Da ... avatarul ala e cam gay-sh. Dar cred ca e la misto. Cu toate ca in poza ... pare a fi ala care a facut romania de kkt in filmul american, Borat. Gresesc ...???
Personal ... fac parte din vechea garda, asa ca atunci cand mi-am ales nevasta ... mai mergea figura cu facutul capului mare, flori, poezii ... etc.
Dar ... gagicutele de azi ... si chiar si “purisancele” ... adica cele pure ... nu mai sunt sensibile la “zona asta” si aici ii dau dreptate convertorului.
La macuri ... nu sunt fetele sensibile ... decat poate la telefoane cu multi megapixeli….
Hehehe ... imi aduc aminte cand eram pusti ... 16-18 ani ... pana sa plec in armata ... faceam parte dintr-o gasca de baieti putin mai mari. Am invatat multe de la ei ... chiar daca ma trimeteau sa le iau tigari, vin, bere, etc ...
Ei invitau la diverse “intruniri”, fete cam de seama lor ( 25-30 de ani aprox ). Flori, cadouri, etc ... tot deranjul. Gagici misto, cizelate, intelectuale ... tot tacamul. Ce sa zic, cadeau fetele pe spate, la figurat. Dupa 1-2 dimineata, amicii se cam faceau prastie, iar fetele “se ciupeau” numa bine sa inceapa sa ma tachineze oarecum matern ... “ca ce baiat dragutz”. Unde se ajungea ....
Atunci am cujetat si am ajuns la concluzia ... “bajeti ... cadorisitile voi ... ca pustiu’ cel dragutz ... le rezolva”. Si nu aveam pe vremea aia nici macar permis ... ce sa mai zic de Q7.
So ... nici prea multa atentie nu trebe ... ca-si iau nasu’ la purtare.
Am vorbit la Caru’ cu Bere și au zis că sâmbătă începând cu ora 13 și până pe la 19 ar avea între 20 și 70 de locuri la mese dar să sun astăzi să rezerv.
Ce ziceți ?
Feromonilor! Ce va mai dati cocosi ...
Nevestele voastre stie?
Ete stie! Daca ar banui macar ce se discuta p-aici am veni la intalnire toti cu ochelari de soare. Ca tot e cald si soare in iarna asta. Asa avem acoperire
fratilor daca sunteti vreunul din zona caransebes , tr severin , craiova dati-mi un p.m ca sa va iau cu ocazia mea pana la bucuresti eventual lasati-mi un nr de telefon