Chestia aia cu schimbarea cartele mi se pare o prostie. Posibil sa fie o treaba a celor care lucra la ei ca sa isi faca bani in plus si sa va spun si de ce.Chiar ieri am fost sa-mi schimb cartela deoarece nu mai mergea.
Am mers frumos la Orange in Iulius Mall si erau 2 domnisoare - 2 case deschise. Am mers la una dintre ele sa-i spun cum sta treaba, mi-a spus ca imi schimba cartela si imi copiaza si numerele dar contra-cost deoarece nu-mi opate schimba cartela gratuit pt motivul ca “Nu a-ti avut destule reincarcari anul acesta ca sa beneficiati de schimbarea gratuita.” Asta mi-a fost raspunsul la intrebarea: De ce trebuie sa platesc?
Mi-a spus ca ma costa 38 lei schimbatul cartelei + 25 lei copiatul numerelor. Am plecat 5 minute ca sa scot bani iar cand m-am intors m-am pus la aceeasi domnisoara la rand, am stat aprox 10 min si am observat ca baiatul din fata mea face contract/cumpara telefon samd. asa ca m-am mutat la cealalta domnisoara. Culmea culmilor… totul a decurs ceva de genu:
-Buna ziua! Cu ce va pot ajuta?
-Buna ziua! Cartela nu mai merge, etc, vreau s-o schimb si sa-mi copiati numerele.
-Sigur ca da! Sa-mi spuneti va rog numarul.
Am spus numarul iar apoi mi-a cerut buletinul + cartela. Toata treaba a durat cam 2 minute, timp in care mi-a inlocuit cartela + copiat numere. Dupa ce mi-a dat cartela am stat si asteptam sa-mi spuna cat sa-i platesc dar am auzit urmatoarele cuvinte: Atat, multumesc! O zi buna!
Acum vine marea intrebare… cum vine asta? Unui angajat Orange ii arata in “program” ca nu am destule reincarcari ca sa beneficiez de schimb gratuit iar altui angajat ii arata altceva? + ca mai demult un alt angajat spunea ca copiatul numerelor nu se face gratuit niciodata.