2 din 17
2
ANNUAL MEETING 2007.01.27 BUCURESTI
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt pe FTPul lui Steji. Da-i un PM daca nu ai datele lui.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dacuBurebista - 04 Ianuarie 2007 02:56 PM

simbata, 27, ora 11
raminem la salamandra? o fi cineva acolo dimineata?

Gata, am revenit acasă din periplul ardelean Cluj-Beliș-Oradea… Este, sigur că este, am și vorbit cu șefu’, eu l-aș invita și pe el la vorbă, i-am aruncat și ideea cu mac pub… Păi eu zic că Salamandra a devenit deja familiar, la ora aia e gol, am discutat și de muzică (oricum, la ora aia nu vin lăutarii), voi trece să văd de aparatură au, oricum aduceți ceva blues, jazz, muzică bună în general, punem noi ce vrem (se oferă vreun DJ p-aici?)...
Ar fi de schimbat doar dacă apare ceva neprevăzut, nuntă, botez, local închis pt renovare (nu mi-a zis de așa ceva) etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
amenono - 04 Ianuarie 2007 03:57 PM

Va propun eu un loc.
Se numeste Trattoria La Nave (fost La Vaporu’). Este un restaurant refacut de putin timp in zona 11 Iunie/Parcul Carol (fost Libertatii) - Str. Mitropolit Nifon colt cu Constantin Istrati. Atasez si o harta pt o localizare mai usoara.
Locul este retras, interiorul este placut, nu exista manele, nu au program artistic, fac permanent pizza pe vatra, iar preturile sunt ca la Salamandra.
Sper sa ajung sa fac si niste poze mai concludente.

PS - Locuri de parcare la discretie

Sînt multe localuri cochete și ieftine acum, nu asta e problema. Eu am propus Salamandra (și văd că a prins) din 2 motive principale: 1. e în gură de metro (ceea ce la traficul bucureștean e un detaliu esențial), 2. e relativ ieftin. În plus, 3. îl cunosc pe șef și nu ne încarcă inutil nota; 4. e relativ gol.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 04 Ianuarie 2007 05:55 PM
Tudor - 04 Ianuarie 2007 04:55 PM

Nu se pregătesc ceva teme de discuții, măcar de data asta? Dacă da, atunci întâlnirea ar trebui făcută într-un spațiu mai adecvat, o sală în care să se poată discuta, folosi computere, retroproiector…

S-ar putea aranja ceva la Casa Pogor care e super tare din acest punct de vedere. Casa Pogor din Iasi.

Iubesc Iașii din junețe, dar eu zic că acolo facem macuser meeting Moldavia. Iași macuser.ro meeting facem cînd se vor muta guvernul, parlamentul și președinția acolo!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Kata4 - 04 Ianuarie 2007 05:24 PM

Poate vorbeste cineva cu Doralina si mergem in noua locatie iStyle de pe Titulescu. Au acolo sala de training. Aducem noi o “cafea si un fursec” wink

Vorbesc și cu Dora, poate chiar azi… Dacă facem întîlnirea acolo (vorbe, proiector, planuri de acțiune), atunci trebe găsit un local prin zonă unde să ne udăm gîtul ulterior. Sînt destule prin zonă, nu asta e problema…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

parerea mea este ca salamandra rămâne alegerea cea mai bună, nu ne-a facut probleme deloc pana acum decât cu manelele, de ce să o schimbăm?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

iStyle sint bucurosi sa ne primeasca.
Scule de privit, probat-testat au ei.
Dar pentru cei care au fost la prima intilnire,
cred ca farmecul a stat in admiratia sculelor
vechi, nu a celor noi.
Trebuie sa ne asiguram noi catering-ul, sau
la o ora anume sa ne transferam in alta locatie
petrecareatza.

Eu as propune ora 11 pentru startup.

Tudor, poti face un members mailing, cu rugamintea
sa ni se dea o confirmare de participare, cit-de-cit…?

Nu ma astept, desigur la 939 partcipantzi, poate 1000…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Înainte de mailing, stabiliți EXACT locul, ora și programul întâlnirii, ca să am ce să scriu în email.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

iStyle mi se pare cel mai potrivit si daca e vorba de locatia din Titulescu atunci cei cu gatul uscat pot ajunge destul de repede in Grozavesti la Salamandra. Desigur mai sunt si alte baruletze dragutze in zona. Unule chiar un loc special pentru mine si as fi bucuros sa va conduc.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Stabiliți ce discutăm !!!
Mai venim cu mac-uri vechi ? Io vin cu classic-urile smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Votez Salamandra. Chestii sentimentale, deh. grin

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!

Ma bag in seama, desi nu am fost pana acum la nici o intalnire si asta pt ca sunt un proaspat admirator/devorator de mere. Dar, cum spiritul de organizator raspberry nu imi da pace, hai sa haidem.
Am inteles ca in salamandra ati mai fost, il stiti pe nenea sefu si daca nu sunt kestii precum nunti, botezuri…e okay. O alta prounere am vazut ca a fost isyle. Daca tot e democratie, si credeti ca se poate, hai sa votam pe grup. Apelam la bunul simt al oamenilor. Adica, cei care stiu sigur ca nu pot sa vina, sa nu voteze. Ora vehiculata e 11. Si mi se pare okay. De asmenea, am vazut ca vorbiti despre un program…prezentari…kestii. Va intreb, pe cei care ati fost in salamandra: daca venim cu un video proiector, avem unde sa…proiectam?
In conluzie, haideti sa votam locatia daca vreti. Daca stabiliti direct, nu am nici o problema. Si inca ceva, deoarece sunt destul de nou pe grup, nu vreau sa credeti ca-mi “dau aere de organizator”, ci am doar cateva sugestii sa mearga lucrurile okay. Dupa ce stabilim cu locatia putem sa mai facem un sondaj in care sa se voteze ce subiecte se vor aborda sau sa isi spuna fiecare propunerile. Gata! ma calmez! nu aruncati cu caramizi. smile

Toate bune!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cred ca la iStyle ar fi mai ‘oficiala’ intilnirea - poate iesi chiar si un comunicat de presa cu ceva foto
la salamandra e mai ‘casual’ dar daca ne stringem mai multi sa nu aratam ca la nunta, la mesele alea… grin

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

corect, dacu…
Ce zici ne da apple bani sa-i facem pr? smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06