3 din 17
3
ANNUAL MEETING 2007.01.27 BUCURESTI
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Mars - 05 Ianuarie 2007 03:17 PM

Ce zici ne da apple bani sa-i facem pr? smile

Steve mi-a zis că-i cam strâmtorat acum, că are cheltuieli multe cu MacWorld… cică să-l mai aștept un pic cu banii…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

a, de asta ne intilnim?
io credeam altceva…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator

remember?

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Am ras, am glumit… da concret tot n-am facut nimic smile Hai sa ma incerc, poate cineva sa vorbeasca la istyle pt locatie? Una peste alta ar fi si in interesul lor daca tot vorbim pr-iceste, pentru ca s-ar scrie si unde s-a intamplat.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

ar trebui sa ne dea de baut numai pentru ca ne gandim sa facem intilnirea acolo… grin

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
dacuBurebista - 05 Ianuarie 2007 04:40 PM

remember?

imi place poza wink

in alta ordine de idei, daca sunt in Bucuresti, vin si eu.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Pana la urma ramane iStyle? sau face cineva un poll cu toate locațiile propuse până acum?

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

apropo de salamandre  .... un site in care este concentrata adolescenta mea ....  cool smirk

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
dacuBurebista - 05 Ianuarie 2007 03:01 PM

cred ca la iStyle ar fi mai ‘oficiala’ intilnirea - poate iesi chiar si un comunicat de presa cu ceva foto
la salamandra e mai ‘casual’ dar daca ne stringem mai multi sa nu aratam ca la nunta, la mesele alea… grin

si mai intra si o manea adevarata! wink
pana la urma unde ramane intalnirea? am citit tot si nu am inteles nimic

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Propunerea mea: sa facem intalnirea la Salamandra. Acolo sigur avem loc toti, se poate si proiecta, deja suntem “ca acasa” acolo.
Tema de discutii la intalnirea aniversara? Hmm, daca o sa fie ca anul trecut, cand am fost vreo 50, cred ca ar fi prea multa lume, care poate ar vrea sa discute, sa se cunoasca… Dar daca are cineva o idee, s-o spuna!
Alte locatii le-am putea prospecta in cadrul intalnirilor lunare. Cine propune locatii noi, sa se ocupe si de organizare, nu?

Doar o propunere.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Vin io cu etichete și huk sau steji cu markeru’ ? sau poate face cineva niște etichete sau insigne mai oficiale și colorate ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

grin unii mai avem primele ecusoane, alea facute de vali buga….

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
casar - 06 Ianuarie 2007 04:40 PM

Pana la urma ramane iStyle? sau face cineva un poll cu toate locațiile propuse până acum?

Măi fraților, de-a lungul anilor și eu și alții am/au propus tot soiul de locații, pînă la urmă ne-am stabilizat la Salamandra din motivele repetate. Au venit tot felul de propuneri, dar nimeni nu a zis: „gata, eu organizez la data e… în locația ....!. Ce poll să facem? Și dacă facem poll și iese locația X unde nu e nimic aranjat?! Putem face un poll și care macuser are cea mai drăguță soție, respectiv cel mai drăguț soț. Ei și!
Dacă tot mestecăm tot felul de variante o să aflăm, cu o zi înainte, că - de fapt - nu știm unde ne vom întîlni. Dacă cineva ia ferm inițiativa să facem întîlnirea, apăi s-o ia și s-o ia repede, să știu dacă mă mai ocup au ba.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

o facem la salamandra, pentru ca acolo cattus poate rezolva toate problemele wink

avem locul, stim ora, facem un program?

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

salut…daca am inteles bine, s-a deschis sucursala iStyle pe Titulescu?
si daca da, unde mai exact? locuiesc in zona, iar Natiunile Unite sunt cam departe si job-ul meu nu are cel mai flexibil orar.
Merci smile

PS:
sunt un potential user de desktop apple, am deja un nano de 2G si incep sa cred ca maru’ e solutia vietii :D

PS2:
asta e primul meu post. vreau sa musc din mar si sa devin un ilegalist :D

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

3 din 17
3