32 din 35
32
iPhone 5 la operatorii din Romania.
  [ Ignoră ]   [ # 466 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.03.10
altero - 09 Aprilie 2013 06:02 AM

LTE merge doar pe Pantera 39 si 49, nu?

Panteră 39

Panteră 49

Panteră 31
pentru iPhone

Panteră 51
pentru iPhone

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 467 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 23.02.10
AppleGenius - 08 Aprilie 2013 10:38 PM

P.S. Revin si spun ca exista totusi o parte buna in toata povestea asta. Si anume, daca inainte aveam doar 1 linie de 3G in casa, acum semnalul e full, 5 linii ca la Vodafone. Sa fie oare un LTE branduit gresit? No idea.

Hmm, e interesant ce spui. Probabil ca din momentul in care ai facut Carrier Update, Orange te lasa sa te conectezi la reteaua LTE, DAR la viteza 3G. LTE lucreaza intr-o frecventa mai joasa decat 3G (1800 MHz vs 2100) si din acest motiv semnalul poate fi mai puternic. Frecventele joase se propaga mai bine decat cele inalte. Da-le un telefon si intreaba-i de ce nu te lasa sa te conectezi la viteza LTE.

Semnătură 

iPhone 6 silver 16 GB
Mac mini late 2012
Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 468 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

nu se poate face downgrade la acest update? Nici din Itunes daca ii dau restore?
e aiurea sa fie 3G deschis tot timpul (papă bateria la greu). Imi pare rau ca am dat acest update.
Nici nu este 4G in orasul meu.

Era o treaba buna cu 3G ON-OFF si Edge dar acuma..

:(

[ Ignoră ]   [ # 469 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 23.02.10

L.E. Am facut si eu Carrier Update, nu vad nicio diferenta in afara faptului ca butonul de “Enable 3G” s-a transformat in “Enable LTE”. E drept, nu am nici abonament compatibil LTE.

Semnătură 

iPhone 6 silver 16 GB
Mac mini late 2012
Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 470 ]
RankRank
Jr. Member

uitati ce i-a raspuns un om la ineptiile scrise de zaone..

Am fost la Orange in dimineata asta si am semnat o anexa la contract. Ne trebuie platit nimic suplimentar si nu se prelungeste in nici un fel perioada contractuala actuala. Au spus ca momentan au probleme cu sistemul dar pana la sfarsitul zilei se rezolva.

Semnătură 

 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 471 ]
RankRank
Jr. Member

Posted April 9, 2013 at 10:46 AM

Semnătură 

 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 472 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08
runaway - 09 Aprilie 2013 07:40 AM
AppleGenius - 08 Aprilie 2013 10:38 PM

P.S. Revin si spun ca exista totusi o parte buna in toata povestea asta. Si anume, daca inainte aveam doar 1 linie de 3G in casa, acum semnalul e full, 5 linii ca la Vodafone. Sa fie oare un LTE branduit gresit? No idea.

Hmm, e interesant ce spui. Probabil ca din momentul in care ai facut Carrier Update, Orange te lasa sa te conectezi la reteaua LTE, DAR la viteza 3G. LTE lucreaza intr-o frecventa mai joasa decat 3G (1800 MHz vs 2100) si din acest motiv semnalul poate fi mai puternic. Frecventele joase se propaga mai bine decat cele inalte. Da-le un telefon si intreaba-i de ce nu te lasa sa te conectezi la viteza LTE.

In cateva minute ajung la Orange sa vad care e situatia. Unii spun ca ar trebui semnat un act aditional, altii sunt pe LTE fara nicio formalitate. I’ll keep you posted.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 473 ]
RankRankRank
Member

Been there, done that. Intr-adevar trebuie semnat un aditional prin care iti dai acordul sa primesti servicii 4G LTE. Mai mult decat atat, trebuie sa schimbi si cartela micro SIM cu una compatibila. Fiind la inceput procedura are cateva probleme deocamdata, in sensul ca te lasa cu cartela 3G care inceteze sa functioneze dupa 1-2 ore, iar cartela 4G incepe sa functioneze doar dupa vreo 4 ore. Cu alte cuvinte, indiferent cum o dai, tot ramai vreo 2 ore fara telefon (ceea ce n-ar fi o problema in weekend sau vacanta).

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 474 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
AppleGenius - 09 Aprilie 2013 11:44 AM

indiferent cum o dai, tot ramai vreo 2 ore fara telefon (ceea ce n-ar fi o problema in weekend sau vacanta).

Oaaauuu ce oameni importanti avem pe forum… Dar exista forwarding catre telefonul fix sau catre un SIM pay as you go, daca primesti telefone atat de importante si nu e de ajuns sa asculti mesajele de la un telefon fix sa suni tu apoi inapoi…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 475 ]
RankRankRank
Member

Keep calm, nu ma refeream la mine. Dovada e insasi faptul ca am facut trecerea intr-o zi lucratoare, fara a fi in concediu or anything. Dar poate chiar sunt oameni care nu vor sa ramana fara telefon (ori au un job de asa natura, ori sunt maniaco-dependenti de el) si nici nu vor sa apeleze la variantele propuse de tine.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 476 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sau asteapta sa vina noaptea.

[ Ignoră ]   [ # 477 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu nu am nici un Carrier Update in iTunes. Trebe sa fiu pe 6.1.3 ?
Oricum, pana ajunge LTE in Oradea o sa mai dureze ; mai bine imi fac abonament la unguri si ma duc in Debrecen pentru LTE cheese

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 478 ]
RankRankRank
Member

Iti trebuie iOS 6.1.3 si soft operator 14.1, pe care eu unul nu din iTunes l-am luat. Doar am intrat intamplator in meniul telefonului, mai exact la settings/general/cellular, iar acolo a aparut intrebarea daca vreau sa updatez la 14.1 si am zis ca da.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 479 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am 14.1.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 480 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

eu l-am avut pe 6.1.2 si am facut restore.
Il gasesti settings-about - si apare acolo sa faci update. Asta direct pe telefon.

32 din 35
32