am fost la ora 19 si ceva la orange shop si la ora 19:30 aveam LTE activat pe telefon. SIM-ul se schimba doar daca este mai vechi (eu il am din februarie, deci n-am schimbat sim-ul). Tipul de-acolo zicea ca se face o migrare si s-ar putea sa dureze in functie de utilizator, intre juma’ de ora si 2 zile.
Actul aditional (la orange) consta intr-un agreement in care esti de acord ca orange momentan nu are acoperire peste tot si ca vei beneficia de viitoarele dezvoltari ale retelei in viitor. Conditiile contractuale nu se schimba.
Trecand pe langa micile incoveniente cu acoperirea… diferenta dintre 3G si LTE e majora. As vrea sa zic ca e ca si cea intre GPRS si 3G dar s-ar putea sa fie mai mare.
Eu aveam cartela din martie si tot a trebuit schimbata cu una pe care scria 4G. Au trecut 6 ore pana au blocat cartela 3G si abia dupa aceea am bagat cartela LTE, fiind necesar un reboot ca sa se conecteze. Intr-adevar, diferenta fata de 3G e colosala, chiar daca pana la finalul anului reteaua nici nu functioneaza la maxima capacitate! E cel putin la fel de rapid ca pe wi-fi, poate mai bun. It just works… Si acum, hai cu extinderea!!
Mai ai de asteptat… Pana trage Orange-ul LTE la sate ne baga astia in Spatiul Schengen! ) Just kidding, am fost la Satu Mare in februarie si e super fain orasul.
tic tac… vine tzeava de LTE si pina la Satu Mare cindva/cumva!
mersi, orasul e frumos, mai frumos vara ... dar si la noi se pot face multe, mai ales acuma ... multe strazi arata ca dupa bombardament :-(
Cam asa a fost si cand Connex a lansat 3G (aprilie 2005), doar ca atunci pe langa DN1 aveau acoperire in 8 orase mai mari. Dupa care a venit Vodafone cu globalizarea, iar in 2008 am trecut pe Orange pentru ca au fost primii care au lansat iPhone 3G (l-am luat chiar in ziua lansarii de la singurul lor magazin cool, Concept Store, care evident s-a inchis anul trecut).
Stateam eu si ma gandeam de ce naiba nu primesc Carrier Update pana mi-am dat seama ca eu foloseam un ipcc Custom facut de mine cu Carrier Editor ; am dat Restore la ippc-ul original Orange si mi-a aparut update-ul intr-o secunda, l-am facut, apoi l-am pus din nou pe cel custom. Acum imi apare si mie “Enable LTE”.
Am zis sa va anunt in caz ca mai are cineva un ipcc Custom si nu ii apare update-ul.
Stateam eu si ma gandeam de ce naiba nu primesc Carrier Update pana mi-am dat seama ca eu foloseam un ipcc Custom facut de mine cu Carrier Editor ; am dat Restore la ippc-ul original Orange si mi-a aparut update-ul intr-o secunda, l-am facut, apoi l-am pus din nou pe cel custom. Acum imi apare si mie “Enable LTE”.
Am zis sa va anunt in caz ca mai are cineva un ipcc Custom si nu ii apare update-ul.
Atasez aici ipcc-ul orginal Orange, daca ii trebuie la cineva.