Timpul liber si sanatatea nu-mi mai permit terminarea in timp util al unui demo. Asa ca renunt la prezentarea de maine.
Ca idee, lucrez la un dictionar roman offline ce va oferi trei surse: dexonline.ro, glosarul tehnic si micul dictionar englez-roman abandonat acum vreo 3 ani. Se va implementa si o functie de sincronizare.
s-a mentionat acum 2 pagini de tricouri cu Apple - altero. Daca se poate (stiu ca e ora tarzie si nu injurati va rog) as vrea si eu unul…. XXL sau XGL (> XXL)
Au mai ramas 10 ore si 1/2min. Pentru cei din Bucuresti va rog insistent sa va culcati ca sa fiti apti maine…
Si ca sa dau exemplu eu ma duc iete acu in pat.
Azi e ziua cea mare si mult asteptata! OBLIGATORIU sa veniti!
Noapte buna si vose placute va doresc!
BA nu s-aude tu ala de acolo…, da tu! GATA treci la culcare! Gata…, hai, hai…!
ati putea face editii limitate pt intalnirile astea…iti dai seama,peste ceva ani vor valora ceva. oare este permis sa scoatem o linie macuser.ro proprie, cu sigla apple?
Pozele facute de mine sunt pe tzeava.
Server FTP:Intalniri MacUser:Annual_Meeting_ian_2007:Foto_Steji
Am vazut ca si ral:cr incepuse un upload.
In Reviste & ebook:nihilsinemac am pus niste eBook-uri uploadate de sus-numitul NihilsineMAC.
Și să nu uităm:
Un Călduros LA MULȚI ANIlui NihilSineMac aka. Alex aka. Zoli fără de care nu am fi avut nici macuser, nici întâlnirea asta frumoasă și o parte din noi nici mac-uri.