4 din 17
4
ANNUAL MEETING 2007.01.27 BUCURESTI
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cec dis aut http://www.istyle.ro/contact.php
da si tu un telefon .....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

merci.
vazusem sectiunea asta, dar mi-era prea lene sa sun. :D

PS offtopic:
tocmai am vazut ca la “Marfa”, pe realitatea tv, azi a fost subiectul Apple.si un user era chiar Florin Iaru. acum incep sa fac conexiuni :D

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, Dragoş Bucur e Marfa. am vazut niste filme cu el si imi place f mult!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Bucur e ok pentru cei carora le place…“improvizatia”, incearca sa fie spontan ... dar e putin fals. Aici ma refer NUMAI la acea emisiune. In filme e OK, cam mult prea mediatizat si folosit de facatorii de reclame.
Cu emisiunea respectiva ... producatorii vor altceva ... dar nu prea le iese. E cam facuta pe genunchi. Sunetul e varza ... imaginea ... ridiche. Ideile la origine sunt OK.
Parerea mea !

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member

nu vreau sa iti dau vreo scama jos, dar cred ca ai dreptate. e facuta in stilul de productie rtv: isteric si pe FW.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Lamb_of_God - 08 Ianuarie 2007 04:02 PM

tocmai am vazut ca la “Marfa”, pe realitatea tv, azi a fost subiectul Apple.si un user era chiar Florin Iaru. acum incep sa fac conexiuni :D

O sa ma uit si eu: mai e la 20:50 si 0:50

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Da…baniuesc si cine-i in spatele productiei. Parca ii recunosc “stilul”. Dar nu inteleg de ce srie pe scarilea alea de la metrou ... si suie paparude ...?!?! or fi si ei implicati? o sa-l sun pe micky sau dobrica sa-i intreb…

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member

daca are cineva tuner, poate o da jos. o sa incerc si eu cu wm recorder.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

Realizatorul Dragoş Bucur va face povestea pop-realităţii urbane, generatoare de poveşti şi situaţii de viaţă strâns legate de locuitorii oraşului…

daca asteptati, o veti gasi inregistrata pe site…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pot s-o inregistrez eu pe Recorder…

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator

http://www.realitatea.net/emisiuni.html?emisiuni=144

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

altero, chiar te rog. mi-ar placea sa o vad. sa o sui pe ftp-ul meu sa o ia si altii

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am accesat primul link din arhiva si-mi ofera stirile din 5 ianuarie

is destul de varza la capitolul site ..... f rar am reusit sa vad ceva emisiune online.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

grin cu rabdare… emisiunea e destul de scurta, asa ca ai un bonus, de la sport…
ideea era ca o sa tot gasiti acolo, pe site, ce vreti
emisiunea e de luni pina vineri, vineri a fost in 5 / miine, o sa gasiti emisiunea de azi grin

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator

suntem deja haotici, am poluat acest topic…
poate curata tudor dupa noi wink

4 din 17
4