Mie mi s-a parut OK AVPlayerHD (pentru mkv-uri si alte dude).
+1 pentru mine e cel mai bun player. si nu trebuie sa transferi cu transfer.ro, pur si simplu intri in itunes, la tab-ul applications, si sub aplicatiile pe care le sincronizezi ai o fereastra unde apare si avplayerhd-ul si acolo poti sa copiezi direct fisierele pe ipad. Sau poti sa faci un server ftp in avplayerhd, sa te conectezi la adresa pe care o da programul si sa copiezi wireless filmele.
Incerc si asta…
Ideea cu transfer era ca nu mai trebuie sa ma misc de la un calculator la altul, sa cuplea IPad-ul samd. In plus, pot sa domnloadez si in cateva zile, iar daca cineva imi trimite pe transfer.ro filmuletul facut, il pot vizualiza/prezenta. Util si daca esti afara din tara si ai uitat ceva sau nu a fost inca gata pana ai plecat…
Am incercat sa intru pe itunes pe filme dar imi zice ca cererea mea nu este valida pe romania. Ce setari trebuie sa fac la ipad sau va rog cumva sa ma ajutati multumesc
Mie mi s-a parut OK AVPlayerHD (pentru mkv-uri si alte dude).
+1 pentru mine e cel mai bun player. si nu trebuie sa transferi cu transfer.ro, pur si simplu intri in itunes, la tab-ul applications, si sub aplicatiile pe care le sincronizezi ai o fereastra unde apare si avplayerhd-ul si acolo poti sa copiezi direct fisierele pe ipad. Sau poti sa faci un server ftp in avplayerhd, sa te conectezi la adresa pe care o da programul si sa copiezi wireless filmele.
... nu am inteles despre ce video player zici… +1 si mai ce?
Buzzplayer. Acceseaza orice share din reteaua locala, poti face upload din iTunes pe el sau directdin browser la un ip local pe portul 8080. Face extend la external monitor pentru ajustarea rezolutiei atat pe cablu hdmi cat si pe airplay direct pe apple tv. Astfel folosesti ipadul ca intermediar, si pe reteaua locala streamingul merge chiar ok.
A doua varianta este Plex. Instalare aplicatie pe iPad iar pe un PC din retea ai Plex-serverul free care transmite outputul la filme in functie de calitatea dorita si in functie de aplicatia spre care transmite.
Ambele variante stiu subtitrari. Si cu diacritice, insa eu prefer BuzzPlayer.
Completare: aplicatia de care v-am zis reda orice format de fisier video, deci nu trebuie convertit, dar sunt si alte aplicatii, nu doar player-ul acesta.