eu am primit ieri un carrier update cu LTE de la Vodafone. la mine nu merge ca n-am abonament, dar poate sunt altii la care merge si ne impartasesc si noua.
Oh fuck…..daca dau LTE off….ramane 3G. Daca e on, tot 3G (dar aici e de vina SIM-ul, care nu este compatibil 4G si trebuie schimbat).
Dar 3G omoara bateria, si in Bucuresti nu prea conteaza, ca am incarcator, dar saptana trecuta am fost plecat si am uitat incarcatorul….si am oprit 3G-ul ca sa tina mai mult bateria…...acum…..se mai duce in GPRS (ca EDGE nu avem la Voda) doar cand iese din zona de acoperire 3G (eg: intre localitati, sate, varf de munte…...)
Oh fuck…..daca dau LTE off….ramane 3G. Daca e on, tot 3G (dar aici e de vina SIM-ul, care nu este compatibil 4G si trebuie schimbat).
Dar 3G omoara bateria, si in Bucuresti nu prea conteaza, ca am incarcator, dar saptana trecuta am fost plecat si am uitat incarcatorul….si am oprit 3G-ul ca sa tina mai mult bateria…...acum…..se mai duce in GPRS (ca EDGE nu avem la Voda) doar cand iese din zona de acoperire 3G (eg: intre localitati, sate, varf de munte…...)
Si pe mine ma deranjeaza faptul ca nu mai poti dezactiva 3G-ul. Solutia pe care am gasit-o este sa opresc cu totul Cellular Data ceea ce se vede la baterie.
Nici mie nu imi pasa….doar atunci cand am uitat incarcatorul )
Legat de LTE:
Am sunat la vodafone, si pentru iPhone 5 este necesar un SIM nou compatibil.
Dar si de un abonament nou (singurul deocamdata cu acces la servicii 4G).....Mega 60, cu valoare lunara de….da ati ghicit….60€!!!
Aahahahahhaha….ma duc acum sa iau…..ca painea calda
De 5 zile au cei de la Orange o problema cu LTE-ul si numarul meu de telefon. Am fost marti, am semnat anexa aia, primesc un nou sim si ramane sa ma sune o persoana cand se activeaza serviciul. Spre sfarsitul zilei ma suna cineva sa-mi zica de o problema cu sistemul lor, ca miercuri, joi cel tarziu, se remediaza problema si ma va suna sa ma anunte cand e activ serviciul. Uite ca e vineri, telefon nu am primit si dau de cineva de la 408 (dupa ce ma plimba intre serviciul 411 Orange Expert si setari BlackBerry de vreo 2 ori) care incearca sa ma convinga ca toate setarile sunt active la ei si problema este cu telefonul meu. Sugerez ca poate sim-ul nu este compatibil LTE, al meu fiind de la lansarea oficiala ( am citit ca unora le-au schimbat sim-urile) si o rog sa ma ajute sa mut numarul pe sim-ul nou, dar nu vrea cu nici un chip.
Deci primesc cu bucurie sugestii, de preferat inainte sa le dau foc la sediul din victoriei.