Te rog frumos trimite mailing-ul ala
via forum. Desigur, nu ma astept la
974 de oameni acolo, dar e o ocazie
buna sa le reamintim 2 ani de existenta,
sper 1000 de membri pina atunci.
Cine vrea sa vina, vine.
N-are sens sa se aduca proiector doar pentru mine, eu ma gandeam ca facem prima parte la iStyle si au ei pe acolo cate ceva. Daca reusesc sa pregatesc ceva pana atunci prezentarea va fi destul de scurta (vreo 15 minute cred). Asta doar daca nu sunteti interesati de inca o prezentare scurta a wxPython. Ceea ce ma indoiesc, ca nu am vazut prea multi programatori pe aici.
Din ceea ce am vazut exista la iStyle un iMac de 17” care are legata pe iesirea mini-DVI o ditai plasmă de un metru și ceva. Cred că cu permisiunea celor de la iStyle se poate folosi pntru prezentări și plasma aceea (legată la iMac sau la un laptop personal)
Pe mine unul mă intereseaza wxPython, chiar daca nu știu Python deloc (da in prezentare și cateva pointere de unde să luam documentație ca pentru proști please)
Eu cred ca orice prezentare facuta de cineva care se pricepe va avea si un public interesat. Cine stie, poate ne apuca si pe altii dorinta de a deveni pui de programatori… .
Deci, presupun ca am putea avea vreo 30 - 45 de minute, cu tot cu intrebari, discutii. OK?
(huk, daca nu te incurca, adu totusi proiectorul, sa fie)
Nu cred pentru ca nu s-a spus in el. Ar fi fost bine sa se mentioneze si asta ca sa ne dam seama cam cati o sa fim. Sau sa facem un poll? O aproximatie ar fi buna.
Salut , sunt nou pe aici ca si dealtfel ..nou in cercul machintosh.. :D , am achizitionat inainte de craciun un macbook pro de 17” c2d .. asta dupa o asteptare si documentare in ceea ce priveste apple de vreo 4 luni..Sunt foarte multumit de asta micu si in legatura cu intalnirea .. daca se organizeaza ceva frumos ..cu o sala in care sa se discute .. as vrea sa vin si eu .. ca ma intereseaza ..
Numai bine si o zi excelenta la toti
Salut , sunt nou pe aici ca si dealtfel ..nou in cercul machintosh.. :D , am achizitionat inainte de craciun un macbook pro de 17” c2d .. asta dupa o asteptare si documentare in ceea ce priveste apple de vreo 4 luni..Sunt foarte multumit de asta micu si in legatura cu intalnirea .. daca se organizeaza ceva frumos ..cu o sala in care sa se discute .. as vrea sa vin si eu .. ca ma intereseaza ..
Numai bine si o zi excelenta la toti
Frate ce mod de a intra in lumea Apple! Nu ti-ai luat decat printre cele mai scumpe portabile din lume… bravo, sa il stapanesti cu placere.
VIno la intalnire! Neaparat! Si cu “micutul”!
Pai chiar vreau sa vin .. sunt super incantat de tot ce tine de Apple .. as faxe sex cu steve jobs .. daca se poate .. glumeam ..ce naiba ...dar nu pot decat sa zic .. ca sunt super atras atat de tehnologie .. gadgetarie .. cat si de design.. si in ceea ce priveste designul apple face regula .. asa k am ales pe cel mai bun .. si ce pot zice de seria a 2 de laptopuri macbook pro .. sunt super incantat ..sunt super stabile .. si eu sunt foarte nervos din cauza k lucrez la o aplicatie .. si nu mam gandit k o sa-mi iau macbook pro atat de curand.. si am inceput sa o fac in visual studio 2005 :| ..si acum ..merg pe parallels desktop in coherence mode .. ca sa lucrez pe windows..mai am putin si o termin .. si am sa merg asa .. daca nu, m-am gandit sa o trec pe java pe toata .. ma refer la aplicatie si gata .. scap de tot de windows :|,
oricum vreau a vin la intalnire cu micutu ..numai sa avem unde .. o sala de conferinte ceva .. nu stiu ..ca la istyle ..e micut locul ..ma refer la magazin de pe natiunile unite .. hotarativa .. si imi spuneti si mie, as fi super incantat sa vin
Apropo .. de unde dumnezeu imi iau si eu un rucsac pentru asta micu :| am sunat la jumate din firmele din bucuresti si degeaba .. nu au nimic pe stoc :| .. si daca stiti .. sa-mi spuneti si mie ca vreau sa-mi iau imediat ca nu se mai poate
Apropo .. de unde dumnezeu imi iau si eu un rucsac pentru asta micu :| am sunat la jumate din firmele din bucuresti si degeaba .. nu au nimic pe stoc :| .. si daca stiti .. sa-mi spuneti si mie ca vreau sa-mi iau imediat ca nu se mai poate
asa ceva eventual - Dicota BacPac 15.4”/17” - Mission XL
Dar nu mai dau link sa nu zica nimeni ca imi fac reclama pe macuser.ro ... desi doar asta am facut pana acum :(
Ma duc inapoi la mail sa dau confirmarea pentru sambata :D
http://www.stmbags.com.au/largeloop - am una si este super-ba! Bine facuta si durabila, din materiale de calitate. Nu stiu insa cine este distribuitor autorizat p-acolo…