Eu am luat i5 alb 16 de la Orange pe 23 noiembrie. Recunosc ca primele 5 zile am stat cu husa dar intr-un final am zis fuck it.
E produs in week 40 daca ajuta cu ceva. Deci de pe 28 pana azi e inca flawless si credeti-ma ca pur si simplu nu stau sa am grija de el, nu il arunc dar nici nu stau sa il pun “tacticos” pe masa. Il tratez exact cum imi tratam fostele telefoane normale gen E71. Designul nu ma atrage oricum asa ca cu atat mai mult nu m-ar deranja o minuscula zgarietura. Imi place cum se simte in mana, dar imi place mai mult cum arata i4.
Ma gandeam totusi sa imi cumpar Apple Care +, conform apple.com ma pot decide pana la 30 de la data cumpararii dar trebuie sa ai dovada cumpararii aka factura pe numele tau. A mai incercat cineva sa cumpere online ? Apple Care normal stiu ca se poatw cumpara si de pe Amazon dar asta “+” cu accidental damage ma intereseaza. Cred ca o sa sun maine la Apple.
Legat de postul de mai sus. Bafta sa iti schimbe Orange-ul un telefon bazat pe zgarieturi. Acolo e cu hit or miss chiar si la un iPhone cu probleme adevarate.