Cred ca o sa ajung si eu la portare.Asta fiindca orange,s-a purtat urat cu mine.Am vrut sa fidelizez acum ,cand era i5 pe stoc,dar termenul meu de fidelizare este peste o saptamana.Am sunat shopul,m-au pasat la relatii cu clienti,cica ei pot face midifcari in contul meu,acestia din urma mi-au spus ca nu se poate.Am apelat la flexibiliatea lor,dar degeaba.In conditiile ca le platesc 100 de euro lunar pe abonamente,ca si persoana fizica,ma gandeam ca ma pot ajuta fara probleme.Acum sunt fara telefon.
Voi incerca sa ma portez.Poate alt operator ma poate ajuta.Era vorba de o saptamana mai repede sa fidelizez,nu am cerut sa imi aduca stelele de pe cer.
Poti face fidelizare, cred ca ai dat peste niste cretini de prin centrala lor. M-am certat si eu un pic legat de tema asta si acum vad ca imi accepta fidelizarea cu 3-4 luni inainte.
M-am uitat pe okazii, acolo sunt personaje care vand telefoane iPhone 5 sigilate de la Orange ))
Si nu vorbesc de chestie “okazionala”, ci o intreaga bisnitareala Acum am idee unde se scurg o parte din telefoanele ce la aduce Orange….. cred ca e o intreaga retea in interirorul companiei care invart telefoane…. de ce nu ar fi si Orange o companie tipica romaneasca cu angajati la fel de tipici ))
Deci, din informatii sigure 100%, vineri, la Orange, au primit telefoane in shop-uri, putine e drept, dar au primit.
Merg la shopul unde am facut comanda si am platit avansul ca sa intreb care e situatia, mi-au raspuns ca nu stiu nimic )))) Iti dai seama!? Si shopul la care am comandat e mult mai mare decat cel la care stiu ca s-a primit. Mi-a fost rusine sa-i bat obrazul la respectivul angajat…. astia sunt oamenii, cu astia defilam…
Nu sunt din interior. Asta e un bussiness romanesc. Eu asa mi-am luat 4s: un tip si-a prelungit abonamenul si a cumparat 4s-ul cu 10 milioane, si dupa l-a vandut cu 20. El si-a pastrat abonamentul si a castigat 10 milioane la telefon. De mult se procedeaza asa.
Da, asa e, dar anuntul de pe okazii vorbea de mai multe bucati, de stoc, ca o sa mai primeasca
Nu cred ca racola abonati care si-au prelungit abonamentele, iar acum isi vand telefoanele… cati ar fi putut gasi….
La Orange, ca peste tot, sunt oameni, romani, care isi mai rotunjesc si ei veniturile…. in fine, nu conteaza, sa fie sanatosi
trusk - 25 Noiembrie 2012 10:21 AM
Nu sunt din interior. Asta e un bussiness romanesc. Eu asa mi-am luat 4s: un tip si-a prelungit abonamenul si a cumparat 4s-ul cu 10 milioane, si dupa l-a vandut cu 20. El si-a pastrat abonamentul si a castigat 10 milioane la telefon. De mult se procedeaza asa.
Acum sunt de toate culorile, de toate felurile si la toate companiile Cred ca s-a cam taiat elanul, parerea mea e ca nu trebuia sa aduca cele 100 de telefoane in octombrie… erau prea putine si au enervat lumea cu ele…
Eu am facut, pt cineva, comanda in magazin, am platit avans, evident ca inca nu a sunat nimeni de la magazin, in conditiile astea puteam sa-l comand ieri sau azi pe site… dar, trebuie sa am rabdare ca cei de la shop sa-si faca invatelile si poate ajungem si noi la rand E frumos in Romania )))
Ce ziceam? S-a umplut de anunturi de la “baieti” la vanzari. Toate pe orange, cosmote, etc…
E al meu, l-am primit de la Orange acum 3 saptamani si deja arata asa. Faina calitate.
A trecut o saptamana de cand am facut poza asta ; va anunt ca astazi mi-am dat seama ca nu mai am vopsea pe partea laterala. Acum partea laterala arata ca partea de jos (cu speaker/mic si dock) - vezi poza.
Chiar sunt dezamagit !