Va propun eu un loc.
Se numeste Trattoria La Nave (fost La Vaporu’). Este un restaurant refacut de putin timp in zona 11 Iunie/Parcul Carol (fost Libertatii) - Str. Mitropolit Nifon colt cu Constantin Istrati. Atasez si o harta pt o localizare mai usoara.
Locul este retras, interiorul este placut, nu exista manele, nu au program artistic, fac permanent pizza pe vatra, iar preturile sunt ca la Salamandra.
Sper sa ajung sa fac si niste poze mai concludente.
PS - Locuri de parcare la discretie
Ziceam ca o sa fac niste poze. Iata-le!
De remarcat ar mai fi si faptul ca e aproape de iStyle.
Capacitate: 60 persoane
Preturi: Beck’s - 3,5/0.5, Stella - 5,00/0.5, Tuborg - 3,00/0.4 (halba), Pepsi - 3,00/0.33, etc
[ Modificat: 13 Ianuarie 2007 02:01 PM de amenono ]
Am pus pozele pt ca asa am promis in post-ul meu anterior.
Inca nu stim cati oameni vor veni la intalnirea din 27 ianuarie.
Dupa ce vedem cati oameni ne strangem la iStyle, luam o hotarare. Nu este cel mai bine asa?
Cred ca o sa ne strangem mai mult de 60 de persoane, dar “La Vaporul” poate ramane o locatie buna si pt intalnirile urmatoare.
Tudor, nu ar trebui sa incepi sa trimiti mailuri pentru confirmarea participarii? Ar fi bine sa stim din timp.
Păi dacă locația e hotărâtă, ar fi bine de știut și ce-o să facem acolo, ca să scriu și eu ceva în mailul ăla, nu? Sau: adunare, ne vedem, ne pupăm, și apoi pa?
Am pus pozele pt ca asa am promis in post-ul meu anterior.
Inca nu stim cati oameni vor veni la intalnirea din 27 ianuarie.
Dupa ce vedem cati oameni ne strangem la iStyle, luam o hotarare. Nu este cel mai bine asa?
Cred ca o sa ne strangem mai mult de 60 de persoane, dar “La Vaporul” poate ramane o locatie buna si pt intalnirile urmatoare.
Ai preluat organizarea fazei a doua „în jurul mesei, la mici și bere”.