P.S. Revin si spun ca exista totusi o parte buna in toata povestea asta. Si anume, daca inainte aveam doar 1 linie de 3G in casa, acum semnalul e full, 5 linii ca la Vodafone. Sa fie oare un LTE branduit gresit? No idea.
Hmm, e interesant ce spui. Probabil ca din momentul in care ai facut Carrier Update, Orange te lasa sa te conectezi la reteaua LTE, DAR la viteza 3G. LTE lucreaza intr-o frecventa mai joasa decat 3G (1800 MHz vs 2100) si din acest motiv semnalul poate fi mai puternic. Frecventele joase se propaga mai bine decat cele inalte. Da-le un telefon si intreaba-i de ce nu te lasa sa te conectezi la viteza LTE.
nu se poate face downgrade la acest update? Nici din Itunes daca ii dau restore?
e aiurea sa fie 3G deschis tot timpul (papă bateria la greu). Imi pare rau ca am dat acest update.
Nici nu este 4G in orasul meu.
Era o treaba buna cu 3G ON-OFF si Edge dar acuma..
L.E. Am facut si eu Carrier Update, nu vad nicio diferenta in afara faptului ca butonul de “Enable 3G” s-a transformat in “Enable LTE”. E drept, nu am nici abonament compatibil LTE.
uitati ce i-a raspuns un om la ineptiile scrise de zaone..
Am fost la Orange in dimineata asta si am semnat o anexa la contract. Ne trebuie platit nimic suplimentar si nu se prelungeste in nici un fel perioada contractuala actuala. Au spus ca momentan au probleme cu sistemul dar pana la sfarsitul zilei se rezolva.
P.S. Revin si spun ca exista totusi o parte buna in toata povestea asta. Si anume, daca inainte aveam doar 1 linie de 3G in casa, acum semnalul e full, 5 linii ca la Vodafone. Sa fie oare un LTE branduit gresit? No idea.
Hmm, e interesant ce spui. Probabil ca din momentul in care ai facut Carrier Update, Orange te lasa sa te conectezi la reteaua LTE, DAR la viteza 3G. LTE lucreaza intr-o frecventa mai joasa decat 3G (1800 MHz vs 2100) si din acest motiv semnalul poate fi mai puternic. Frecventele joase se propaga mai bine decat cele inalte. Da-le un telefon si intreaba-i de ce nu te lasa sa te conectezi la viteza LTE.
In cateva minute ajung la Orange sa vad care e situatia. Unii spun ca ar trebui semnat un act aditional, altii sunt pe LTE fara nicio formalitate. I’ll keep you posted.
Been there, done that. Intr-adevar trebuie semnat un aditional prin care iti dai acordul sa primesti servicii 4G LTE. Mai mult decat atat, trebuie sa schimbi si cartela micro SIM cu una compatibila. Fiind la inceput procedura are cateva probleme deocamdata, in sensul ca te lasa cu cartela 3G care inceteze sa functioneze dupa 1-2 ore, iar cartela 4G incepe sa functioneze doar dupa vreo 4 ore. Cu alte cuvinte, indiferent cum o dai, tot ramai vreo 2 ore fara telefon (ceea ce n-ar fi o problema in weekend sau vacanta).
indiferent cum o dai, tot ramai vreo 2 ore fara telefon (ceea ce n-ar fi o problema in weekend sau vacanta).
Oaaauuu ce oameni importanti avem pe forum… Dar exista forwarding catre telefonul fix sau catre un SIM pay as you go, daca primesti telefone atat de importante si nu e de ajuns sa asculti mesajele de la un telefon fix sa suni tu apoi inapoi…
Keep calm, nu ma refeream la mine. Dovada e insasi faptul ca am facut trecerea intr-o zi lucratoare, fara a fi in concediu or anything. Dar poate chiar sunt oameni care nu vor sa ramana fara telefon (ori au un job de asa natura, ori sunt maniaco-dependenti de el) si nici nu vor sa apeleze la variantele propuse de tine.
Eu nu am nici un Carrier Update in iTunes. Trebe sa fiu pe 6.1.3 ?
Oricum, pana ajunge LTE in Oradea o sa mai dureze ; mai bine imi fac abonament la unguri si ma duc in Debrecen pentru LTE
Iti trebuie iOS 6.1.3 si soft operator 14.1, pe care eu unul nu din iTunes l-am luat. Doar am intrat intamplator in meniul telefonului, mai exact la settings/general/cellular, iar acolo a aparut intrebarea daca vreau sa updatez la 14.1 si am zis ca da.