10 din 17
10
ANNUAL MEETING 2007.01.27 BUCURESTI
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 16.09.06
luckilian - 21 Ianuarie 2007 11:06 AM

pai asta lam gasit si eu pe emag .. dar .. nu au pt asta de 17” in stoc :| .. hai k vad unde mai caut..poate la poza de la avatarul tau . smile)

acum imi modific profilul sa nu fiu exclus… imi caut o poza mai interesanta smile (cam offtopic, stiu, sorry)

Semnătură 

Pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.06
Inorog - 21 Ianuarie 2007 11:05 AM
luckilian - 21 Ianuarie 2007 10:42 AM

Apropo .. de unde dumnezeu imi iau si eu un rucsac pentru asta micu :| am sunat la jumate din firmele din bucuresti si degeaba .. nu au nimic pe stoc :| .. si daca stiti .. sa-mi spuneti si mie ca vreau sa-mi iau imediat ca nu se mai poate smile

http://www.stmbags.com.au/largeloop - am una si este super-ba! Bine facuta si durabila, din materiale de calitate. Nu stiu insa cine este distribuitor autorizat p-acolo…

Ino!~

pai nu au distributie in romania .. si nu ies afara ..doar pt un rucsac :( .. la naiba in el .. sa vad ce mai gasesc pe aici .. ca am lasat si la emag si la inca vreo 2 magazine .. sa ma anunte cand primesc astea de 17” :|

Semnătură 

MacBook Pro 17”/2.33 Core2Duo/2GB/160GB
iPod 5G 30GB

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
Rank
Newbie
Din: 
MihaiDD - 21 Ianuarie 2007 11:08 AM
luckilian - 21 Ianuarie 2007 11:06 AM

pai asta lam gasit si eu pe emag .. dar .. nu au pt asta de 17” in stoc :| .. hai k vad unde mai caut..poate la poza de la avatarul tau . smile)

acum imi modific profilul sa nu fiu exclus… imi caut o poza mai interesanta smile (cam offtopic, stiu, sorry)

smile)
ca idee daca esti dornic de reclama .. pui pe un tricou .. ce ai tu la avatar ..si iti faci poza smile si atunci numai are de ce sa te excluda smile

Semnătură 

iPod 5G 30GB

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Baieti, ati deviat de la subiectul topicului.

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
Rank
Newbie
Din: 

ai dreptate , ca ideea eu vin sambata .. debia astept .. numai bine

Semnătură 

iPod 5G 30GB

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

S-a fe’! Count me in! iStyle si p-orma unde ziceti voi ca e mai bine. SIngura problema vizavi de iStyle sunt locurile de parcare. Da; ne descurcam noi ca suntem baieti mari, nu? grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
luckilian - 21 Ianuarie 2007 11:10 AM
Inorog - 21 Ianuarie 2007 11:05 AM
luckilian - 21 Ianuarie 2007 10:42 AM

Apropo .. de unde dumnezeu imi iau si eu un rucsac pentru asta micu :| am sunat la jumate din firmele din bucuresti si degeaba .. nu au nimic pe stoc :| .. si daca stiti .. sa-mi spuneti si mie ca vreau sa-mi iau imediat ca nu se mai poate smile

http://www.stmbags.com.au/largeloop - am una si este super-ba! Bine facuta si durabila, din materiale de calitate. Nu stiu insa cine este distribuitor autorizat p-acolo…

Ino!~

pai nu au distributie in romania .. si nu ies afara ..doar pt un rucsac :( .. la naiba in el .. sa vad ce mai gasesc pe aici .. ca am lasat si la emag si la inca vreo 2 magazine .. sa ma anunte cand primesc astea de 17” :|

la mine, la iasi, e un magazin ce vinde produse samsonite. salivez de cateva saptamani dupa un rucsac….e usor peste 3mil dar e f misto. cred ca si in alte orase sunt magazine ce vand produse samsonite

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Confirm si eu pentru sambata.
Iar locuri de parcare cred ca sunt, ca-i sambata.

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

comfirm si eu

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.01.06

Mi-as fi dorit sa pot ajunge la intalnire, dar din pacate a intervenit o deplasare la Cluj.
Va doresc succes, si poate la anul…

Semnătură 

MacBookPro 17’‘
Intel Core 2 Duo
2.33 GHz
Memory:  2 GB
iMac G5 20’‘, 2,1 Ghz, 1,5 GB
iPoT 16 GB
In the very beginning, God push +N to create the world!

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu trebuie sa astepti pana la anul, poti veni si la intalnirile lunare, ca vad ca esti din Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

poate vine si domnul: http://www.hotnews.ro/articol_63899-Bill-Gates-vine-in-Romania.htm
raspberry

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da, l-au invitat la arad

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.01.06
altero - 22 Ianuarie 2007 08:36 AM

Nu trebuie sa astepti pana la anul, poti veni si la intalnirile lunare, ca vad ca esti din Bucuresti.

Multumesc de invitatie. Mi-ar placea sa vin dar nu prea stiu ” unde si cand”.

Semnătură 

MacBookPro 17’‘
Intel Core 2 Duo
2.33 GHz
Memory:  2 GB
iMac G5 20’‘, 2,1 Ghz, 1,5 GB
iPoT 16 GB
In the very beginning, God push +N to create the world!

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.07.06

Urmaresti discutiile de pe forum. Sunt in ultima joi a lunii (exceptie facand intalnirea anuala) si se face de obicei cate un thread dedicat.

Semnătură 

96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.

10 din 17
10