Ia autobuzul 123 (mai intreaba, totusi) de la Gara, intreaba unde tre’ sa cobori pt. Bd. Natiunile Unite (nu stiu cate statii sunt), intersectia cu Calea Victoriei, cobori acolo (la intersectie), te intorci un pic si faci stanga pe bulevard (vezi ca mai sunt, parca, niste stradute care fac stanga), mergi pe Bd. Natiunile Unite, pe trotuarul din dreapta vreo 200 m. si ai sa vezi iStyle pe dreapta.
tot nu m-a inteles nimeni . inteleg ca nu o sa stam-( stati) acolo o vesnicie si dupa o vreme trebuie schimbata locatia . problema este daca stie cineva unde dar sigur
Salut salut,
super tare ideea asta a voastra
Eu sunt nou pe aici ( am aflat de voi de la mihadd ) si mare “iubitor” de mac-uri ( mai mult pe partea de sound production de care e capabil un macutz )
Am numarat pana acuma cca 25 de persoane care au confirmat.
Ziceți dacă sun să fac rezervarea la Caru cu Bere sau ne lăsăm în voia sorții să dăm numai peste localuri ocupate cu nunți și botezuri ?
M-ai numarat si pe mine?
Trebuia sa confirm pe . ? nici nu am apucat sa dau vreun mail… nu imi mai vad capul de munca… iti poate confiram IncordiaQ :((
Zic așa:
Pe la 11 începe lumea să apară
Pe la 11:30 încep prezentările
Pe la 12:15 se termină că ne obosesc corzile vocale.
Pe la 12:55 se termină de făcut factura celor care s-au trezit să cumpere de la iStyle
Pe la 13:00 ajungem la Caru’ cu Bere