoarele : pe 18 imi expira abonamentul la care aveam imprastiate optiuni cu prelungire pana in 2014…abonamentul cu pret bun, dealtfel, reducere vreo 40 % din valoarea lui ( cca 80 euro abonamentul si optiuni de vreo 40-45 euro )...m-am avantat in discutii telefonice, oferte, etc, cateva discutii si pe plan local intr-un Orange Shop insa din lene sau nestiinta, nu s-a concretizat nimic pana la data expirarii. A doua zi, ma pomenesc cu factura adevarata acasa ( fara acea reducere )...am fugit repede in Shop si cu un baiat adevarat de acolo, am obtinut o multime de beneficii ( optiunile invartite sa dea ce trebuie pe partea de date , reducerea mai mare ca inainte basca din factura asta grasa se mai taie o parte consistenta…ce vreau sa zic cu vorbaria mea ? conteaza mult si oamenii peste care dai, eu incep sa ma lamuresc ca degeaba acuz o firma pentru doi trei oribili de acolo…tocmai mi s-a demonstrat ca se poate face si treaba ! ( sunt consternat pentru ca eu credeam ca facura emisa nu se poate intoarce din drum ori ca optiunile odata angajate pe o perioada de timp erau batute in cuie , ntzzz ! astea-s pentru romantici ! totul e negociabil insa trebuie sa vrea si ei si tu sa fie ok ! )