Oferta pare interesanta, ma intreb ce cuprinde abonamentul de 20 de euro si ce servicii mai trebuie sa ai activate la ei, plus vechime, nu e disponibil pentru clienti noi… asa inteleg din articolul de presa…
Oricum, concurenta e bine venita, la ce jaf fac cei de la Orange, Vodafone si Cosmote.
O comparatie simpla:
Apple Germania, iPhone 5 16 GB la liber: 679 euro
Orange Romania, aceeasi treaba: 749 euro
Astazi am dat comanda (m-am inscris) la RDS pentru un iPhone5 (LIBER DE RETEA), 10 mil sau 97 ron pe luna in rate (12 luni) la un abonament de 20E ce include 250 min nationale, sms si min in retea fixa si mobila RDS nelimitate si 10GB internet pe luna.(inca NU au pe stoc, asteapta si ei sa aduca la Bucuresti)
Oferta lor este inbatabila si m-a atras!
PS: Cadou sotiei ca se apropie luna Martie.
Astazi am dat comanda (m-am inscris) la RDS pentru un iPhone5 (LIBER DE RETEA),
Normal ca liber de retea, ca in momentul in care ai ramas fara semnal de la ei, adica cand ai iesit din Buc. sau Oradea, sa poti baga o cartela de la ailalti sa folosesti telefonul! :)
Serios vorbind, 250 de minute sunt cam la limita, dar principala intrebare e unde au acoperire si de ce fel. Eu am folosit un stick de internet mobil de la ei acu’ doi ani si mergea execrabil de prost, semnal slab si viteza de melc (asta in Buc.).
Sotia are deja un abonament la Orange (il va folosi pe acela) in schimb se poate bucura de ce-i 10GB de internet, nimeni NU a oferit asa ceva pana acum la un abonament penibil de mic.
Practic NU vei mai avea nevoie de wireless si te vei putea bucura in totalitate de acest iGaget.
Mie imi sunt suficienti 1,5Gb / luna, daca as avea 10Gb nu stiu ce as face cu ei! )
Esti amuzant.
Stii de ce ? Ca nu stii ce vorbesti, dar iti explic
Noumax si iStyle nu accepta telefoane de la operatori…scrie pe site, citeste, ca nu strica.