35 din 35
35
iPhone 5 la operatorii din Romania.
  [ Ignoră ]   [ # 511 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.08

Daca aduci benzina facem foc de tabara impreuna!

Acu serios vorbind, are cineva idee cum mut numarul pe alt sim prin meniul din orange.ro? Tin minte ca asa am facut la lansare dar acum nu gasesc optiunea aia cu nici un chip. Vreau sa incerc asta fara sa fiu nevoit sa explic situatia altui incompetend de la Orange.

[ Ignoră ]   [ # 512 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.03.10

uhm, cred ca e necesar sa interactionezi cu vreun “incompetent de la Orange” raspberry

Semnătură 

 iPhone 5 16GB black, iOS 7 beta 5
 MacBook Pro 15” Unibody, Late 2011 2,4 Ghz Intel Core i7, 8GB RAM, 128GB SSD, Radeon 6770 1GB, HiRes Display, OS X 10.8.3
 Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 513 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11
hamilton - 12 Aprilie 2013 11:46 AM

Oare eu sunt singurul caruia nu ii pasa de baterie si se bucura de telefon ?

Nu esti singurul smile eu nu am dezactivat niciodata 3G-ul din simplul motiv ca vreau sa ma bucur de telefon si sa nu am griji de genul asta.

In alta ordine de idei, am fost azi la Orange si am intrebat de sim 4G si mi-au recomandat sa mai astept cateva zile pana este pus la punct sistemul. Inca nu merge tot timpul si este posibil sa am probleme cu reteaua.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 514 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Stiti cumva daca orange schimba micro sim in nano sim si la prepay?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 515 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Schimba.
Daca comenteaza cheama manager-ul.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 516 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

mie mi-au schimbat doar contra cost 7 euro,

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 517 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Da,se schimbă cu 30 lei.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 518 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.12.10

Chestia aia cu schimbarea cartele mi se pare o prostie. Posibil sa fie o treaba a celor care lucra la ei ca sa isi faca bani in plus si sa va spun si de ce.Chiar ieri am fost sa-mi schimb cartela deoarece nu mai mergea.

Am mers frumos la Orange in Iulius Mall si erau 2 domnisoare - 2 case deschise. Am mers la una dintre ele sa-i spun cum sta treaba, mi-a spus ca imi schimba cartela si imi copiaza si numerele dar contra-cost deoarece nu-mi opate schimba cartela gratuit pt motivul ca “Nu a-ti avut destule reincarcari anul acesta ca sa beneficiati de schimbarea gratuita.” Asta mi-a fost raspunsul la intrebarea: De ce trebuie sa platesc?

Mi-a spus ca ma costa 38 lei schimbatul cartelei + 25 lei copiatul numerelor. Am plecat 5 minute ca sa scot bani iar cand m-am intors m-am pus la aceeasi domnisoara la rand, am stat aprox 10 min si am observat ca baiatul din fata mea face contract/cumpara telefon samd. asa ca m-am mutat la cealalta domnisoara.  Culmea culmilor… totul a decurs ceva de genu:
-Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?
-Buna ziua! Cartela nu mai merge, etc, vreau s-o schimb si sa-mi copiati numerele.
-Sigur ca da! Sa-mi spuneti va rog numarul.
Am spus numarul iar apoi mi-a cerut buletinul + cartela. Toata treaba a durat cam 2 minute, timp in care mi-a inlocuit cartela + copiat numere. Dupa ce mi-a dat cartela am stat si asteptam sa-mi spuna cat sa-i platesc dar am auzit urmatoarele cuvinte: Atat, multumesc! O zi buna!

Acum vine marea intrebare… cum vine asta? Unui angajat Orange ii arata in “program” ca nu am destule reincarcari ca sa beneficiez de schimb gratuit iar altui angajat ii arata altceva? + ca mai demult un alt angajat spunea ca copiatul numerelor nu se face gratuit niciodata.

Semnătură 

ex: iPhone 2G 8GB
ex: iPhone 3G 16 GB White
ex: iPhone 3GS 16 GB White
ex: iPhone 4 16GB Black & White
ex: iPhone 4S 16GB White
ex: iPhone 5 16GB White
ex: iPhone 5S 16GB White - STOLEN/LOST
ex: iPhone 5S 16GB Space grey
iPhone 4 16GB Black iOS 6.1.3
iPhone 6 16GB Space Gray
and iPad Mini with Retina display