Si mie imi cere religia sa tin post, dar nu o fac.
Mi se pare absurd ca in 2012 sa arzi oameni pe bulevardu principal. Dar deja deviem de la subiect cu discutiile astea….
Neoficial, pe surse.
Apple ar fi promis ca aduce prima transa de i5 in Romania pe 17 oct, deci de aici stirile din presa cu lansarea pe 19 oct.
Se pare insa ca au probleme cu stocurile asa ca vor veni exact la inceputul lui noiembrie. Daca e vineri, cum spunea cineva mai sus, e incepand cu 2 noiembrie.
Problema este insa ca vor aduce foarte putine terminale pentru fiecare operator in prima transa si apoi urmatoarea transa va fi in decembrie.
Lungeste Doamne boala….cu cat intarzie mai mult cu atat vor fi constientizate mai mult problemele noului iphone si potentialii cumparatori se vor reorienta.
Problema asta cu stocurile mi se pare ciudata…nu stiu ce ascunde in spate, oricum situatia mi se pare ca se taraganeaza foarte mult. E doar parerea mea, sper sa ma insel. Oricum nu intentionez achizitia la abonament, nu la ofertele actuale.
Pe net se spun multe…schimbarea furnizorilor de display-uri mi se pare o miscare nu prea fericita a celor de la apple ( am inteles ca noii furnizori sunt sharp si LG…). Probabil continua disputa cu Samsung a fost cauza trecerii la alt furnizor (inainte erau facute de samsung, sper sa nu gresesc..).
Un pic sunt dezamagit (poate exagerez) de schimbarile facute de cand SJ nu mai este printre noi…(sorry de offtopic)..
Inca mai iau si de la Samsung componente, aici sunt incluse si display-urile, doar ca vor sa nu mai depinda in asa mare masura de ei de unde au si cautat sa isi imbunatateasca numarul furnizorilor pentru toate componentele lor. Ii doar o masura de precautie in cazul in care Samsung ar vrea sa ii saboteze sau mai pe romaneste sa le dea m***.