Am ras, am glumit… da concret tot n-am facut nimic Hai sa ma incerc, poate cineva sa vorbeasca la istyle pt locatie? Una peste alta ar fi si in interesul lor daca tot vorbim pr-iceste, pentru ca s-ar scrie si unde s-a intamplat.
cred ca la iStyle ar fi mai ‘oficiala’ intilnirea - poate iesi chiar si un comunicat de presa cu ceva foto
la salamandra e mai ‘casual’ dar daca ne stringem mai multi sa nu aratam ca la nunta, la mesele alea…
si mai intra si o manea adevarata!
pana la urma unde ramane intalnirea? am citit tot si nu am inteles nimic
Propunerea mea: sa facem intalnirea la Salamandra. Acolo sigur avem loc toti, se poate si proiecta, deja suntem “ca acasa” acolo.
Tema de discutii la intalnirea aniversara? Hmm, daca o sa fie ca anul trecut, cand am fost vreo 50, cred ca ar fi prea multa lume, care poate ar vrea sa discute, sa se cunoasca… Dar daca are cineva o idee, s-o spuna!
Alte locatii le-am putea prospecta in cadrul intalnirilor lunare. Cine propune locatii noi, sa se ocupe si de organizare, nu?
Pana la urma ramane iStyle? sau face cineva un poll cu toate locațiile propuse până acum?
Măi fraților, de-a lungul anilor și eu și alții am/au propus tot soiul de locații, pînă la urmă ne-am stabilizat la Salamandra din motivele repetate. Au venit tot felul de propuneri, dar nimeni nu a zis: „gata, eu organizez la data e… în locația ....!. Ce poll să facem? Și dacă facem poll și iese locația X unde nu e nimic aranjat?! Putem face un poll și care macuser are cea mai drăguță soție, respectiv cel mai drăguț soț. Ei și!
Dacă tot mestecăm tot felul de variante o să aflăm, cu o zi înainte, că - de fapt - nu știm unde ne vom întîlni. Dacă cineva ia ferm inițiativa să facem întîlnirea, apăi s-o ia și s-o ia repede, să știu dacă mă mai ocup au ba.
salut…daca am inteles bine, s-a deschis sucursala iStyle pe Titulescu?
si daca da, unde mai exact? locuiesc in zona, iar Natiunile Unite sunt cam departe si job-ul meu nu are cel mai flexibil orar.
Merci
PS:
sunt un potential user de desktop apple, am deja un nano de 2G si incep sa cred ca maru’ e solutia vietii :D
PS2:
asta e primul meu post. vreau sa musc din mar si sa devin un ilegalist :D