29 din 35
29
iPhone 5 la operatorii din Romania.
  [ Ignoră ]   [ # 421 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Eu am luat i5 alb 16 de la Orange pe 23 noiembrie. Recunosc ca primele 5 zile am stat cu husa dar intr-un final am zis fuck it.
E produs in week 40 daca ajuta cu ceva. Deci de pe 28 pana azi e inca flawless si credeti-ma ca pur si simplu nu stau sa am grija de el, nu il arunc dar nici nu stau sa il pun “tacticos” pe masa. Il tratez exact cum imi tratam fostele telefoane normale gen E71. Designul nu ma atrage oricum asa ca cu atat mai mult nu m-ar deranja o minuscula zgarietura. Imi place cum se simte in mana, dar imi place mai mult cum arata i4.

Ma gandeam totusi sa imi cumpar Apple Care +, conform apple.com ma pot decide pana la 30 de la data cumpararii dar trebuie sa ai dovada cumpararii aka factura pe numele tau. A mai incercat cineva sa cumpere online ? Apple Care normal stiu ca se poatw cumpara si de pe Amazon dar asta “+” cu accidental damage ma intereseaza. Cred ca o sa sun maine la Apple.

Legat de postul de mai sus. Bafta sa iti schimbe Orange-ul un telefon bazat pe zgarieturi. Acolo e cu hit or miss chiar si la un iPhone cu probleme adevarate.

[ Ignoră ]   [ # 422 ]
Rank
Newbie
Din: Targu Mures
Macuser din: 24.03.12

apple care nu merge sa cumpar,daca e luat de la orange?

[ Ignoră ]   [ # 423 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.02.11

Astept un Iphone 5 de la Cosmote de 2 luni, si imi tot spun ca nu este pe stoc. In Brasov, stiti un magazin Cosmote prin imprejurimi care are Iphone 5 pe stoc?

Semnătură 

Videographer
Imac 27 2011
MacBook Pro i7 2011
iPhone 4 neverlocked
iPhone 5 neverlocked
iPhone 6 neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 424 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
VladIphone - 20 Ianuarie 2013 10:38 AM

Astept un Iphone 5 de la Cosmote de 2 luni, si imi tot spun ca nu este pe stoc. In Brasov, stiti un magazin Cosmote prin imprejurimi care are Iphone 5 pe stoc?

Daca nu vrei la abonament am vazut la unii pe Mercador sigilate.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 425 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

facute calcule .. la sange.. tre’ sa fi nebu n sa faci abonamnet pentru i5..

vedeti abonamentele la i5 din tari civilizate.. la 3 italia 28 euro pe 2 ani.. nelimitat in toate retelele de acolo plus 2gb trafic telefoanele sunt neblocate in it

mai vedeti daca doriti si ofertele de la englezi.
tzara vietii, da, aici traim

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 426 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Nu stiu ce oferte marete vezi la englezi… La O2 cel de 16GB e 208£ la ab de 22£ pe 2 ani si la Vodafone e 149£ la ab de 33£ pe 2 ani

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 427 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

mi-a venit si mie finally IP5-ul de la Orange. Incerc sa ii instalez 6.1 GM. Intrebarea e care dintre modele sa il aleg: A1428 sau A1429?
In alta ordine de idei, tipul de la Orange cu care am vb spunea ca nu o sa functioneze pe 4G. Abera el sau chiar asa e?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 428 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

A1429 e modelul european! Deci 1429!

[ Ignoră ]   [ # 429 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.13
para - 28 Ianuarie 2013 04:04 PM

mi-a venit si mie finally IP5-ul de la Orange. Incerc sa ii instalez 6.1 GM. Intrebarea e care dintre modele sa il aleg: A1428 sau A1429?
In alta ordine de idei, tipul de la Orange cu care am vb spunea ca nu o sa functioneze pe 4G. Abera el sau chiar asa e?

Nu prea este retea 4G pe la noi si poate la aia se referea.

[ Ignoră ]   [ # 430 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Am vazut stirea asta azi in ZF:

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat astăzi, în premieră pe piaţa locală, serviciul de internet mobil 4G şi pe tabletele iPad cu ecran Retina (generaţia a 4-a) şi iPad mini.

Pentru a avea acces la reţeaua 4G de la Orange, clienţii trebuie să actualizeze versiunea de soft a iPad-ului direct de pe tabletă sau prin iTunes la varianta iOS 6.1 şi să aleagă unul dintre abonamentele din oferta 4G.

Abonamentele 4G sunt disponibile în Orange shop Piaţa Victoriei, Băneasa Shopping City, Piaţa Universităţii - Bloc Dunărea, Calea Moşilor, Pipera - Iride din Bucureşti, precum şi în Orange shop din Braşov, str. Mureşenilor.

Reţeaua Orange 4G acoperă, în prezent, zona centrală şi de nord a Bucureştiului, zona metropolitană din nordul capitalei, staţiunile de vacanţă de pe Valea Prahovei, zona Bran-Moieciu şi Poiana Braşov.

Clienţii Orange au la dispoziţie şi varianta de a folosi cele două tablete împreună cu abonamentele care oferă acces la reţeaua HĂ, cu viteze de până la 43,2 Mbps.

Sursa

Nu ar trebui sa functioneze si pe iPhone 5? Are acelsi chip Qualcomm si iOS 6.1

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 431 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

In acelasi timp daca Romania nu e pe lisat asta, oricum n-are rost sa ma mai intreb atata. smile

http://www.apple.com/iphone/LTE/

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 432 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.06
Kevo - 21 Ianuarie 2013 09:48 AM

Nu stiu ce oferte marete vezi la englezi… La O2 cel de 16GB e 208£ la ab de 22£ pe 2 ani si la Vodafone e 149£ la ab de 33£ pe 2 ani

Mie asta mi se pare foarte ok. Eu la Portocala de la noi am dat 1900 de ron pe unul negru de 32 cu prelungire la pantera iphone 31.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 433 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.06

Adica la aprox aceeasi valoare a abonamentului, tel este la jumatate din cat e la noi. Deh, noi avem bani!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 434 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

Azi a plecat in service iphone-ul sotziei ( 5 )...luat de la Orange de vreo 2 luni, a facut figuri de n-am vazut la iphoane in 6 ani…ba nu suna, ba suna dar ecranul era inchis, mergea dupa cum vroia el…am zis ca daca trec la 6.1 se rezolva…canci ! Sunt curios daca il repara sau il schimba…am mai apelat la service-ul cu care lucreaza Orange-ul cu un telefon luat de aiurea si m-au cojit de bani…acum nu va fi cazul insa parca tin bucile un pic incordate…vedem !

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 435 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.01.13

la Oradea deja rcs-rds a pus la vanzare iphone 5 de 16 giga!!!pretul este 1000 ron(sau 12 rate 95ron) si 20 euro abonament pe 2 ani de zile

29 din 35
29